سلام دوستان من میخام xbox360 بخرم مدل آرکد.
مخاستم بدونم مثل گوشی تقلبی داره یا همش اصله.
اگه نکته ای هست که هنگام خرید باید توجه کنم بگید
خیلی ممنون.![]()
سلام دوستان من میخام xbox360 بخرم مدل آرکد.
مخاستم بدونم مثل گوشی تقلبی داره یا همش اصله.
اگه نکته ای هست که هنگام خرید باید توجه کنم بگید
خیلی ممنون.![]()
آقا رضا من هفته ی قبل(چهار شنبه) یه xbox360مدل آرکید خریدم و الان هم خیلی ازش راضیم اگر شما خواستی بخری این مدلو بخر(xbox 360 arcad jasper نیمه ی دوم 2009)بدلم نداره .آمریکا شفارششو به چین میده چینم براش می سازه یعنی چین فقط قطعاتشو کنار هم می چینه فقط کارش همینه. امیدوارم بهت کمک کنه(by)
زنگ زدم فتحی می گفت الیت جاسپر تموم کردیم سری جدید که داره میاد گرون تر میشه مثلا 350.000(دلمون خوش بود)![]()
Last edited by A.N.A.P; 25-01-2010 at 22:27.
مگه پفک نمکیه که تقلبی داشته باشه
چینی و آمریکایی داره . امریکاییش توی همین اروپاش هم به سختی پیدا میشه ولی چینی هاش همه تحت نظارت خود آمریکا ساخته میشه و فقط به خاطر ارزون بودن کارگر در چین خط تولید به اونجا منتقل شده و کیفیتش با آمریکاییش فرقی نمیکنه .
مدل تلوزیون من LCD SAMSUNG 40 Inch Full HD 1080P مدل ۵۳۰ هست.
فکر نمیکنم مشکل از تنظیمات خود XBOX باشه .
من که قدیما با کامپیوتر و با مانیتور CRT بازی می کردم لذتش خیلی بیشتر بود .
الان با تصویر LCD اصلا حال نمی کنم .
لطفا راهنمایی کنید...
اولا اینکه شما بگید مشکلتون رنگه یا روشنایی؟
دوما کابل hdmi تون چیه؟
لطف داری عزیز
راستی این کنتراست رو روی 95 گذاشتی یکم زیاد نیست !؟
Back Light رو روی 6 الی 7 بزار و بعد کنتراست رو روی 60 تنظیم کن ببین به دلت میشینه ؟
آخه اینطوری عمر Pixel های LCD کم میشه. همچنین مصرفش خیلی بالاتر میره.
البته از این دوکون هایی که ما تو کشورمون داریم اونور هم هستا
با عقل جور در نمیاد که Made in USA پشتش بنویسه !!
Last edited by SamGun; 25-01-2010 at 23:58.
نه خوبه مشکلی نیست کلا سری v یکم از نظر کنتراست مشکل داره
والا ایجوری تاریک میشه .از بسکی این مانیتوره 2261 کنتراستش خفنه دیگه کنتراست هیچ lcd به دلمون نمیشینه!Back Light رو روی 6 الی 7 بزار و بعد کنتراست رو روی 60 تنظیم کن ببین به دلت میشینه ؟
چیکار کنیم دیگه وقتی چاره نیست باید بسوزیمو یسازیمآخه اینطوری عمر Pixel های LCD کم میشه. همچنین مصرفش خیلی بالاتر میره.![]()
آهان متوجه شدم !
متاصفانه این مشکل رو داری و کاریش هم نمیشه کرد.
2261 که معرکست (منم دارم) فقط مشکلش اینه که میزان تفکیک نور مشکیش زیاد نیست.یعنی محیط تاریک رو کاملا تاریک نشون نمیده ولی در کل عالیه.
امیدوارم یه روز Xbox رو به LED وصل کنی و عمق کیفیت و گرافیک رو ببینی.
نه اینطوری ها نیست ، اگر چیزی اینجا روی محصول نوشته شده باشه و دروغ باشه شما میتونی تا میلیون یورو خسارت بگیری و از مغازه دار بگیر تا شرکت سازنده شکایت کنی .
بعدش اینجا مثل ایران نیست بری توی یک مغازه یا مرکز خرید بخری ، یا نمایندگی خود مایکروسافته ، یا فروشگاه های معتبر زنجیره ای مثل GameStop یا یک سری فروشگاه های خیلی بزرگ از نظر اندازه مثل شهروند خودمون ولی فقط لوازم الکترونیکی میفروشند مثل Saturn ، شما هر چیزی از اینها بخرید معتبر و درست و حسابیه .
من خودم Xbox ساخت آمریکا اینجا زیاد دیدم ، برای خیلی ها مهم نیست ولی برای بعضی ها مثل یک جسیکا نامی که بعضی دوستان میشناسند خیلی هم مهمه و کلی پزش رو میده .
برای من یکی که فقط بازی کردن مهمه ، خراب شه یکی دیگه میخرمحالا مید این چین باشه یا مید این افغانستان یا هر جای دیگه وقتی که 3 سال گارانتی خود مایکرو و 5 سال گارانتی شرکت فروشنده مثلا زاتورن داره برام مهم نیست اصلا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)