سلام دوستان
همراه اول یه مودم 4G با 1750 امتیاز فیروزه ای + 160000 هزار تومان میده
ایا ارزش داره؟
کسی گرفته؟
مودمش 4G+ هستش؟
با تشکر از همگی
سلام دوستان
همراه اول یه مودم 4G با 1750 امتیاز فیروزه ای + 160000 هزار تومان میده
ایا ارزش داره؟
کسی گرفته؟
مودمش 4G+ هستش؟
با تشکر از همگی
مودم پلاس نیست
اگه از امتیاز استفاده دیگه ای نمیکنید ارزش داره
ولی مودم چنگی به دل نمیزنه
قیمت مودم توی بازار نزدیک ۳۵۰ هست
و تو سایت همراه اول ۲۵۰ که فعلا ناموجود هست
مدل ۱۸۵ که مدل بعدی این هست خیلی مشکل داره طاهرا
Last edited by saeexx; 16-01-2019 at 14:38.
دوستان
ترابرد دایمی به همراه اول، حد اعتبارش چقدره؟
میدونم ممکنه اوایل مشکلات پیامک باشه اما مشکل نت هم وجود داره؟
سلام .دوستان همراه اول پیام داده بعد از پرداخت قبض فقط 1 ماه فرصت دارید امتیاز گیری کنید تو باشگاه فیروزه ای.
این یعنی بعد از 1 ماه اگر امتیاز گیری نکنم،امتیازاتم میسوزه؟؟(خیلی مسخره است اینطوری اگر بسوزه)
چند ماهه اینطوریه
نه ، کلا نمیسوزه، صرفا امتیازی که میشد بگیری رو از دست میدی
خب منم منظورم همینه ؛یعنی اگر قبضم 50 هزارتومن شد،50 امتیاز هم گیرم میاد،حالا اگر نرم امتیاز گیری کنم این 50 امتیاز می پره.درسته؟؟
این خیلی مسخره است چون من از پارس آنلاین وقتی ترافیک میخرم یا اشتراک میگرم امتیازش تو باشگاه ذخیره میشه حتی اگر یک سال امتیاز گیری نکنم و اصلا نمیسوزه
سلام. اگر مثلاً قبلا ۳۰۰ تا داشته باشی و الان با پرداخت ۵۰ هزار تومان ۵۰ امتیاز میگیری و اگر تا یکماه توی برنامه همراه من ۵۰ امتیاز را امتیاز گیری نکنی همین ۵۰ تا میسوزه و ۳۰۰ قبلی میمونه. تمام
فرستاده شده از Redmi Note 4ِ من با Tapatalk
خب این خیلی مزخرفه،اینطوری اگر کسی یادش بره امتیازگیری کنه کل امتیازاش میپره.
الان رفتم سامانه 195 شکایت کنم به خاطر همین قاعده مسخره امتیازگیری باشگاه فیروزه ای ولی اصلا گزینه ای که مربوط به باشگاه مشتریان داشته باشه ندیدم
قبلتا تو همین سامانه 195 یه گزینه دیدم که به خاطر مشکلات باشگاه مشتریان میتونستم از شرکت ها شکایت کنم ولی الان اصلا این گزینه رو برداشتند ظاهرا
Last edited by محمد7966; 18-01-2019 at 18:16.
پدر من را این عقب مونده اول در آورده
روزی ۱۰۰ بار پیام تبلیغاتی که فلان بسته، تبدیل سیم کارت به نسل 4, پست یادت نره!٫ باشگاه فیروزه ای،
بابا نمیخوام راهی هست اینا رو نبینیم من متنفر هستم از عقب مونده اول و اصلا ازش استفاده اینترنتی نمیکنم، فقط ایرانسل خوبه و به آن پول میدم باید چی کار کنم ولم کنه؟!
کسی میدونه چطوری و کاملا جلوی تبلیغات عقب مونده اول رو گرفت؟!![]()
آره تویه برنامه همراه من حالا چه از طریق سایت چه از طریق اپلیکیشن اونجا میتونید غیرفعال کنید هم تبلیغات رو هم خدمات مبتنی بر محتوا،هم پیامک های خود اپراتور رو هم میتونید غرفعال کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)