سلام دوستان لطفا بهترین مدلی ک میشه تو این رنج قیمت برای کاربری خانگی تهیه کردش را معرفی کنید.
با تشکر از دوستان![]()
سلام دوستان لطفا بهترین مدلی ک میشه تو این رنج قیمت برای کاربری خانگی تهیه کردش را معرفی کنید.
با تشکر از دوستان![]()
منظورتون کدوم رنج قیمته؟ قیمتتون رو بگید
گفتم قیمت رو بزارم روش فردا پشیمون نشم ممنون میشم کمک کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟500 تومن راستی
سونی HX9V چطوره مر30
یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری میخواستم تا حداکثر بودجه 400 تومان . . . واسه مصارف خانگی میخوام نه جاهای دیگه
همین که خوب عکس بگیره و خوب فیلمبرداری کنه . . . مخصوصا تو شب که موقع فیلمبرداری فلاش لازمه
لطفا چند مورد معرفی کنید . . .
اقا شرمنده نام لاک روشن بوده نزده
تا 200 تومن!
بچه ها من الان Nikon L120 رفته رو مخم که به جای کنان SX220 بگیرم . میشه نظرتون را در مورد این مدل نیکون بگید .
سنسورش بر خلاف کانن CCD هست . این مشکل ساز نمیشه ؟
130 کمش کن SX220 ببر
SX220 یا SX230
اگر زوم مهم نیست IXUS 310
ققط A3300
داری اشتباه دومت رو توی خرید دوربین میکنی![]()
سلام دوستان
من هیچ اطلاعاتی در مورد دوربین های فیلم برداری ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنید
من میخوام یه دوربین فیلم برداری بگیرم برای مصارف سفر خانگی و مسافرت های چند روزه
امکاناتی که میخوام اینه:
تا اونجا که ممکنه کوچیک و سبک و جمع و جور باشه
همه امکاناتش عالی باشه
علاوه بر فیلم برداری باکیفیت بالا امکان عکس گرفتن عالی داشته باشه که دیگه دوربین دیجیتال عکاسی همرام نباشه
حافظه داخلیش طوری باشه که برای یه مسارفت چندین روزه جواب بده و نیاز به تخلیه ترجیحا نداشته باشه (بعلت عدم دسترسی به کامپیوتر شخصی در مسافرت)
ترجیحا هارد HDD نداشته باشه و مموریش از نوع فلاش درایو باشه(شنیدم موقع فیلم برداری صدای چرخش هارد رو میکروفن میافته)
قیمت برام مهم نیست میخوام عالی باشه برا مصرف خانگی و مسافرت
اگه ممکنه 2-3 مورد به ترتیب اولویت با حدود قیمتش بهم معرفی کنید یه دنیا ممنون میشم چون من اصلا نمیدونم در زمینه فیلم برداری چه برند هایی تاپ هستند؟ سونی خوبه؟ پاناسونیک چی؟
در ضمن من خیلی گشتم تاپیکی دیگه که انقدر فعال باشه ندیدم اینجا پرسیدم اگه اشتباه برسیدم بفرمایید کجا بپرسم یا از کی بپرسم آخه خیلی عجله دارم بلیط امده زود باید بخرم برم بازم ممنون![]()
سلام.
دوست عزیز بهتره در بخش زیر تاپیک مشاوره بزنید تا اونجا با هم بحث کنیم.
این تاپیک برای دوربین عکاسی هست و برای بحث ما اصلا مناسب نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده بچه ها من بازم سوال دارم :
امروز هم با یکی از دوستانم رفتم پایتخت تا Canon SX220 را بخرم ولی فروشنده چند مدل دیگه بهم معرفی کرد و با همه اونها عکس هم انداختم و کیفیتشون را دیدم . ولی باز به فروشنده گفتم بزار تا فردا فکرام رو بکنم و فردا بیام و بخرم . مدل های پیشنهادیش اینها هستند :
Olympus SZ-10
NIKON S9100
NIKON P300
من فردا حتمی میرم و دوربین را میخرم ولی ممنون میشم نظرتون را در مورد این سه مدل بالایی هم بگید . کدوم یکی را فکر میکنید بهتره ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)