من والا ادعایی ندارم ایشون بجای تشکر .... ای بابا
خوب اگه اطلاع داره چرا میپرسه؟؟؟
اون سیستم های s12 که لنوو تو سایتش برای فروش گذاشته هم روی پلتفورم این نیست.بلکه یک تعدای از این سیستمها روی این پلتفورم چیپ MCP979 قرار گرفتند.
من والا ادعایی ندارم ایشون بجای تشکر .... ای بابا
خوب اگه اطلاع داره چرا میپرسه؟؟؟
اون سیستم های s12 که لنوو تو سایتش برای فروش گذاشته هم روی پلتفورم این نیست.بلکه یک تعدای از این سیستمها روی این پلتفورم چیپ MCP979 قرار گرفتند.
پاسخ شما که داده شده! کمی با دقت تر پست ها رو بخونید.
پست 11250
Last edited by biostar; 21-11-2009 at 22:11.
1.ای بابا تو دیگه خیلی پر رویی بچه جون اگه تو داری تز می نویسی من سال86 فوق لیسانس نرم افزارم رو
گرفتم
2. سایت ویکیدیا سایتیه که خود مردم راجب اطلاعاتی که دارن می نویسن وحی الهی نیست که هرچی توش
هست حتما درسته (سوادت همین قدر میکشه !)
برای اثبات حرفم هم از همین ادرس که گزاشتی یه عکس می زارم که ببینی به راحتی میشه ادیتش کرد
3.طبق لینکی که گذاشته بودم ( عکس پایین )کاملا مشهوده که چرت و پرت محض راجب پلتفرم یون گفتی
اگه لازم عکس لپ تاپ با همون بر چسب یون رو هم بزارم (الیته میتونی به ادرس nvidia.com/ion هم برید
و ببینید)
(که البته با رویی که تو داری احتمالا میای میگی که سایت lenovo هم حالیش نیست و تو بلدی !!)
4. اتفاقا اینجا تاپیک مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ هستش و باید کارشناس فروش نظر بده نه !!!
5.من نه می دونم حد شما چیه و نه خودم رو بابت چیزی کشتم بلکه از طرز حرف زدن ادم ها حدشون و
شخصیتشون کاملا مشخصه !!!!!!!!!!!!
(کافیه یه نگاه به جمله بندی ها ی تاپیک های ارسالی شما بشه )
6.در کل بابت جواب های شما فقط جمله " محصول وارداتی سازگار ارقام دارای چنین پلتفورمی نیست " بدرد من خورد که بابت ان از شما ممنونم (همچنین بابت اینکه سعی کردید مطلب مفیدی بزارید)
7.از بقیه دوستان بابت ارسال تاپیک های بی ارتیاط یا این پست پوزش می خوام
فکر می کنم لحن ایشون مناسب اینجا نباشه (فکر کنم اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتن )
بنده به خاطر مشغله کاری وقت رفتن به بازار و دنبال چیزی گشتن ندارم به خاطر همین و به خاطر اینکه در اینجا
بسیاری از مشکلاتم رو رفع کردم عادت دارم که اطلاعات بیشتری جمع کنم تا کمتر در بازار و فروشگاه ها دنبال
کالای با کیفیت بگردم
در پایان همین جا مجددا از شما و بقیه کاربران پوزش می خوام
دوستان عزیز ashkan24 و mehran_4x ، تا الان صبر کردم ببینم خودتون این مسئله رو تموم میکنید یا نه
اولا این بحث ارتباطی به این تاپیک نداره و مربوط به مشاوره برای خرید نمیشه
دوما من موافق بحث کردن هستم نه کل کل کردن و توهین و بهم ریختن تاپیک ها ، سعی کنید دوستانه بحث کنید تا بقیه بتونن از حرف های شما استفاده کنن و نتیجه ای بگیرن
سعی کنید با دلیل همدیگر رو قانع کنید نه با زور
سوما اینکه در صورت ادامه دادن این روند برخورد جدی خواهد شد ، بی تعارف ...
با تشکر از شما که رعایت میکنید
پیام
سلام
من میخوام یه dv6-1390 بخرم ولی دو دلم بی زحمت اونایی که این مدل رو دارن یه توضیح کامل بدن خ
وبیها و بدی هاش چیه
تو بازی کم نمیاره ؟
داغ کردنش قابل تحمله؟
چقدر باتری نگه میداره؟
سلام
من میخواستم با مبلغ 1300000 یک لپ تاپ بگیرم ولی بین برندهای مختلف گیج شدم
کارت گرافیک و پردازنده برام مهم هست
لطفا من رو راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
من که بعد از کلی گشت و گذار تصمیم به خرید HP DV6 139 گرفتم
(اما هنوز نخریدم می خوام ببینم کجا قیمت مناسب تر میده؟)
قطعات نسبت به قیمت بسیار خوب
DELL Studio 1555 هم بد نیست
من تو همین رنج می خوام بگیرم
به نظر من تو این قیمت یکی از این دو تا خیلی خوبه
sony vaio sr 490 jbb که مثل اینکه توی بازار کم شده با مشخصات زیر
یا
hp pavilion dv3 2270 با مشخصات زیر
البته نکته جالب راجب این مدل hp اینه که مانیتورش touch هستش (با tablet pc اشتباه نشه) و ویندوزش 7 هستش(cpu 2.26 با 3 مگ کش 1066)
البته برای من وزن دستگاه خیلی مهمه که این دوتا دستگاه هردو وزنی حدود 2 کیلو گرم دارن واگر وزن دستگاه برای شما مهم نباشه احتمالا دستگاه بهتری هم پیدا می کنید (قیمت هرد دستگاه حدود 1400 هستش)
در پایان نیز dell vostro 1320 با cpu 2.6 و 6 مگ کش و گرافیک geforce 9300 و 2 kg وزن و قیمت 1.100(طبق لیست قیمت انجمن p30world ) دستگاه بسیار مناسبی به نظر میاد
سلام..
دوستان من دیروز ایم مدل 2270 اچ پی رو گرفتم..صفحه نمایش مولتی تاچ مثل آیفون داره خیلی عالیه..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)