تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1127 از 2365 اولاول ... 12762710271077111711231124112511261127112811291130113111371177122716272127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,261 به 11,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

10

دوستان به دنبال ی آمپلی ۴ کانال هستم تو رنج ۶۰۰تا ۸۰۰ تومن
    نو و دسته دو فرق نمیکنه ، قراره کامپ کلاریون رو درایو کنه ، ۸۰ rms ولی ترجیح میدم آمپم قوی تر ازین حرفا باشه....
    پخشمم کنووده
    چیا هست که به کارم بیاد؟
    من خودم cadence VEGAS دارم 135Wx4 واقعا خوبه راضیم واتشم واقعی هست .... باندام هم دارن باهاش اروده میزنن خواستی عکسشو واست میزارم ... قیمت نزدیکه 900 فکر کنم ... بهترین امپه 4 کاناله کدنس هست ....

بانده cadence 710 دارم کسی خواست با کامپوننت عوض میکنم یا میفروشم ....
    Last edited by rroohhaamm; 03-07-2013 at 10:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    چند روز پیش بعد از حدود یک ماه الافی اخر سیستم خودم رو بستم
    حدود 5 ساعت نصاب آماتور ما سیستم رو نصب کردند!
    بعد از روشن کردن به قدری نامید و پشیمان گشتم که نگویید با این خرجی که کرده بودم
    حدود 1600 تومن!
    سیستم:پخش 8019 کنود ، باند 1073 و آمپلی ایدیو سیستم ml100.2
    شاید تعجب بکنید ولی من اصلا از صدا راضی نیستم که از فرداش تو فکر فروش بودم

تو این یک ماه آقا حمید گل خیلی مارو تحمل کردند خدایش آدم به خوبی ایشان کم گیر میاد
    بدون هیچ چشم داشتی چه روز چه شب تلفن و مسج های مارو جوابگو و با لحنی مهربانه
    بنده رو راهنمایی میکردنند ،
    از اینجا از ایشان تشکر میکنم ، امید وارم همیشه سلامت و موفق باشید

با انتظارات من ، ایشون باند 1073 و پخش8019 رو معرفی کردنند همراه با آمپلی gladen xl 150 چون این امپلی یه خورده گرون بود
    من سر خود رفتم امپلی دیگری رو گرفتم به امید اینکه شاید خوب باشه
    به ایشان هم گفتم در باره خرید ایم امپلی ، چند بار خواستن منو متقاعد کنند که بهتر است صبر کنید و پولتو جمع کنی و بری یه امپ خوب بخری
    منم اصلا صبر نداشتم میخواستم سری صداشو بشونم که اینجور شد

خیلی پشیمونم که امپ دو کانال گرفتم اگر شاید 2 ماه صبر میکردم و حرف اقا حمید رو گوش میکردم
    میتونستم امپ گلیدن رو بگیرم و برام عمری کار کنه ، الان به حرف ایشان دارم میرسم
    چون امپی که ایشان فرمودند هیچی کم نداره هم 4 کاناله هم بهترین امپ های موجود است

از تمام دوستانی که مثل من هستند خواهش میکنم اگر با کسی مثل استاد عزیز حمید جان مشورت میکنند
    به حرف هایش گوش کنند تا مثل من پشیمون نشوید ایشان نه فروشنده هستند نه دلال فقط با لطفی که نسبت به
    خلق خدا دارند بدون هیچ چشم داشتی مردم رو با تجربه چند سالشون راهنمایی کامل میکنند .
    Last edited by dj star; 03-07-2013 at 03:52.

3. 10 کاربر از dj star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم،البته گفتم 2ت الان دارم که فقط واسه باندو پخش میذارم،باز پول جمع میکنم واسه آمپلیو سابو ... که هزینه از 2500 بیشتر میشه و میتونم چیزای بهتری بردارم
    قطعا به فکره استیج جلوهم هستم که خیلی مهمه منتها تو مرحله بعدی
    الان تو استفاده ار کامپ یا کواک دودل هستم،یکی بهم گفت عقب یه جفت کواک کار کن و جلو کامپ
    بنظرتون ترکیب کواک (عقب) + کامپ (جلو) جالب میشه؟یا نه فقط از کامپ استفاده کنم؟نظر شخصی شما چیه؟(البته گفتین دوجفت کامپ خوبه،اما تو لیست باز کواکو قیمت دادین)
    =====
    از هردوتون ممنونم،اطلاعاتم خیلی بیشتر شد
    سلام مجدد
    خواهش میکنم، نظرم رو دو جفت کامپه

تو باكس سيلد چون فركانسهاي مزاحم به ساب وارد نميشه نياز به ساب سونيك نيست.
    سلام حمید جان ، یه سوال برام پیش اومد
    با توجه به اینکه ساب سونیک فرکانس های خیلی پایین رو قبل از رسید به ساب فیلتر میکنه، منظور از جمله بالا اینه که اگه ساب سیلد باشه و از فیلتر ساب سونیک هم استفاده نکنیم حتی با توجه اینکه این فرکانس ها وارد ساب میشن در ارتعاش ساب نقشی ندارند؟
    اگر فرض کنیم که اینطور باشه ، ساب سونیک حداقل با فیلتر کردن این فرکانس ها و طبیعتا ورود فرکانس مفید به ساب ، در گرمای کویل تاثیر نداره؟
    منظورمو رسوندم؟؟؟؟

5. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

جسارتا این میدرنج چی هس؟
    بعد کامپ یعنی از کواک کاملتره؟اصلا اینجوریه چرا دیگه کواک تولید میشه؟
    ببخشید سطح اطلاعاتم تو این زمینه پایینه

این لینکم یه زحمت میکشی ببینی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چیه،اینم یه نوع بانده مثه کواکو کامپ یا ...؟
    کراس اورکه میگه چیه؟

واقعا شرمنده انقد با سوالام بچه های تاپیکو اذیت میکنم
    دوستان توضیح دادن خدمتتون
    شما 6975 رو نگاه کن یه میدبیس داره ، یه میدرنج داره و یه تویتر یعنی ترکیب از این 3 تا داره
    میدرنج یه فرکانس هایی رو پخش میکنه که یه جورایی فقط صدای خواننده میاد
    یه صدای شفاف و واضح
    کامپ هم شامل میدرنج (یا میدبیس) و تویتر هست با یه کراس اور که صدا رو تفکیک میکنه و فرکانس ها رو جدا گونه به قطعه مورد نظر میفرسته . و تفکیک صدا خیلی بیشتر از کواک میشه
    خوب کامپ ها بیس قوی نمیزنن و برای همین باید همراهشون ساب ووفر باشه
    ولی کواک ها بیس قوی تری میزنن مثل 1073 که دیگه برای خودش ساب ووفری هست!!!
    اون لینکی که گذاشتی همون کامپاننت هست شامل 1 جفت میدبیس ، 1 جفت تویتر و 1 جفت کراس
    موفق باشید

سلام دوستان عزیزم
    حدود 1600 تومن!

تو این یک ماه آقا حمید گل خیلی مارو تحمل کردند خدایش آدم به خوبی ایشان کم گیر میاد

با انتظارات من ، ایشون باند 1073 و پخش8019 رو معرفی کردنند همراه با آمپلی gladen xl 150 چون این امپلی یه خورده گرون بود
    به ایشان هم گفتم در باره خرید ایم امپلی ، چند بار خواستن منو متقاعد کنند که بهتر است صبر کنید و پولتو جمع کنی و بری یه امپ خوب بخری

خیلی پشیمونم که امپ دو کانال گرفتم اگر شاید 2 ماه صبر میکردم و حرف اقا حمید رو گوش میکردم

از تمام دوستانی که مثل من هستند خواهش میکنم اگر با کسی مثل استاد عزیز حمید جان مشورت میکنند
    به حرف هایش گوش کنند تا مثل من پشیمون نشوید ایشان نه فروشنده هستند نه دلال فقط با لطفی که نسبت به
    خلق خدا دارند بدون هیچ چشم داشتی مردم رو با تجربه چند سالشون راهنمایی کامل میکنند .

سلام
    حالا مشکل حل شد یا نه؟ یه خورده به تنظیمات 8019 ور برو درست میشه
    منم اول که 7016 رو گرفتم اصلا از صدا راضی نبودم
    خود نصاب هم که حتی نمیتونست تو قسمت تنظیمات پخش بره
    خودم دست به کار شدم و حدود 1 هفته بش ور رفتم الان تنظیماتش رو فول فول هستم
    اگه درست تنظیم کنی بهترین صدا رو ازش میگیری
    من به جرأت میتونم بگم باید با پخش های آلپاین مقایسه کرد این پخش رو

نو و دسته دو فرق نمیکنه ، قراره کامپ کلاریون رو درایو کنه ، ۸۰ rms ولی ترجیح میدم آمپم قوی تر ازین حرفا باشه....
    پخشمم کنووده
    چیا هست که به کارم بیاد؟

من باشم آمپم رو از آلپاین انتخاب میکنم
    ترکیب آمپ آلپاین با کامپ کلاریون عالیه
    تنظیماتی که یک سری از آمپ های آلپاین داره هیچ آمپی نداره البته به غیر از Gladen و خانوادش
    Last edited by Mohammadkiller; 03-07-2013 at 15:37.

7. 8 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی اقا حمید فقط اینکه حتما پورتم دهنش بیاد تو اون فضای خالی صندوق یعنی بیاد اون بقله باکس.... چون اگر بیاد بقله ساب دره صندوق که بسته میشه میاد جلوش...

بعدش رو تیون 35 که کارخونه گفته خوبه دیگه ؟ نمیخوام صدا زیاد بکشه و نا منظم بزنه تو اهنگ های تند ... میخوام پرت جوری باشه که چجوری بگم ساب عقب نمونه... مثله سابایه خونگی ....

ضخامت هم میگم بهت مرسی... اطلاعاته دفترچه کافیه دیگه ..! پورت هم حتما دایره باشه
    سلام
    بله منم میخوام از سمت چپ باکس پورت رو در بیارم.ولی اگه بتونی اسلات بدی برات در بیاره خیلی بهتره چون پورتهای گرد با اندازه های متغیر ونداریم. لذا مجبور میشی از لوله پلیکا استفاده کنی که زیاد جالب نیست.
    در مورد اطلاعات دفترچه فکر کنم کافی بود. دقیق ندیدم.
    crossover میاد یسری از فرکانس ها رو حذف میکنه که پخش نشن پس باعث میشه کیفیت بیشتر بشه و دیرتر کم بیاره تو صدایه بالا ...
    روهام جان،جسارتا،فرکانسها رو حذف نمیکنه بلکه باتوجه به شیب کراس اوور در محدوده فرکانس مورد نظر(نقطه Cut Off)،فرکانس رو ضعیف میکنه.
    پخشمم کنووده
    چیا هست که به کارم بیاد؟
    اگر توانائی افزایش هزینه دارید من گلیدن RS100C4رو پیشنهاد میکنم.قیمت مصرف کننده 1.130.000 هست که البته تخفیف هم داره.
    سلام دوستان عزیزم
    حدود 1600 تومن!

حبیب جان.ممنون از محبت شما. من انجام وظیفه میکنم. کاری نکردم. خوشحال میشم بتونم کسی رو صحیح راهنمائی کنم و همونطور که عرض کردم جلوگیری نمایم از هزینه کردن های متوالی. البته امیدوارم که تاکنون موفق بوده باشم.
    نگران نباش.اینها همه تجربیات زندگی هست.البته ml100.2 آمپ بسیار خوبیه ولی برای 1073 مناسب نیست.1073 مگنت و موتور بسیار قدرتمندی داره و باید توان بالا بهش بدیم.ولی باید حواسمون باشه که اگر دیستورت داشته باشم ممکنه تیوترها بپرن.
    انشاءالله رو ماشین جدید تشریف میارین تهران یه سیستم مناسب براتون تهیه میکنیم.
    سلام حمید جان ، یه سوال برام پیش اومد
    با توجه به اینکه ساب سونیک فرکانس های خیلی پایین رو قبل از رسید به ساب فیلتر میکنه، منظور از جمله بالا اینه که اگه ساب سیلد باشه و از فیلتر ساب سونیک هم استفاده نکنیم حتی با توجه اینکه این فرکانس ها وارد ساب میشن در ارتعاش ساب نقشی ندارند؟
    اگر فرض کنیم که اینطور باشه ، ساب سونیک حداقل با فیلتر کردن این فرکانس ها و طبیعتا ورود فرکانس مفید به ساب ، در گرمای کویل تاثیر نداره؟
    منظورمو رسوندم؟؟؟؟
    بله متوجه منظورتون شدم.
    تو باکس سیلد به خاطر اینکه فرکانس پائین با قدرت اجرا نمیشه و باعث نمیشه ووفر بیش از حد Xmax بزنه و زیر خط نمودار Cone Excursion هست لذا میزان تولید SPL هم کمه.برعکس باکسهای پورتد فرکانسهای عمیقتر رو بهتر اجرا میکنند و لذا هرچی فرکانس کم میشه حرکت رفت و برگشت ووفر افزایش پیدا میکنه ،باید از ساب سونیک استفاده بشه تا از این جریان جلوگیری نماید.

9. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirata71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran evin

پيش فرض

من باشم آمپم رو از آلپاین انتخاب میکنم
    ترکیب آمپ آلپاین با کامپ کلاریون عالیه
    تنظیماتی که یک سری از آمپ های آلپاین داره هیچ آمپی نداره البته به غیر از Gladen و خانوادش

چه مدلی دوست عزیز از آلپاین هست؟

اگر توانائی افزایش هزینه دارید من گلیدن RS100C4رو پیشنهاد میکنم.قیمت مصرف کننده 1.130.000 هست که البته تخفیف هم داره.

حمید جان حقیقتا پول هست ، ولی یکوصد خلافی ماشین شده....، باید اونو برم پرداخت کنم :( مگر اینکه پارتی درست حسابی داشته باشم ، یا تخفیفی چیزی بده پلیس....
    با بودجه من چی پیدا میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    حالا مشکل حل شد یا نه؟ یه خورده به تنظیمات 8019 ور برو درست میشه
    منم اول که 7016 رو گرفتم اصلا از صدا راضی نبودم
    خود نصاب هم که حتی نمیتونست تو قسمت تنظیمات پخش بره
    خودم دست به کار شدم و حدود 1 هفته بش ور رفتم الان تنظیماتش رو فول فول هستم
    اگه درست تنظیم کنی بهترین صدا رو ازش میگیری
    من به جرأت میتونم بگم باید با پخش های آلپاین مقایسه کرد این پخش رو

سلام دوست گرامی
    بنظر خودم احتمال 70% نصاب گرامی و بعد مشکل از ضعیفی امپ است ، حقیقتش چرا دروغ بگم من رو این چیزا یه خورده حساس و وسواسی هستم
    هنمونطوری که یه بار مزاحم شما شدم برای تنظیمات پخش ، شما اون تاپیک رو بهم پیسنهاد کردین من اونو دیدیه بودم اقا حمید زحمتش رو کشیده بودم
    اون به صورت کلی توضیح داده شده ، یعنی ننوشته که بهتره مثلا فلان چیز رو چه گزینه ای باشه
    در ضمن از پارازیت هم رنج میبرم فکر کنم این نصاب ما از بس کابل rca رو کند و جا زد پخشم رو هم خراب کرد که حتی با وصل کردن سیم به بدنه پخش هم درست نشد
    الان امپ رو باز کردم تو صندوق گذاشتم اصلا خدایش دیگه یه طوری شدم که حوصله ندارم برم طرفش
    اشنالله اینو باز میکنم با امپ جدید میبندم رو یه 405

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حبیب جان.ممنون از محبت شما. من انجام وظیفه میکنم. کاری نکردم. خوشحال میشم بتونم کسی رو صحیح راهنمائی کنم و همونطور که عرض کردم جلوگیری نمایم از هزینه کردن های متوالی. البته امیدوارم که تاکنون موفق بوده باشم.
    نگران نباش.اینها همه تجربیات زندگی هست.البته ml100.2 آمپ بسیار خوبیه ولی برای 1073 مناسب نیست.1073 مگنت و موتور بسیار قدرتمندی داره و باید توان بالا بهش بدیم.ولی باید حواسمون باشه که اگر دیستورت داشته باشم ممکنه تیوترها بپرن.
    انشاءالله رو ماشین جدید تشریف میارین تهران یه سیستم مناسب براتون تهیه میکنیم.
    خواهش میکنم آقا حمید ، خیلی نسب به بچه ها لطف دارین
    انشالله برای سیستم بعدی حتما میام اونجا مزاحم میشم

دیگه من پشت دستمو داغ بکنم اگر برم تو این مناطق سیستم ببندم
    اینا فقط در حد یه نصب باند و پخش شاید خوب باشن
    تا فاصله 300 کیلیومتری که من نصاب خوب نمیبینم
    شاید شیراز یا بندر عباس خوب باشه

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدرنج نه بیس میده نه تیس تیس به قوله بچه ها بیشتر صدای خواننده رو میده ... صدا با هرتز های وسط و میانه که صدایه باز میشه مثلا 2Khz یا 1KHZ ...
    کاملتر که چطوری بگم چون crossover داره و تیوتر با ووفرش جدا هست بهتره.... کیفیته صداش خیلی بیشتره و اینکه تو صدایه زیاد صدا زیاد به هم نمیریزه ولی تو کواک ها صدا بهم میریزه ... ولی خوب کواک صداش بیشتره ولی خوب الکی شلوغ میکنه دیگه و کیفیت کمتره دیگه ...مثله 6975
    crossover میاد یسری از فرکانس ها رو حذف میکنه که پخش نشن پس باعث میشه کیفیت بیشتر بشه و دیرتر کم بیاره تو صدایه بالا ...
    دوستان توضیح دادن خدمتتون
    شما 6975 رو نگاه کن یه میدبیس داره ، یه میدرنج داره و یه تویتر یعنی ترکیب از این 3 تا داره
    میدرنج یه فرکانس هایی رو پخش میکنه که یه جورایی فقط صدای خواننده میاد
    یه صدای شفاف و واضح
    کامپ هم شامل میدرنج (یا میدبیس) و تویتر هست با یه کراس اور که صدا رو تفکیک میکنه و فرکانس ها رو جدا گونه به قطعه مورد نظر میفرسته . و تفکیک صدا خیلی بیشتر از کواک میشه
    خوب کامپ ها بیس قوی نمیزنن و برای همین باید همراهشون ساب ووفر باشه
    ولی کواک ها بیس قوی تری میزنن مثل 1073 که دیگه برای خودش ساب ووفری هست!!!
    اون لینکی که گذاشتی همون کامپاننت هست شامل 1 جفت میدبیس ، 1 جفت تویتر و 1 جفت کراس
    موفق باشید
    آها، پس کراس آور جزیی از همون کامپه
    پس همون دوجفت کامپ استفاده میکنم
    ممنون ازتون که وقت گذاشتین

14. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من در زمینه سیستم صوتی داغونم
    میخواستم بدونم که اگه بخوام ارزونترین امپلی و ساب برای ماشینم بخرم با هزینه نصبش چقدر میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •