تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1127 از 1298 اولاول ... 127627102710771117112311241125112611271128112911301131113711771227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,261 به 11,270 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از دیشب تا بحال مخابرات اصفهان توانسته است رکورد بدترین روش سرویس دهی را جابجا کند:

1- بیش از 8 ساعت قطعی بخاطر مشکل دائمی و همیشگی ، سرکار مستطاب نرم افزار پلوتو

2- بیش از 12 ساعت مشکل عدم اتصال بخاطر مشکلات همزمان در کمبود IPv4 و نرم افزار پلوتو

جالبتر اینجاست که اینقدر این نرم افزار پلوتو (که بصورت روال عادی برنامه خراب است) اینترنت مخابرات را به افتضاح کشانده که حتی توهم توطئه هم برای کاربران ایجاد شده!!!
    حقیقت هم این است که در هر شرکت دیگری تا بحال 10 باره این نرم افزار را عوض کرده بودند ولی مخابرات اصفهان......

راستی جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تصادفاً خوزستانی نیستید؟؟

2. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

از دیشب تا بحال مخابرات اصفهان توانسته است رکورد بدترین روش سرویس دهی را جابجا کند:

2- بیش از 12 ساعت مشکل عدم اتصال بخاطر مشکلات همزمان در کمبود IPv4 و نرم افزار پلوتو

جالبتر اینجاست که اینقدر این نرم افزار پلوتو (که بصورت روال عادی برنامه خراب است) اینترنت مخابرات را به افتضاح کشانده که حتی توهم توطئه هم برای کاربران ایجاد شده!!!
    حقیقت هم این است که در هر شرکت دیگری تا بحال 10 باره این نرم افزار را عوض کرده بودند ولی مخابرات اصفهان......

راستی جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تصادفاً خوزستانی نیستید؟؟
    نه دادش من خوزستانی نیستم
    اینجا خوزستانی زیاد داره ولی ما خوزستانی نیستیم ... !

راستی شما اگه از اداره مخاابراتی ینی نماینده ای چیزی ؟
    میخاستم باهاتون یه مصاحبه ( مکاتبه ) کوچیک داشته باشم تا تمام ابهامات بر داشته بشه
    مرسی
    موفق باشین
    Last edited by asgharpalang; 11-09-2015 at 22:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیر جناب اصغرپلنگ
    بنده هیچ ارتباطی با مخابرات اصفهان اعم از کارمندی،پیمانکاری و یا نمایندگی ندارم.
    به شایعات توجه نکنید

نه دادش من خوزستانی نیستم
    اینجا خوزستانی زیاد داره ولی ما خوزستانی نیستیم ... !

راستی شما اگه از اداره مخاابراتی ینی نماینده ای چیزی ؟
    میخاستم باهاتون یه مصاحبه ( مکاتبه ) کوچیک داشته باشم تا تمام ابهامات بر داشته بشه
    مرسی
    موفق باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

خیر جناب اصغرپلنگ
    بنده هیچ ارتباطی با مخابرات اصفهان اعم از کارمندی،پیمانکاری و یا نمایندگی ندارم.
    به شایعات توجه نکنید
    هیچی پس ما تازه میخاستیم حساب بکشیم ازتون
    نشد دیگه
    بله من هم که تایید 100% نکردم همش در حد نظریه بود
    موفق باشی داداش ! مرسی بابت اطلاعات بالا !

اسمم هم علیرضاس !!!
    Last edited by asgharpalang; 11-09-2015 at 23:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان سایت شارز بالا نمیاد چکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    217.219.5.9
    خواهشن راهنمای کنید
    آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اصولن مخابرات روزهای تعطیل مثه جمعه ها یا نت ش خرابه یا سامانه از کار میوفته اگه دو روز تعطیلی پشت سر هم باشه باید انتظار این قطعی ها و ار کار افتادن سامانه را داشته باشیم

- - - Updated - - -

اصولن مخابرات روزهای تعطیل مثه جمعه ها یا نت ش خرابه یا سامانه از کار میوفته اگه دو روز تعطیلی پشت سر هم باشه باید انتظار این قطعی ها و ار کار افتادن سامانه را داشته باشیم

داره خودمونی میشه Black Mamba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان من طرح کمپین پاییزی دارم و تا حدود یک ماه پیش سرعتش حدود 350 کیلو بایت نیست . اما از یک ماه پیش تا الان شده 250 کیلو بایت . میخواستم ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا مشکل همه است ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان من طرح کمپین پاییزی دارم و تا حدود یک ماه پیش سرعتش حدود 350 کیلو بایت نیست . اما از یک ماه پیش تا الان شده 250 کیلو بایت . میخواستم ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا مشکل همه است ؟
    من هم 250 هست در بعضی ساعات ...... مابقی ساعات هم زیر 80 !!!

- - - Updated - - -

من هم 250 هست در بعضی ساعات ...... مابقی ساعات هم زیر 80 !!!

11. 3 کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

نه دوستان سرعت من هیچ مشکلی نداره و راحت 600 کیلوبایت بر سانیه رو دانلود میکنه کم کم به جز بعضی روز ها که سرعت به 200 میرسه ولی بعد درست میشه ...
    مشکل من 4 چیزه :
    1- قعطی و وصلی های مکرر حتی ممکنه 2 بار در 1 روز
    2-طراحی فجیح سامانه و کمبود سرویس های متنوع
    3-مشکل وصل شدن به سامانه
    4-متخصص نبودن پاسخگو های 2020 (نا کار آمد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •