سلام
کمیسیون منظورتون تو نظام وظیفه هست؟ یا تازه میخواین برید بیمارستان؟
اگر بیمارستان اولی که شما رو معرفی کردن میخواید برید من 10 آبان ماه رفتم مواردی رو که انجام دادن میگم :
1-حتما صبح خیلی زود برو (تو نامه نوشته 8 صبح ولی من 7 بیمارستان بودم نوبتم شد 35!!) همه زود میرن
2-پذیرش که شدی ، تا ساعت 9 که دکترها تشریف بیارن باید منتظر بمونید ، بعد 4 تا 4 تا یا 5 تا 5 می فرستن برید پیش دکتر مورد نظر ، اول اپتومتری می کن همه رو در حالت عادی و دکتر هم نگاه می کنه چشمارو، بعد می فرستن بیرون تو یه اتاق و تو چشم همه چه سالم چه ضعیف (مثلا برای من یکی سالم بود یکی مشکل داشت) 1 قطره می ریزن تو چشماتون که یه کم چشما می سوزه ، بعد دوباره 10 دقیقه منتظر می مونید دوباره میاد یه قطره دیگه می ریزه بازم یه مقدار می سوزه ولی زیاد نیست اونجا بعضی ها فیلم بازی می کردن که زیاد می سوزه و .... می خواست با دستمال کاغذی چشمش رو پاک کنه که خانم پرستاره بهش گفت اگه پاک کنی دوباره می ریزم ! ، دوباره 10 دقیقه می شینی میاد و سومین قطره رو می ریزه تو چشم همه ، بعدش می فرستن بیرون حدود 10 -15 دقیقه می شینید
نمی دونم چی تو این قطره ها هست وقتی میری بیرون و می شینی دچار سر گیجه میشی و یه حالتی داره آدم ، یعنی پاشی راه بری تو اون شرایط اصلا تعادل نداری ، پس حتما تو اون چند دقیقه راحت بشین و کاری به کسی نداشته باش ، البته هم صحبتی با بچه هایی که اومدن هم خودش عالمی داره
بعد دوباره صدا میزنن و میرید ، دوباره دکتر چشمها رو معاینه می کنه و این بار تو برگه برای هر نفر یه چیزایی می نویسه ولی نمیذاره ببینی چی می نویسه و .... و اصلا به دکتره نگو معافم یا نه چون اعصاب ندارن! ممکنه تو چیزی که می خواد بنویسه هم تاثیر بذاره حرفت ، خلاصه این که اونجا رفتی کاملا خونسرد باش و هر چی گفتن بگو چشم ، بابا این همه تو زندگی غرور داشتیم فقط از ساعت 8 تا 12 یک روز آدم خیلی مثبت باشه سخته؟
بعدش دوباره میفرستن بیرون می شینی و 10 دقیقه بعد میری پیش یه دکتر دیگه (فرمالیته) چون دکتر اول اصل کاری هست ، این دومی یه چیز تو مایه های هویج خودمون هست
بعدش هم تموم میشه
مهم:
*اگه می تونی یه همراه با خودت ببر ، نبردی هم مهم نیست ، چون برگشتنی چشمت به نور به شدتتتتت حساس هست و اصلا نمیشه تو نور درست و حسابی دید! من که به سختی تا خونه رفتم ، همش باید دستت رو چشمات باشه نور نخوره ، بعدش هم تا 2 روز همین حالت هست و بهتره از خونه بیرون نری چون چشما اذیت میشن
** کارت ملی و شناسنامه + چند تا عکس جدید همراهت باشه چون یکی که جلوی من بود دکتره گفت عکس کارت ملیت خیلی قدیمی هست یه عکس جدید از خودت بده و چون نداشت فرستادن بره از بیرون عکس بگیره و بیاره!