تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1126 از 1547 اولاول ... 126626102610761116112211231124112511261127112811291130113611761226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,251 به 11,260 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امرور رفتم محابرات با معاون مرکز هم صحبت کردم گفت از طرف ما مشکلی نداری
    وقتی برگشتم به شاتل زنگ زدم, این دفعه تلفن گویا گفت ما قادر به ارائه سرویس به شما نیستیم
    با اپراتور که صحبت کردم گفت خط شما هنوز رانژه شرکت قبلیه
    بهش میگم بعد 2 هفته بهونه بهتر از این نداشتید
    2 دفعه ادم فرستادید خونمون اینقدر احمقید که یه همچین چیزی رو خودتون چک نکردید
    جالبه برعکس دفعه های پیش که پشت تلفن خیلی مودب بودن و احترام میذاشتن این دقعه دختره حیلی دریده بود و انگار ارث باباش رو میخواست
    منم قطع کردم, درخواست کنسلی فرستادم و به 195 شکایت کردم
    هرچند که نتیجه شکایت هرچی بشه برای منی که عید رو بدون اینترنت موندم فایده ایی نداره
    بهتون گفتم این عوضی ها سرکارتون گذاشتن و اون کارشناس هم الکی امد تا شما رو سرگرم کنه

2. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

...........
    Last edited by sajad-tnt; 28-03-2019 at 23:19.

داره خودمونی میشه OldOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان اگه قبل از تمدید سرویس یکم حجم باقی مونده باشه به سرویس ماه بعدی منتقل میشه یا نه؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان اگه قبل از تمدید سرویس یکم حجم باقی مونده باشه به سرویس ماه بعدی منتقل میشه یا نه؟
    ترافیک پیش فرض سرویس به هیچ عنوان به ماه بعد منتقل نمیشه ولی ترافیک مازاد که جداگانه خریداری کردید یکساله هست و در صورت تمدید سرویس میتونید تا یکسال بعد از خرید ترافیک از حجم اون استفاده کنید.

6. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهتون گفتم این عوضی ها سرکارتون گذاشتن و اون کارشناس هم الکی امد تا شما رو سرگرم کنه

موضوع سر کار گذاشتن و یا گذروندن وقت برای رانژه کردن نیست..بلکه شرکت اینترنتی خیلی هم به نفعش هست که زودتر این موضوع رو حل کنه و به مشترکین سرویس بده،اما برعکس مشکل کاملا با خود مخابرات هست،به شخصه دیدم که اعلام کردن خط از رانژه دراومده برگه خروج رانژه امضا شده از بخش MDF و به امور مشترکین تحویل شده،حتی در حال تغییر پورت برای شرکت دیگه هم زدن و اعلام کردن رانژه شرکت دیگه شده،اما هنوز اینکار رو انجام ندادن بلکه یا فراموش میکنن و یا اینکه الکی امضا میکنن و مشترک رو مخابرات اذیت میکنه،کاری که کلا 1ساعت هم وقت نمیبره رو 1هفته تا 2هفته طولش میدن تا التماسشون کنی بلکه کاسبی هم اونا داشته باشن...وقتیکه از شرکت اینترنتی برای نصب میان بابت این هست که از مخابرات اعلام شده رانژه انجام شده و میتونید به مشترک اعلام کنید اما مخابرات کاملا دروغ میگه و حتی به سادگی اجاژه ورود تکنسین شرکت رو به بخش MDF نمیدن تا خودشون بررسی کنن.
    شما به همون مخابرات برگرد و بطور جدی پاره کن مدیر مرکز رو و بگو اگر خارج شده برگه خروج از رانژه رو نشون بدید و بگید به کارمندشون اعلام کنن باز پورت شما رو بررسی کنن تا جمع آوری بشه.
    یکبار خط من رانژه شرکت اینترنتی بود درخواست خروج از رانژه دادم.. شرکت نشون داد نامه رو ،رئیس مرکز نشون داد نامه که خروج خورده اما الکی بود و کارمند مخابرات خروج نکرده بود،با کلی جنگ و دعوا و عذر خواهی رئیس مرکز ظرف 5 دقیقه این کارو انجام دادن.. و حتی واگذار به شرکت دیگه شد.

8. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه OldOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقا من تست کردم وقتی مودم رو بدون اسپلیتر به خط تلفن وصل میکنم نویز کمتری دارم ولی وقتی با اسپلیتر وصلش میکنم نویز بیشتر میشه!!!
    مگه قرار نیست بالعکس باشه؟ جریان چیه؟؟
    (با سه تا اسپلیتر و دوتا مودم تست کردم)
    Last edited by OldOne; 01-04-2019 at 21:29.

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من تست کردم وقتی مودم رو بدون اسپلیتر به خط تلفن وصل میکنم نویز کمتری دارم ولی وقتی با اسپلیتر وصلش میکنم نویز بیشتر میشه!!!
    همه اسپلیتر ها در مسیر مودم هیچ قطعه ای ندارن و مستقیم وصل شده فقط بعضی ها یه مسیر سلف مانند خیلی کوچولو دارن که نمیدونم تو کم کردن نویز موثره یا نه
    در هر صورت اکثرا توصیه میکنن که مودم مستقیما به خط تلفن وصل بشه و اسپلیتر فقط برای تلفن استفاده بشه ..
    استفاده از اسپلیتر برای مودم باعث میشه دو تا اتصال بیشتر داشته باشیم که بعضا دیده شده همین اتصالات بیشتر باعث افزایش نویز هم شده

11. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست خوبمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا درست فرمودند.
    اسپلیتر یعنی جداکننده و کار دقیقش اینه که کاری کنه، داده گوشی تلفن و مودم، داخل یک خط عبور داده بشوند.
    به اشتباه نام نویزگیر روی اون گذاشتند که درواقع چنین عملکردی نداره، بخاطر اینکه با اتصال اون به گوشی تلفن، صدای خش خش و نویز حاصل از عبور دیتا اینترنت روی خط، شنیده نمیشه، بطور عامیانه به اون نویزگیر گفته میشه اما اسپلیتر فقط برای جداسازی صدا از دیتا مورد استفاده داره .
    اگر خط تلفنی دارید که روی آن از گوشی تلفن استفاده نمی شود، اصلا اسپیلیتر نصب نکنید و مودم را بطور مستقیم به خط تلفن متصل نمایید.
    هرچه اتصالات بیشتر باشد، هرچه دستگاه های متصل به خط بیشتر باشند، هرچه از سیم بی کیفیت و همینطور با قطعات تکه تکه شده بیشتر استفاده شود، نویز اضافه می گردد.

13. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تک کانکشن شما سرعتش چنده؟ واسه من افتضاح شده..حتی با سرورهای داخلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

این سرویس 80 مگی که تو دزفول راه انداختن قرار نیست سراسری بشه ؟ کسی چیزی میدونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •