مخلص بچه های جنوب تهرانم هستیم
بچه محل درآومدیم که
من 4شنبه درخواست دادم هنوز ولص نکردن گفت 24 ساعته
مرکز الغدیر
مخلص بچه های جنوب تهرانم هستیم
بچه محل درآومدیم که
من 4شنبه درخواست دادم هنوز ولص نکردن گفت 24 ساعته
مرکز الغدیر
سلام به همه دوستان
من امروز متوجه شدم كه چون فيبر نوري هستم فقط ميتونم مخابرات بگيرم
تا حالا وايمكس ايرانسل داشتم كه سرعتش خيلي بد شده بود
اينم بگم كه دانلود شبانه ندارم
حالا به نظر شما مخابرات خوبه و بگيرم يا همون ايرانسل رو يه فكري به حالش بكنم؟!!
پيشاپيش ممنون از تمام رفقا...
من خودم از وایمکس مبین نت به مخابرات فرار کردم. اتفاقاً منم مثل شما زیاد به مخابرات خوش بین نبودم. اما خوشبختانه تو این مدت عالی بوده و از شر ترافیک بسیار محدود مبین نت و قیمت های فضایی راحت شدم. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
اين وسط يكي بهم پيشنهاد داد كه براي فرار از مخابرات درخواست خط جديد(غير فيبر نوري)بدم!!!
نظر شما چيه؟
با توجه به اينكه ميگن مخابرات سرعتش پايينه!
اینترنت واقعی اینترنت نامحدوده! بقیشون همه الکیه!...![]()
با تغییر پورت براحتی و با سرعت خیلی بیشتر حتی رو اینترنت مخابرات هم کار میکنه ، من خودم پورتش رو از سرور عوض کردم الان همه راحت به سرورم وصل میشن
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی ، روشی بلده بریم بیرون یه دوری بزنیم؟
کریو کلا، فلش سایفون هم از دیروز داره در به در دور خودش میگرده دنبال یه سرور که بهش وصل بشه
خلاصه مارو بی نصیب نزارید
الان فقط با یک چیز میرم دور میزنم اونم کلی تبلیغ میندازه رو مغز آدم
بابا چی بود این مبین نت پدر مارو در اورده بود
یه گیگو میگه 12 هزار تومن اخه مگه سر گردنس . تو اخرین اخبارشم دانلود رایگان شبانه رو کرده 3 تا 7 ... دوتا صفحه میگردی یک گیگ حجم سریع تموم میشه چطوری حساب میکنن اینا
خلاصه فرار کردم سمت مخابرات 512 نامحدود گرفتم 64 کیلوبایت فیکس بهم میده خیلی راضی هستم دیگه مدام چشمم به کنتور حجم این سایتها نیست راحتم
فقط یه سوال تو سایت مخابرات نوشته حداکثر 108 ... این یعنی چی ؟ من نامحدود گرفتم . 108 گیگ دانلود میشه کرد در هر ماه ؟؟
خودشون گفتن نامحدوده هرچقدرم دانلود کنم 48 تومن هر دو ماه میاد رو قبض . داستان چیه دوستان؟
کریو که گفتم جواب میده مثل بنز فقط باید اون کسی که ازش گرفتید پورتش رو عوض کنه همین -- من خودم همین کارو کردم و مطمئن هستم از اینکه کار میکنه
بابا من از 2 جا اکانت خریدم . فروشنده های بی وجدان نگفتند که مخابرات با کریو مشکل دارد و بعد از خرید وقتی کار نکرد گفتند مشکل از مخبرات هست و به ما ارتباطی ندارد.هیچ راهی نداره که خودمان کاری کنیم؟در ضمن مشکل فقط مخابرات نیست الان یکی از دوستانم که اینترنت مبین نت داره زنگ زد و گفت کریو اون هم قطع شده فکر کنم با نزدیک شدن به 4 سوری کلا همه قطع شوند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)