تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1127 از 4105 اولاول ... 12762710271077111711231124112511261127112811291130113111371177122716272127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,261 به 11,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فردا موقع کمسیون پزشکی برای چشمم است کسی تجربه ای چیزی داره به من بگه خیلی استرس دارم در ضمن یه بار رفتم وبرای فردا وقت داده اند
    سلام
    کمیسیون منظورتون تو نظام وظیفه هست؟ یا تازه میخواین برید بیمارستان؟

اگر بیمارستان اولی که شما رو معرفی کردن میخواید برید من 10 آبان ماه رفتم مواردی رو که انجام دادن میگم :

1-حتما صبح خیلی زود برو (تو نامه نوشته 8 صبح ولی من 7 بیمارستان بودم نوبتم شد 35!!) همه زود میرن
    2-پذیرش که شدی ، تا ساعت 9 که دکترها تشریف بیارن باید منتظر بمونید ، بعد 4 تا 4 تا یا 5 تا 5 می فرستن برید پیش دکتر مورد نظر ، اول اپتومتری می کن همه رو در حالت عادی و دکتر هم نگاه می کنه چشمارو، بعد می فرستن بیرون تو یه اتاق و تو چشم همه چه سالم چه ضعیف (مثلا برای من یکی سالم بود یکی مشکل داشت) 1 قطره می ریزن تو چشماتون که یه کم چشما می سوزه ، بعد دوباره 10 دقیقه منتظر می مونید دوباره میاد یه قطره دیگه می ریزه بازم یه مقدار می سوزه ولی زیاد نیست اونجا بعضی ها فیلم بازی می کردن که زیاد می سوزه و .... می خواست با دستمال کاغذی چشمش رو پاک کنه که خانم پرستاره بهش گفت اگه پاک کنی دوباره می ریزم ! ، دوباره 10 دقیقه می شینی میاد و سومین قطره رو می ریزه تو چشم همه ، بعدش می فرستن بیرون حدود 10 -15 دقیقه می شینید
    نمی دونم چی تو این قطره ها هست وقتی میری بیرون و می شینی دچار سر گیجه میشی و یه حالتی داره آدم ، یعنی پاشی راه بری تو اون شرایط اصلا تعادل نداری ، پس حتما تو اون چند دقیقه راحت بشین و کاری به کسی نداشته باش ، البته هم صحبتی با بچه هایی که اومدن هم خودش عالمی داره
    بعد دوباره صدا میزنن و میرید ، دوباره دکتر چشمها رو معاینه می کنه و این بار تو برگه برای هر نفر یه چیزایی می نویسه ولی نمیذاره ببینی چی می نویسه و .... و اصلا به دکتره نگو معافم یا نه چون اعصاب ندارن! ممکنه تو چیزی که می خواد بنویسه هم تاثیر بذاره حرفت ، خلاصه این که اونجا رفتی کاملا خونسرد باش و هر چی گفتن بگو چشم ، بابا این همه تو زندگی غرور داشتیم فقط از ساعت 8 تا 12 یک روز آدم خیلی مثبت باشه سخته؟
    بعدش دوباره میفرستن بیرون می شینی و 10 دقیقه بعد میری پیش یه دکتر دیگه (فرمالیته) چون دکتر اول اصل کاری هست ، این دومی یه چیز تو مایه های هویج خودمون هست
    بعدش هم تموم میشه

مهم:
    *اگه می تونی یه همراه با خودت ببر ، نبردی هم مهم نیست ، چون برگشتنی چشمت به نور به شدتتتتت حساس هست و اصلا نمیشه تو نور درست و حسابی دید! من که به سختی تا خونه رفتم ، همش باید دستت رو چشمات باشه نور نخوره ، بعدش هم تا 2 روز همین حالت هست و بهتره از خونه بیرون نری چون چشما اذیت میشن
    ** کارت ملی و شناسنامه + چند تا عکس جدید همراهت باشه چون یکی که جلوی من بود دکتره گفت عکس کارت ملیت خیلی قدیمی هست یه عکس جدید از خودت بده و چون نداشت فرستادن بره از بیرون عکس بگیره و بیاره!
    Last edited by mehran_pqqp; 14-11-2012 at 16:25.

2. 4 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به دوستان
    1.دوستم برا کفالت میخواد اقدام کنه پدرش مریضه ولی زیر نظر بهزیستی نیستن . این مشکل ایجاد نمیکنه ؟
    2. اینکه واسه پدر بیمه رد شه یا بیمه رد نشه . مشکل داره ؟
    .:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    1.دوستم برا کفالت میخواد اقدام کنه پدرش مریضه ولی زیر نظر بهزیستی نیستن . این مشکل ایجاد نمیکنه ؟
    شما هذفت چیه هر روز میای سوال های تکراری میپرسی؟؟

send from my open source device
    Last edited by SNOW PATROL; 14-11-2012 at 17:32.

5. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من هر طور که شده میخام از سربازی در بیام از معافیت پزشکی معمولی تا اعصاب و روان ولی این عکس رو از رو یه فایل PDF مربوط به شرایط ..... بود گرفتم. نظرمو جلب کرد. واسه این کار باید کجا برم؟
    Last edited by alivw71; 14-11-2012 at 17:19.

7. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام به دوستان
    جناب
    مهندس

این دوست شما از اون روزی که داری پست هایی از قبیل کمردرد پدر دوستم
    کفالت پدر دوستم
    مریضی حاد پدر دوستم!!
    برای من سوالی ایجاد کرده! ایا شما مسئول دوستتون هستین؟؟
    هرچی دوستان زحمت میکشن جواب میدن بازم همینو میپرسی!!
    این دوستت اگر از زمانیکه شما براش دایه عزیز تر از مادر شدی رفته بود نظام وظیفه الان تکلیفش که خوبه!! یا الان یه ماه بود معاف شده بود!! یا 19 همین ماه که گذشت اعزام شده بود!!!!!!!!

9. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام دوستان من هر طور که شده میخام از سربازی در بیام از معافیت پزشکی معمولی تا اعصاب و روان ولی این عکس رو از رو یه فایل PDF مربوط به شرایط ..... بود گرفتم. نظرمو جلب کرد. واسه این کار باید کجا برم؟
    سلام...
    یعنی شما فکر میکنی به همین راحتی در صورتی که حین خدمت هستین میتونین معاف بشین؟؟
    اگر نه خیلیا در خدمت حاضرن یه کارت قرمز بدن بهشون بگن طرف زنجیری هست!! ولی نمیشه!
    اگر برای اعصاب و روان اقدام کنید مرحله اول نوار مغز هست... که مغز یه شخص سالم هم مشکلی نداره

11. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها خواهشن كسي ميدونه راهنماييم كنه. من يكم برج شيش امسال اموزشي رفتم و دو ماه رفتم بعد براي امريه اقدام كردم و درس شد امريه من ولي قرار بود بزنن تهران برام اكا احمق زده شهركرد. چجوري ميتونم امريه كنسل كنم وكلا نرم بيوفتم همين تهران

13. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش , دوربین مخفی هست! ؟؟
    شما هذفت چیه هر روز میای سوال های تکراری میپرسی؟؟

send from my open source device
    داداش من معذرت میخوام .
    ولی اینو اولین باره میپرسما.
    اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

15. این کاربر از majid5. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام...
    یعنی شما فکر میکنی به همین راحتی در صورتی که حین خدمت هستین میتونین معاف بشین؟؟
    اگر نه خیلیا در خدمت حاضرن یه کارت قرمز بدن بهشون بگن طرف زنجیری هست!! ولی نمیشه!
    اگر برای اعصاب و روان اقدام کنید مرحله اول نوار مغز هست... که مغز یه شخص سالم هم مشکلی نداره
    دوست عزيز
    اگر كسي نوارمغزش ايراد داشته باشه كه ميشه بيمار مغز واعصاب. به عبارت ديگر در اختلالات رواني مانند افسردگي اساسي اختلال دوقطبي اسكيزوفرني واختلالات شخصيت جسم فرد سالمه اما فرد دچار ناخوشي است يكي از دلايلي كه در روانپزشكي از كلمه اختلال استفاده ميشه همينه.اما بايد در اين زمينه به اين نكته توجه روانپزشكاني كه افراد رامعاف مي كنند يه سري افراد بي سواد نيستن كه هركسي رو معاف كنند

17. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مرد مومن!!! رشته چه معنی میده؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما پادگان های ما اینقدر تخصصی عمل میکنن که ملاک پذیرش رشته فرد باشه؟
    خیر ... اگر خدمت بودین که میدونستین اگر هم که نه... پس بعد متوجه میشین
    عزیز من منم عقلم قد میده که آشخوری با رشته ربطی نداره ولی عقل کسایی که باید قد بده نمیده!

من خودم تو سپاه عاشورا دیدم، وصل میشن به پورتال ناجا، کد ملی طرف رو وارد میکنه و مشخصات کامل طرف میاد، بر اساس ظرفیت برای هر رشته که از قبل باز شده میزنه مجاز یا غیر مجاز که اگه مجاز باشه انتخاب میکنن.

19. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •