سلام
دوستان جریان این حجم خوری صبانت در ساعات رایگان چیه .
آیا حجم خورده شده بر میگرده؟
آیا این یک امر عادی در صبانت است ؟
سلام
دوستان جریان این حجم خوری صبانت در ساعات رایگان چیه .
آیا حجم خورده شده بر میگرده؟
آیا این یک امر عادی در صبانت است ؟
پدرم دراومد تا تونستم بخش فنی رو راضی کنم برام رو 8 مگ ببنده مگه گوش میکنن
در ضمن نزدیک به دو و نیم گیگ از حجم روزانه ام رو تو شب خوردن یک چند روز پسم نمیدن میگن باید تهران چک کنه و از این حرفا و بهونه ها
شبانه 6 مگ مشهد چقدره؟ سرور خارجی و داخلی؟ مال من شبانه فیکس 380 تا چه خارج چه داخل![]()
دوستان نهایت سرعتی که میتونم رو خطم ببندم چند مگه؟![]()
عاقا دزدی تو روز روشن کردن خفن و توپه توپ مختون میترکه بگم ۸۰۰۰ مگ ازم دزدیدن جالبیش هم اینه که تو مصرفم هم ننوشتن مجموع مصرف شده ۱۰۸۶ مگ هست ۴۸ گیگ هم داشتم که ۱۰۲۴ مگی حساب کردن برام ۴۹۲۰۰ فکر کنم میشه الان دقیقا باقیمانده دارم ۴۱۶۴۲ مگ چیشد کسی فهمید چیشد من که نفهمیدم ۱۵ گیگ هم شبانه سوزوندم زنگیدم گفت فردا زنگ بزنید گفتم چشم تا ببینم چی میشه لامصبا بدون دستکش و ..... با کامیون اومدن با سرو صدای تموم و با کارگر دارن خالی میکنن اونم جلو چشم صاحب مال تازه صاحبه رو هم نبستن
یکی نیست بگه عاقا هنوز رسید من گرمای پرینتر رو داره همش۲ هفته س تمدید کردم
دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 2 مگ در بهترین حالت چنده؟
خط را روی چند میبندند؟
شکایت فایده نداره من هر چقدر زنگ زدم فایده نداشت البته اون زمان نمی دونستم سامانه 195 هست
مودمت قبل از ساعت 2 و بعد از هفت صبح خاموش روشن کن احتمال قاطی کردن حجم دزدی میاد پایین
ماشالله میکروسکوپی عکس گرفتی منم که کورم با ذره بین تازه ارقام رو دیدم.ولیکن خبر خوب اینه که به نظر من(که البته شرط نیست
)شما 12 مگ هم میتونی بگیری.(خوش به حالت.کمتر کسی خط با کیفیت خوب داره.کثافتا میان سرویسهای 10 و 12 مگ میزارن بعد اینقدر کیفیت خط تلفنها بده که کاربر بیچاره 4 مگ هم به زور میتونه بگیره.بدون درست کردن اصل به فرع میچسبن)
دوست عزیز آره سر خط همونجایی هست که از تو باکس تو کوچه کابلشو آوردن جلوی در خونتون و روی دیوار دم در خونتون یک پریز بهش وصل کردن(گرچه من همون پریزم حذفش کردم اول و مستقیم سر کابل رو بستم به کابل رو کاری که بردمش تو خونه و مستقیما زدمش به پشت مودم)اما بهترین کار همونیه که گفتم.شما برو کابل مخابراتی دو زوج سیم 06 روکش مشکی(حتما روکش مشکی باشه و گرنه مخابرات ببینه گیر میده)تهیه کن بعد یک برقکار که از دست زدن به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه نمیترسه بیار و بگو یک سر این کابلو واست وصل کنه به خطتت توی جعبه تقسیم و بیارش مستقیما تا پشت مودمت.بعد به سر همون کابل سوکت بزن و بزنش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودمت بده و یک خروجی هم به تلفن خونه.ایشالله اگر مشکلت داخلی باشه 100 درصد نویزت برطرف میشه.اما قبل از همه این کارا همونطور که جناب sleeplessness گفتند اول مودمتو ببر سر خط مستقیما وصلش کن به سر خط بعد برو ببین نویزت کمتر شده یا نه.اگر کم شده بود این خرجها رو بکن.اگر خواستی کابل بگیری بگو تو پ.خ بهت بگم از کجا بگیری واست ارزون دربیاد.
Last edited by david-ebi; 09-07-2014 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)