باید فروشنده پورت مربوطه رو عوض کنه , من که انجام دادم راحت همه تو مخابرات وصل میشن , دیگه اون فروشنده حال نداره یه پورت رو عوض کنه بحثش جداس !
باید فروشنده پورت مربوطه رو عوض کنه , من که انجام دادم راحت همه تو مخابرات وصل میشن , دیگه اون فروشنده حال نداره یه پورت رو عوض کنه بحثش جداس !
میشه راهنمایی بیشتری کنید؟ سایتی که ازش اکانت خریدید و مشکلی ندارید رو حداقل برای دوستانی که نیاز دارند پیغام خصوصی کنید؟ ممنون
من خودم رو سرور شخصی خودم اوکی کردم و پورتش رو عوض کردم ، نمیدونم کدوم سایت زحمت کشیده پورتش رو عوض کرده برای مشتریاش چون خودم و دوستانم از همین سرور خودم استفاده میکنیم
اگه خواستید براتون تست بفرستم ببینید که کار میکنه خیلی هم با سرعت بهتر از قبل
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پرت رو بگید تا من بگم ست کنه
اگر اینجا نمیخوایید بگید پ.خ کنید هم ممنون میشم![]()
قربون شکلت یه پورت خاص که نیست ، خودش باید ببینه چه پورتی از سرورش بازه و استفاده نمیشه همونو بزاره ، الان به صورت پیش فرض 4090 هست که مخابرات و امروز خیلی شرکت های دیگه این پورت رو بستن و باید یه پورت دیگه به دلخواه براش بزارن ، اون فروشنده اگه یکم از این چیزا سر دربیاره 2 دقیقه ای میتونه پورت جدید ست کنه ، من خودم 5 تا پورت جدید ست کردم خیلی راحت همشون دارن کار میکنن
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by faramobile; 09-03-2014 at 11:57.
امروز بعد از 5 روز انتظار حوصلم سررفت دیگه زنگیدم 2020
یارو میگه خطت pcm !!!
میگه یعنی با برق کار میکنه
جل الخالق!!! (دیگه می ترسم دست به سیم تلفن بزنم)
حالا دوستان کسی با این مشکل بر خورده؟ یا اصلن کسی میدونه این یاروهه چی میگه؟
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
کممممک
ممنونم
توی گوگل سرچ کنید، خطوط پی سی ام، راجع بش اطلاعات زیاده
راه حل خلاصی ازش هم توضیح دادن، یک کلام باید درخواست زوج خط مسی بکنید، یا اینکه درخواست سرویس بدید و برید توی صف انتظار و مثل من بعد 7 ماه به مشکل رسیدگی کنن
دوست من، متاسفانه مساله بی سوادی طرفه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتم اون خبره چند روز پیش فتوشاپه؟! تکذیب شد!
کلا مملکتمون خیلی باحاله.. یکی میاد یه کاری میکنه، اون یکی میاد آفتابه رو میریزه روش و تموم! کی بود؟ چی بود؟ من نبودم!
نت مخابرات هم یک هفته ای هست فوق افتضاح شده! از 24 ساعت، 23 ساعتش رو قطع و وصلی داره ( 3-4 بار در دقیقه )
Last edited by snuff1o; 09-03-2014 at 19:02.
سلام دوستان
اینجا کسی هست پیش شماره اش 6645 باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)