Dear Zokoo
----------------------
سلام..خانم مهندس..البته ابجی کمی بزرگ تر!!!!.gif)
.gif)
.gif)
سلام عزیزم..خوبی؟ مرسی دوباره اومدی
من به خاطر دو مورد دوباره شروع کردم به پرسیدن!!! کدوم دو مورد؟؟؟؟[.gif)
1- اون سوالاییکه پیچونده شد فدای سرتون!!! اما یه چیزی...اینجا انجمن زبان نیست که شما اسم یه موسسه رو بگین تبلیغ بشه!!!!!!! وخلاف قوانین باشه...یا انجمن سخت افزار نیست که جانب داری از اینتل یاAMD ممنوع باشه!! این جا صندلیه داغه وشما خیلی راحت تر از اون چه که فکرش رو بکنید میتونید این جا صحبت کنید...اگه گفتگو های قبلی رو بخونید متوجه میشید چقدر راحت میتونید مواردی رو که پرسیده میشه جواب بدید.
ددر مورد پیچوندن هم که بالاخره صندلی نشین هست که بپیچونه
خب من این موضوع را نمی دونستم ، چشم پس از این به بعد راحت صحبت می کنم
برای اینکه دوستان از تجربه ی شما استفاده کنند این رو دوباره میپرسم: شما در چه موسسه های زبانی شرکت می کردید؟؟؟ به چه مدت در هر کدام؟؟؟ از نظر شما بهترین موسسه ها کدوم هستند؟؟چند مورد رو بگید واو لویت بندی کنید!!( حتما)
من تو چند موسسه زبان درس خوندم، اول که شکوه می رفتم و headway را تا آخر خوندم. بعد یکی از دوستام یک موسسه به من معرفی کرد که واقعا هرچی انگیلیسی قبلش خونده بودم یک طرف، این جام یک طرف. یک استادی داره به نام دکتر رضوانی.gif)
تمام دایره لغات من را ایشون یاد دادن..تازه خیلی بیشتر هم یاد دادن من یادم رفته ، ولی شیوه تدریسش فوق العاده است. سر کلاس امکان نداره خسته بشی، من به هر کسی گفتم تا حالا یک ترم رفته دیگه عاشقش شده.واقعا کلاساش جذابه..ترم های اولش سر کلاس 80-90 نفر می شینند. اسم موسسه، ترجمه همزمانه هست ، تو خیابان اسفندیاری، تقاطع ولیعصر و نیایش قرار داره -اسم کلاساش کلاسای ترجمه هست و حدود 30 ترمه- اینجوریم نیست که اگه بلد باشی بری ترم 7 بشینی، در هر مقطعی از زمان باید از ترم 1 شروع کنی
البته لازمه حضور تو این کلاس آوردن 400 امتیاز تو آزمون ورودیه، یعنی باید یک پایه زبان داشته باشی بعد شروع کنی، خلاصه که به هر کسی که زبان را دوست داره شرکت در کلاسهای دکتر را توصیه می کنم ..gif)
بقیه موسسه ها به نظرم مثل همه ، زیاد فرقی نمی کنه، مهم اینه که خودت چقدر یاد بگیری و چقدر خودت تلاش کنی همونطور که گفتم، اینجا را به این دلیل توصیه می کنم که شیوه تدریسش با همه جا متفاوته
2- من فهمیدم شما هم مهندسی..هم معماری.. هم نجات غریقی ..هم دو تا زبان به جز فارسی بلدی...هماشپزی...درس خونی...حالا میگید نیام دوباره بپرسم!!! مگه چند تا خانوم این جا این همه فاکتور مثبت رو با هم دارن...حالا یکم جدی میشه!!! چون ارزش هدف رفت بالا!!!!..الان این صندلی جهانی شده!!! لطفا بار دیگر به سوالات اقا کلاغه جواب دهید.
وااااااااااااااااای چه دختری! چه چیزی
- به هر حال لطف داری.gif)
شروع: ARE you ready؟؟؟ .gif)
Ithink sooooooooooooooo راجع رشته ی تحصیلی شما:
1- به نظر شما در رشته ی معماری دختران موفق تر ظاهر شدند یا پسرا؟؟؟
ظاهرن تو دانشگاه دخترا موفق ترند..ولی تو کار خیلی فرق می کنه، مثل دانشگاه نیست، هر دو اگه تلاش کنندموفقند..ولی بیشتر پسرا
2- اوایل گفتی قصد نداشتی این رشته رو بری؟؟؟ چرا؟؟دوست داشتی بعد کنکور چه رشته ای رو بری؟؟؟
من ریاضی دوست می داشتم، بیشتر عمران و مکانیک دوست داشتم..الان هم فکر می کنم که اونها شاید برام بهتر بود
3- در کدوم یک از گرایش های معماری تحصیل میکنی؟؟؟ کدوم رو بشتر دوست داری؟؟؟
معماری ت
لیسانسش گرایش نداره، فوق که می ری باید گرایشت را انتخاب کنی، من الان فوق رفتم طراحی شهری (شهرسازی) به نظرم از فوق معماری بهتره.gif)
4-پدر معماری ایرانی کی بوده؟؟؟
استاد پیرنیا
5- در کدوم دانشگاه برای دوره لیسانس تحصیل میکردی؟؟؟ ادرسش هم بگو!!!
آدرسش را می خوای چی کار!!!!؟؟؟؟
دانشکده شریعتی- تهران - میدان بهمن- اتوبان شهید تند گویان - خ میعاد - خ دانشگاه.gif)
6- چه سالی کنکور دادی؟؟؟ برای کنکور خیلی درس میخوندی؟؟؟ دوران سختی بود یانه؟؟؟ وقتی نتیجت رو گرفتی ..چه حالی داشتی؟؟
سال 80- خیلی خوندم..خیلی زیاددددددد..کنکور 80 خیلی راحت بود..برای همین یک اشتباه می تونست کن فیکون کنه..
حال خیلی بد، نتیجه ام بسیار بد تر از اون چیزی بود که فکر می کردم..2630 افتضاح.gif)
انتخاب رشته مامانم اینا کردن- قبول که شدم واقعا حس خاصی نداشتم ..کامپیوتر آزاد - تهران شمال هم قبول شده بودم بیشتر شک داشتم کدوم را برم ..به هر حال فعلا که تموم شد! چرا خاطرات تلخ آدم را زنده می کنی .gif)
7- یه خاطره از روزای کنکور بگو؟؟؟سره جلسه اضطراب داشتی؟؟؟
خاطره ندارم، واقعا روزای مزخرفی بود..دلم نمی خواد بهش فکر کنم قبلش استرس نداشتم روز کنکور دقیقا حالم بد شد، افتضاح بودم..یک چیزی تو مایه های قلبم اومده بود تو دهنم .gif)
8- در حال حاضر چقدر از مشتق وانتگرال در کارتون استفاده میکنید؟؟؟ شما درس ریاضیات مهندسی رو داشتید؟؟؟
هیچی
در حال حاضر اصلا یادم نمیاد مشتق و انتگرال چی بود
(حیف این همه دیفرانسیل و حسابان که خوندیم ) ریاضیات مهندسی نداشتیم، آمار دارشتیم فقط 9- تبریک ویژ ه بابت رتبه ی فوق لیسانس!!! حالا میگی درس نمیخونم اره؟؟ چه جوری رتبت این قدر خوب شد؟؟؟چی کار کردی؟؟؟
مرسی
- راستش اینو خیلی خوندم البته من 2 سال کنکور فوق د ادم -سال اول رتبم شد 68 (54 نفر بر می داشتن ) امسال شد 22 که با امتحان عملی آخرش شد 11
- واقعا خوندم و زحمت کشیدم واسه این کنکور - حتی پارسال از مهر تا اسفند که کنکور بود کامپیوتر را بردم گذاشتم اتاق مامانم اینا که چشمم هم بهش نیفته.gif)
10-درس هایی رو که امتحانش رو سر کنکور کارشناسی ارشد دادی نام ببر؟؟؟ هر کدوم رو چقدر زدی؟؟؟..راستی با کنکور هست که میرن به کارشناسی ارشد برای رشته شما؟؟؟
زبان تخصصی54%-مبانی نظری معماری45%- مباحث عمومی شهر سازی ایران 68%-تحلیل فضاهای شهری 68% - تاریخ معماری و شهر سازی72%
هم کنکور بعد از رتبه ها - امتحان عملی اواخر تیر می گیرن
11- پایان نامت در چه موردی بود؟؟؟ ماکت چیو ساختید؟؟؟ از کدوم ابزار بیشتر استفاده میکنید؟؟؟
شهر کتاب- ماکت یک مجتمع تجاری- فرهنگی به اسم شهر کتاب
برای ماکت؟؟؟؟ - مقوا
12- دوست داری در رشته ی معماری داخلی ادامه تحصیل بدی؟؟؟ همونInterialdesigning??? ..دوست داری؟؟
نه دیگه ندادم
رفتم شهر ساز شدم.gif)
13- میگن این رشته استعداد وذوق هنری میخواد..درسته؟؟؟شما این رو داشتی؟؟یا به دست اوردی؟؟؟
نه نداشتم ..به دست آوردم..من حالم از نقاشی طراحی به هم می خورد
راجع به شنا:
1- از کی شنا رو شروع کردی؟؟؟
از 7 سالگی
2- الان می تونی طول استخر رو با پروانه بری وبرگردی؟؟؟
می تونم برم ولی نمی تونم بر گردم..نفسم می گیره.gif)
3- کی نجات غریق شدی؟؟؟
6 سال پیش
4- اگه یه نفر بخواد غرق بشه ..چه طور نجاتش میدی؟؟؟
کلی شیوه هست- نمی تونم نوشتنی برات توضیح بدم..نجات غریقی خودش یک دوره آموزشی داره ، بعد از گذراندن دوره و امتحان مدرک بهت می دن
5- فکر کن سعید رونالدو با اقا بهروز ..دارن غرق میشن!!!!!!
شما در حالت مساوی به این دو تن هستی!!! کدوم رو اول نجات میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستش رو بگو؟؟؟؟ خدانکنه
تو استخر مردونه ناجی داره دیگه
از اونا بپرسین کی را نجات می دن
6-از کدوم شنا بیشتر خوشت میاد؟؟؟ تا به حال در دریا شنا کردی؟؟؟منظورم اینه که تا600متر در روز افتابی دور شدی وبعد برگردی؟؟؟
قورباغه- آره خیلی- خیلی دور شدم - 600 متر فکر کنم بیشتر هم شده
راجع زبان:
1- سوال اولمو جواب دادی؟؟؟
بله ههههههههههههههههههههههههه هههههههه
2- من فیلم ها رو نگاه میکنم ..تا حد زیادی میفهمم ولی وقتی تند میگه ..گیج میشم...شما که این ضعف رو نداری....یه راهنمایی به ما بکن؟؟؟
تمرین تمرین تمرین..باید انقدر گوش کنی که نا خود آگاه هم متوجه بشی- سعی کن هر کاری داری می کنی مثلا به اخبار انگیلیسی گوش کن- مهم نیست که حواست بهش باشه- مهم اینه که فقط گوشت بشنوه
3- گنجینه لغتم رو چه طور وبا چی زیادتر کنم؟؟؟ ... کلا شما حتما گنجینه لغت قوی داری..بیا بگو شاید کسی نپرسه..کارهاییکه در منزل برای تقویت زبانت کردی با ذکر جزییات تا حد ممکن برای دوستان بگو...این به عنوان خواهش..
سر همون کلاسی که گفتم گنجبینه لغاتم قوی شده - فقط همون روش عالیه- از طریق Etymology یعنی ریشه شناسی - هر لغتی را با ریشه اش یاد بگیری در نتیجه هر چیز دیگه ای از اون ریشه بیاد می فهمی یعنی چی
4- مرغ همسایه غازه به زبان انگلیسی چی میشه؟؟؟
the grass is greener on the other side
5- شما میتونی متن های تخصصی رو خوب ترجمه کنی؟؟؟
تخصصی خودم را آره .gif)
.
6- یه سوال جالب!!!!!!!!!! حتما متوجه هستی که در زبان انگلیسی خصوصا در فیلم های اامریکایی از یکسری فواحش زیادتر استفاده میشه!!!!
سوال:حرف اول رایجترین فحش رو از نظر البته خودتون این جا بنویس..همین جا همین روبررو باحرف بزرگ!!!!!...
7-اگه میپرسیدم حرف اخرش هم بگو..میگفتی؟؟؟
.gif)
می خوای اینجا سر منو به باد بدیا fk حرف اول و آخرش ..انواع فحش با این حرف ساخته می شود 8- زبان انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا فارسی؟؟حتماراستش رو بگو!!!
هر دو- انگیلیسی یک کم بیشتر- ولی هیچ وقت دوست ندارم که زبونی را جایگزین فارسی کنم.gif)
9- میدونیRAVEN یعنی چی؟؟؟....................
شناختی؟؟
کلاغ سیاه- نوچ نشناختم 10
- امضای خود رو ترجمه کن ..تا دوستان ببینند واز معناش لذت ببرند.
چهار چیز را در زندگیت نشکن:
اعتماد، قسم، رابطه، قلب
چون اینها وقتی می شکنند صدایی ندارند ولی خیلی درد آورند
11- برای فرانسه کدوم موسسه میری؟؟کجای تهرانه ادرسش؟؟؟
کانون زبان شهید بهشتی- شریعتی بالا تر از پل صدر
12- EFL MODERATOR یعنی مدیر چی چی؟؟؟
English as a Foreign Language
متفرقه
1- فرزند چندمی؟؟چندتا داداش وابجی داری؟؟
اول
- یک آبجی یک داداش
2- به نظر شما چرا ما نماینده ای در ورزش رقص زیر اب بانوان در المپیک نداشتیم؟؟؟
ها! واسه اینکه رقص زیر آب ماخیلی قویتر از المپیک و این حرفاست ، واسه همین شرکت نمیکنیم مبدا اعتماد به نفس بقیه تیما بیاد پایین .gif)
3- برخی میگن ما ماهواره داریم برای تقویت زبان.............
حالا بگذریم که چقدر باهاش زبان کار میکنن
این گفته رو قبول داری؟؟؟فکر کنم گفتی ماهواره ندارین...پس به جز فیلم ...چه رسانه هایی بودن که به شما کمک میکردن؟؟؟ رادیو بود؟؟؟
من کی گفتم نداریم- داریم - به نظر من ماهواره برای تقویت زبان عالیه - من خودم روزی حتما دو تا از اخبارای Cnn , bbc, Euronews را گوش می دم، برای فرانسه ام که معجزه میکنه- چون به جز ماهواره هیچ جای دیگه ای نیست که من فرانسه ام را قوی کنم
4- چرا گفتی جو دانشکده فنی تهران یه جوریه؟؟؟ shahab_F در دانشگاهتون چی میخونه؟؟
من کی گفتم جو فنی یک جوریه ، گفتم جو هنرها یک جور دیگه است. کلاجای جالبیه ،مخلوط بچه های معماری،شهرسازی، نقاشی، گرافیک،موسیقی، مجسمه سازی چیزجالبی می شه! .gif)
من ازکجا بدونم شهاب چی می خونه! ازخودش بپرس خوب ! .gif)
5- تو دانشگاه موسیقی چه خبره؟؟؟ در موسیقی راستی فعالیتی داری؟؟؟ چه سازی رو دوست داری؟؟؟
خیلی خبرا- هر کی یگ گوشه نشسته داره ساز می زنه یا می خون
ه - نه ندارم- فلوت را خیلی دوست دارم
6- اشپز هم که هستی؟؟؟؟درسته!!!!!! احسن حیف که این جا مسابقه خانم شایسته نداریم!!!
بهما بگو اشپزی رو از کجا یاد گرفتی؟؟؟از چه سنی؟؟؟
حیف شدا - دختر شایسته رابرده بودم .gif)

از بی غذایی، آشپزی یاد گرفتم- از 13-14 سالگی - مامانم یک مدت سرش خیلی شلوغ بود، صبح می رفت شب میومد..درنتیجه وقتی غذا نداری ، به عنوان بچه اول باید یک چیزی درست کنی دیگه .gif)
7- چه غذا هایی رو بلدی رست کنی؟؟چه غذا هایی رو دوست داری؟؟؟
همه چی تقریبا - لوبیا پلو را بسیار دوست می داریم 
8- تا حالا غذات ایرادی پیدا کرده؟؟؟
آره، سوخته به تعدد- کم نمک-
9- نظرت رو در مورد حجاب برای دوستان بگو...تا چقدر به این پابندی؟؟
بعضی وقتا خوبه- زیاد نه

(این روسری مادر معنوی بود قرض گرفتم )
10- اگه پسر دایی یا عمو شما بیاد خونتون..از حجاب استفاده میکنی؟؟؟
خیر
11- REVISION مادر بورد شما چیست؟؟؟
این REVISION که می گویی یعنی چه؟
12- باس رم شما چیست؟؟؟
13- میدونی منظور از اوور کلا ک کردن مادر بورد چیه؟؟؟
هان؟؟؟؟
14- گوشی شما چیه؟؟چه برندی وچه مدلی؟؟؟
نوکیا- 5300
15- دوست داری برای ادامه تحصیل کدوم کشور بری؟؟؟
آمریکا یا کانادا
16- چهورزش هایی رو دوست داریو به اون ها عمل میکنی؟؟؟
شنا- کوهنوردی -اسکی
17 -دوست داری در چه سنی مزدوج بشی؟؟؟ نامزد داری؟؟؟ (نخواستی بگی.. بپیچون!!!)
فرقی نمیکنه..هروقت که فکر کنم میتونم از پسش بر بیام و هر وقت که اونی را که خواستم پیدا کردم..عجله ای هم نیست .gif)
منظور از لقب که فامیلی نیستش!!! منظورم این بود اگه به نام خاصی مشهوری این جا یا در دنیای واقعی ..بگی!!!
نه چیزی به ذهنم نمیاد $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
هدف از سوالات اشنایی بود.
مرسی عزیزم. سوالات خیلی خوب بود و خیلی زیاد ...
از اینکه میبینم شما تا به حال از عمرت خوب استفاده کردی... خوشحالم!!! یه جور برای ما در جهاتی الگو محسوب میشی دیگه!!!
مرسی که اینطور فکر میکنی.gif)
- به هر حال هدف من تو زندگی یک چیزایی بوده که سعی کردم و بهش رسیدم، مهم اینه که هدفت چیه - ممکنه از نظر خیلی ها فوق خوندن مثلا وقت تلف کردن باشه - امیدوارم تو هم به همه اهدافت تو زندگی برسی
امید وارم همین طور که موفق بودی ..به راهت ادامه بدی!!!!!!!.gif)
من هم امیدوارم در همه وقت و همه جا ، سلامت، موفق و شاد باشی