تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1126 از 4105 اولاول ... 12662610261076111611221123112411251126112711281129113011361176122616262126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,251 به 11,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله تا چند وقت پیش که قانونش تغییر نکرده بود
    البته هر اختراعی که مورد قبول نیست باید توسط بنیاد ملی نخبگان و وزارت دفاع تاییده بگیره
    یعنی اختراع باید نظامی باشه یا جنبه های دیگه هم قبوله ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی اختراع باید نظامی باشه یا جنبه های دیگه هم قبوله ؟
    والا داداش متاسفانه در این گونه موارد به هیچ وجه اطلاع رسانی درستی نشده اما تا جایی که اطلاع دارم باید در ارتباط با انرژی اتمی یا نظامی باشه

باید ارشد به بالا هم داشته باشی و عضو بنیاد ملی نخبگان هم باشی فکر کنم باید قرار گاه خاتم الانبیا سپاه تایید کنه موضوع اختراع و پژوهشت رو و حداکثر 12 ماه کسری بدن مگه این که خیلی شاخ باشه
    Last edited by SNOW PATROL; 13-11-2012 at 21:15.

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعد از معاینه مدرکی به شما ندادن؟

به هر حال اگر شما برای ضعیف بودن چشمت اقدام کردی چیز خاصی لازم نداری و دوباره اونجا قطره میریزن و معاینه میکنند
    برای سایر مشکلات چشمی یک گواهی ساده از چشم پزشک (یا حداکثر عکس) کفایت میکنه تا دست خالی نباشی (ولی اگر مدارک درمان یا بستری داری حتما ببر)
    البته تمام اینها الکی هست و در نهایت باید پزشکان شورا معاینه کنند و نظر بدن پس هزینه بی مورد نکن چون فایده نداره
    نمیدونی این جوابت چقد با ارزش هست واقعا ممنونم

بیمارستانی که معرفی شدم و رفتم معاینه کردن چیزی به خودم ندادن فقط یه سری برگه اینا بود که گزارش اپتومتری و .... توش بود + دکتره هم یه سری مطالب توش نوشت ولی به خودم نداد گفت می فرستیم نظام وظیفه

مشکل قوزقرنیه (کراتوکونوس) تو یکی از چشم هام هست ، من سال 88 رفتم بیمارستان نور تهران اونجا پرونده تشکیل دادن و عکس و توپوگرافی و ... انجام دادن ولی دیگه نرفتم! امروز تو این بارون رفتم اونجا نامه نظام وظیفه رو نشون دادم گفتم داستان اینطوریه ، گفت دکترهای متخصص برای قوزقرنیه تا 16 آذر پر هستن ، هر چی خواهش کردم قبول نکرد ، گفتم نمیشه آزاد توپوگرافی کنید ؟ گفت نه ، باید دکتر بنویسه تا انجام بدیم!! خلاصه هر کاری میشد کردم قبول نکرد آخر سر گفتم پس بی زحمت مدارکی که برای سال 88 هست رو بدین
    گزارش توپوگرافی و اپتومتری و ... رو پرینت کرد و داد بهم
    ولی خب از اون موقع 3 سال گذشته اینا رو ببرم قبول می کنن؟
    منم همین حرف شما رو میزنم میگم مگه خودشون اونجا پزشک ندارن؟ و معاینه نمی کنن؟ خب چه آزاری دارن که مدارک از پزشک بیرون وقتی قبولش ندارن ببریم؟

5. 2 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا داداش متاسفانه در این گونه موارد به هیچ وجه اطلاع رسانی درستی نشده اما تا جایی که اطلاع دارم باید در ارتباط با انرژی اتمی یا نظامی باشه

باید ارشد به بالا هم داشته باشی و عضو بنیاد ملی نخبگان هم باشی فکر کنم باید قرار گاه خاتم الانبیا سپاه تایید کنه موضوع اختراع و پژوهشت رو و حداکثر 12 ماه کسری بدن مگه این که خیلی شاخ باشه
    ما تو اداره یکی رو داشتیم فوق لیسانس علوم آزمایشگاهی بود ، پایان نامه ای که به دانشگاه داده بود رو آورد داد به اینا 6 ماه کسری گرفت
    ظاهرا راه درو زیاد داره !

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نمیدونی این جوابت چقد با ارزش هست واقعا ممنونم

بیمارستانی که معرفی شدم و رفتم معاینه کردن چیزی به خودم ندادن فقط یه سری برگه اینا بود که گزارش اپتومتری و .... توش بود + دکتره هم یه سری مطالب توش نوشت ولی به خودم نداد گفت می فرستیم نظام وظیفه

مشکل قوزقرنیه (کراتوکونوس) تو یکی از چشم هام هست ، من سال 88 رفتم بیمارستان نور تهران اونجا پرونده تشکیل دادن و عکس و توپوگرافی و ... انجام دادن ولی دیگه نرفتم! امروز تو این بارون رفتم اونجا نامه نظام وظیفه رو نشون دادم گفتم داستان اینطوریه ، گفت دکترهای متخصص برای قوزقرنیه تا 16 آذر پر هستن ، هر چی خواهش کردم قبول نکرد ، گفتم نمیشه آزاد توپوگرافی کنید ؟ گفت نه ، باید دکتر بنویسه تا انجام بدیم!! خلاصه هر کاری میشد کردم قبول نکرد آخر سر گفتم پس بی زحمت مدارکی که برای سال 88 هست رو بدین
    گزارش توپوگرافی و اپتومتری و ... رو پرینت کرد و داد بهم
    ولی خب از اون موقع 3 سال گذشته اینا رو ببرم قبول می کنن؟
    منم همین حرف شما رو میزنم میگم مگه خودشون اونجا پزشک ندارن؟ و معاینه نمی کنن؟ خب چه آزاری دارن که مدارک از پزشک بیرون وقتی قبولش ندارن ببریم؟
    به نظر من که مدارکت کافی هست و امیدوارم بدون دردسر معاف بشی
    در مورد اینکه چرا میگن مدارک بیار و ... دقیقا آزار دارن!
    من همین چند روز پیش شورا داشتم و کلی مدرک با خودم بردم اما هیچ توجهی نکردن و تازه مسول پذیرش مسخره کرد که مگه اومدی ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری که اینقدر مدرک آوردی
    برای قوزقرنیه باید شما رو معاف دائم کنند به نظرم

9. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مگه سپاه پلو میدن که ارتش نمیدن همه میخوان بیفتن سپاه
    نه عموجان الان شرایط فرق داره : سپاه بیشتر نیروهاش رو طی پارسال تا الان مستقر کرده روی مرزا و حتی از دسر و غذاهای متنوعش کم کرده واسه تکمیل پتانسیل نیروهاش برا مقابله با حملات چرکی لب مرز

کلا نیروی زمینی و بیشتر وزارت رفاه که خیلی پارتی سرا شده در شرایط کنونی ایده آله

بهتره اگر هنوز وقت داری و دوست داری توی آموزشی یه حال اساسی بکنی یه موقع بفرست که اسفند اعزام شی دوره طلایی بخوره به پستت... 13 روز عید رو خونه باشی
    البته ما که از 27 اسفند اومدیم و تا 5 عید خونه بودیم بعد رفتیم مشگین شهر ( البته واسه نیروی انتظامی از این مسخره بازیاست دیگه )

خدمت تو نیرو انتظامی حتی اگه رو پشت بوم خونتون هم باشه زهر ماره
    دقیقا . بعد آموزشی افتادم ستاد شهر خودم تا چند ماه به جز پست دادن باقی روزا که از 5 آزاد بودیم می رفتم کارگاه و به کارام می رسیدم ولی بعدش که سردار عوض شد همه چی ...یده شد . هر دو هفته یه بار می شد رفت مرخصی ! حالا فاصله ما تا خونمون یه ربع بود !!!!! کلا توی شهر خدوش آدم نباشه و توی خدمت کار واسش مهم نباشه زود میگذره

کلا روزا رو نشمرید

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

فردا موقع کمسیون پزشکی برای چشمم است کسی تجربه ای چیزی داره به من بگه خیلی استرس دارم در ضمن یه بار رفتم وبرای فردا وقت داده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من امروز رفتم برگه ی المثنی رو گرفتم تاریخ اعزامم خورده 1.10 میخوام تمدید کنم واسه برج12 امیدی هست موافقت بشه هم به کنکور ارشد میرسم اینجوری هم واسه برج 12 قول پذیرش سپـاه توی شهر خودم رو یه نفر بهم داده خیلی حالم گرفتست هم سه ماه بیکار میشم تو خونه از این طرفم استرس اینو دارم که با تمدید موافقت نشه !!! نیازی هست از مرکز استان برم پیگیر بشم یا اقدام از پلیس + 10 کفایت میکنه ؟؟؟

13. این کاربر از siroos_300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من امروز رفتم برگه ی المثنی رو گرفتم تاریخ اعزامم خورده 1.10 میخوام تمدید کنم واسه برج12 امیدی هست موافقت بشه هم به کنکور ارشد میرسم اینجوری هم واسه برج 12 قول پذیرش سپـاه توی شهر خودم رو یه نفر بهم داده خیلی حالم گرفتست هم سه ماه بیکار میشم تو خونه از این طرفم استرس اینو دارم که با تمدید موافقت نشه !!! نیازی هست از مرکز استان برم پیگیر بشم یا اقدام از پلیس + 10 کفایت میکنه ؟؟؟
    والا داداش چی بگم خیلی بعید هست که موافقت کنند اون هم اسفند !!
    حالا شما برو پ+10 ببین چی میگه

15. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا داداش چی بگم خیلی بعید هست که موافقت کنند اون هم اسفند !!
    حالا شما برو پ+10 ببین چی میگه
    والا امروز که برگه رو گرفتم خانومه میگفت واسه تمدید هر چی به تاریخ 10.1 نزدیک باشی اقدام کنی احتمالش کمتر میشه میگفت همین امروز اقدام کن که من گذاشتم واسه فردا که مشورت بگیرم .. بدبخت شدم رفت ظاهرا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •