آقایون سلام
میشه با این بازی انلاین هم بازی کرد؟
منظورم اینه که ما که از نسخه اصلی استفاده نمیکنم میتونیم انلین بازی کنیم؟
یه راهنمایی میکنید
آقایون سلام
میشه با این بازی انلاین هم بازی کرد؟
منظورم اینه که ما که از نسخه اصلی استفاده نمیکنم میتونیم انلین بازی کنیم؟
یه راهنمایی میکنید
دوست عزیز رو یک اپلود سنتر دیگه اپلود کن که محدودیت اپلود نداشته باشه ... رپید خیلی ضده حاله
شرمنده واسه بحث های تکراری .این تغییرات بازی رو میشه از سایت خاصی گرفت؟ مثلا خود کونامی؟
اگه هست لینک بدید. مثل تغییرات نقل و انتقالات! یا احیانا تغییرات کلی بازی واسه از بین رفتن باگ های بازی و این چیزا!!!
پچ رو فرستادم روی fileflyer با لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahdi.p30; 16-06-2010 at 13:57.
1 گیگابایت رو دانلود کنم برای دو تا کفش؟تازه مشکلم هم حل کردم البته با کمک خودم و یدونه پک 50 تایی نصب کردم.با تشکر
برای اجرای این بازی نیاز به سی دی ارجینال هست یعنی واسه من پیغام میده.حالا چطور میتونم محدودیت مربوط به سی دی رو بردارم؟
یعنی بدون سی دی بازی رو اجرا کنم.چون سی دی من ارجینال نیست اصلا بازی اجرا هم نمیشه.
این پیغام برای کرک بازی هست
شما باید کرک بازی رو کپی کنید
سی دی هیچکدوم از بچه ها ارجینال نیست
برو اینجا اول پچ 1.03 رو بگیر و نصب کن بعد کرک رو بریز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمین جان الان امتحان کردم فایل جدید توی setting/ download گذاشته شده تو پست 900 هم نوشته آخریش dlc 1.06 نمی دونم فکر کنم آپدیت نشده باشه.
فقط اگه درست گفته باشم در جریان باشید که این دومین باره که من دارم آمار این فایل dlc رومیدم.
آره هادی جان من مدتی هست که پست 900 رو آپدیت نمی کنم.
به خاطر گل روی شما اپدیتش می کنم. دارم روی ادیت فایل متناسب با dlc 1.07 کار می کنم هر وقت تموم بشه میذارمش توی همون پست 900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)