کسی تعرفه های وایرلس رفاتکو داره؟هر چی میگردم فقط نامحدوداشو هست!
کسی تعرفه های وایرلس رفاتکو داره؟هر چی میگردم فقط نامحدوداشو هست!
2260492![]()
....................................
Last edited by seetherali; 12-06-2014 at 05:09. دليل: اشتباه شد
وی پی ان تاثیری نداره آخه این کمی سرعت بخاطر شلوغی و پهنای باند کم هست نه محدودیت از طرف ISP ..........
دیشب تا صبح حدود 3.3 گیگ دانلود کردم تازه از 2:30 دقیقه شروع کردم سرعت از 2 تا 4 اول از 400 شروع میشه میاد پایین تا 130 بعد از 4 تا 7 میره تا 280 - 300 .......
هر چی هست شبانه داره اون موقع با مخابرات شبی 3.6 گیگ دانلود میکردم شاید با این هم بشه ولی مهم نیست همین شبی 3 گیگ برام بسه![]()
پینگ امروز :
Last edited by lamp23; 12-06-2014 at 13:28.
برا تو سرعت خیلی خوب بوده بقیه که رفتن پارس سرویس 2مگ 100کیلوبایت و سرویس 512 20-30 کیلوبایت میده شبانه
512 برنزی سرعت دانلودش چنده؟
شاید واسه اونا هم 4 به بعد زیاد میشده ولی متوجه نشدن ؟!
کلا توی ایران نباید انتظارت زیاد باشه همه چیز تبعیض و حق کشیه یکی با 128 با ماهی 9000 تومن سرعت دانلودش 900 میشه یکی با ماهی 24000 سرعتش یک هفتم اون هم نمیشه
وقتی یه جایی زندگی میکنی که مرکز مخابراتیش میکشه و مثلا تو فلان جا اهواز نمی گشه و از سیستم قدیمی استفاده میکنن همینه. طرف تو تهران داره همون پولی که جتنابعالی تو اهواز میدی رو میده ولی سرعت اون 900 سرعت تو 200 همینه دیگه. بعدشم حق کشی نیست. حق گرفتنیه . شما وقتی بیخیال بشی همینه. برو بگو چرا مرکز مخابراتی ما نمیکشه؟ چرا اونجا مرکز مخابراتیش خوبه اینجا نمیکشه؟ و اینکه اصلا چه کار میشه کرد؟ درخواست بده و... حداقل اگر اتفاقی نیافتاد فردا سرت بلنده هر جا رفتی دو کیلومتر زبون داری بگی من فلان کار رو کردم و تا اخرش رفتم. نه اینکه مثل خوزستانیا زانوی غم بغل بگیری بگی هیییی ایران همینه خوزستان بدبخته. اینجا نمیرسن بهمون . ما محرومیم.
Last edited by Hamed-M1; 12-06-2014 at 14:35.
نه دیشب فکر کنم ساعت نزدیکای 5 بود دیگه بالاتر از 100گفت نمیره خیلی زوره ادم 2مگ بگیره روزا 400کیلوبایت باشه بعدش یهو شب بشه 90کیلوبایت ماهی هم 20وخورده ای بدی من احتمال زیاد برم رفاتک یا راصد خودمو راحت کنم حوصله ی این دنگ و فنگا رو ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)