درسته ولی بقول دوستمون چون بسته ترکیبی هست اون 5000 دقیقه و 5000 پیامک و 5000 مگ همه باهم 50 تومان شده
درسته ولی بقول دوستمون چون بسته ترکیبی هست اون 5000 دقیقه و 5000 پیامک و 5000 مگ همه باهم 50 تومان شده
حالا گفتیم داره گیگی 1 هزار تومان میده بگیریم عیدی یه استفاده بکنیم که هیچ شد و رفت کلا تا چند وقت دیتا گوشی روشن نمیکنم دیگه700 هم گفت نمیشه غیر فعال کرد
Last edited by isbn; 20-03-2015 at 16:58.
حالا یا اون تاپیک اشتباه کرده یا شما دیگه نمیشه کاری کنین چون اشتباه از سمت شما بوده و شما بسته ای که موجود هست رو زدین
مث اینکه برید عابر بانک 100 تومن شارژ کنید گوشیتونو اشتباهی دیگه نمیتونید برگشت بدید که
بابا اشتباه بدی کردی همیشه کدارو از سایت اصلی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید سرچ کنی بد اشتباهی کردی........
کده اینجا بود....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچوقت از سایت دیگه ای بصورت نا مشخص کدی رو نزن من خودم چند بار رفته تو پاچم!! یا سایت ایرانسل رو ببین همیشه یا اینکه از کد 555 استفاده کن
حالا دیگه کاریه که شده خودتو ناراحت نکن![]()
حالا من که سوخت پولم رفت دوستان دیگه حواسشون باشه
توی همین عکسی که گذاشتید پایان 20 گیگ شما رو زده هفت یک 94 دقت کنید نوشته end date هفت یک. بعدش این کار شما خیلی ارزشی نداره. وقتی ارزش داره که مثلا من بسته 6 گیگ سه ماهه داشته باشم انقضاشم مثلا 15 خرداد باشه و این 50 گیگ بیاد روش این ارزش داره . حالا اگر کس دیگری که بسته بلند مدت داره اینو خرید یک عکس از حسابش بزاره تا کاربرها مطمئن بشن و پولشون هدر نده
حالا دوستان اگه کسی قضیه این 99 گیگ رو بگه ممنون میشم خیلی این رقم به چشمم خورده ولی نمیدونم داستانش چیه ! باگی چیزی هست ؟
۹۹ گیگ تعریف ایرانسل از اینترنت نامحدود هست
خوب این 99 گیگ برای بسته شبانه یک روزه نامحدود هست ؟
یا برای بسته شبانه هفتگی نامحدود ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)