عشق چيه و عاشق كيه؟
به به ببین کی صندلی نشین شده! دوست گلم آزاده جون,
سلام آزی جون, تبریک میگم. بریم سر اصل مطلب:
ممنون از وقتی که میزاری و توجهی که میکنی, معذرت میخوام اگه سوالام تکراری یا خسته کننده بود! برات آرزوی موفقیت و یلامتی میکنم....
- نظرت در مورد JSIE Team چیه؟ رویایی که با کمک دوستان تحقق خواهد یافت ولی چطور میشه زودتر به نتیجه رسید؟
- نظرت در مورد معماری مسیحی قرون وسطا مخصوصا در اروپای مرکزی چیه؟
- انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا معماری ؟ چرا؟
- به چه چیزایی علاقه داری, چه کارایی, کجاها؟ یه توضیح کلی در مورد علاقه مندیهات بگو لطفا!
- موثرترین تاپیک های انجمن زبان انگلیسی؟
- هر کسی تو پی سی یه سکوی پرتاب داشته! من خودم اولین پستم و اولین تاپیکم JSIE بود و اونجا سکوی پرتاپ منه! تو چی؟
- کامل کن: "اسرار ازل را نه تو دانی و نه من ..."
- بهترین و به درد بخورترین نرم افزاری که تاحالا باهاش کار کردی؟
- جزابترین بازی که انجام دادی؟
- آل پاچینو, بروس ویلیس, آنتونیو باندراس یا آنجلینا جولی؟ انتخاب کن و دلیل بگو لطفا!
- فیلمی که همیشه آرزوی دیدنشو داشتی ولی تا حالا نتونستی (به هر علتی) ببینی؟
- نظرت راجع به من چیه؟ کلی و صادقانه بگو لطفا.
- ارنستو چگوارا موفقتر بود یا گاندی؟
- ستاره یا سیاره ی مورد علاقت؟
- به نظرت بعد پنجم چطور و چی میتونه باشه؟ بعد 4 زمانه! بعد 5 به گفته ی دانشمندا همون بعد 4 مکانه! ولی تصورش سخته! چطور میتونی تصورش کنی؟
- نظرت در مورد جنگ جهانی سوم (جنگ آب) چیه؟ به وقوع میپیونده یا نه؟
- سی پی یو, هارد, مادربرد, گرافیک و رم-ت چیه؟ و چه مدلی؟
- بهترین شاعر و بهترین و زیباترین بیتی که دوست داری؟
- نظرت در مورد دکتر شریعتی و نوشته های بینظیرش چیه؟
- سیاست و اقتصاد ایران رو چگونه ارزیابی میکنی؟
- آینده ی ایران رو چطور پیشبینی میکنی؟
- هر علتی (پدیده ای) معلولی دارد! میز علت و معلول آن انسان است, انسان علت و معلول آن خداست, معلول خداوند چیست؟ خدا راس مثلث هستی است, این نقطه که در راس مثلث است چگونه به وجود آمده است؟
- نظرت رو درباره ی جملات مقابل بگو: سهمیه بندی بنزین در یکی از بزرگترین کشورهای صادر کننده ی نفت خام! وجود پلیس موبایل در کشوری که تاکید بر آزادی و دموکراسی دارد!
- چه سبکی از آهنک و موسیقی رو میپسندی؟ موسیقی مورد علاقت؟
- اینجا آسیاست, خاورمیانه, کشور با شکوه ایـــــران! یعنی آخر دنیا....! - موافقی یا نه؟ چرا؟
- یه توصیه برا من که کنکور دارم؟
- من عاشق عدد 27 هستم! دلیلش رو هم نمیدونم! میتونی بگی چرا؟ برا همین سوالامو تو همین عدد تموم میکنم!
قربانت: واحد →_-_-_-_-
سلام
خوبین؟
رشته ما ربط خاصی به ریاضی نداره ، اسمش مهندسی معماری هست ولی ریاضی توش نیست..به جاش تا بخوای هندسه داره و به هندسه ربط داره . ریاضی چه ربطی به موفقیت رشته داره راستی؟؟؟
ااا... هندسه یه شاخه از ریاضی دیگه، نسبت طلایی هم که تو معماری خیلی کاربرد داره درسته؟
آره به نظر من لازمه، زبان چیزیه که اگه به طور آکادمیک یاد نگیرین ، غلط یاد گرفته و می شه و خیلی بده. شما اگه تو محیط هم باشین زبان یاد گرفتین ولی درست یاد نگرفتین ، نمی گم نمیشه یاد گرفت می گم اصولی نیست
ممنون می دونم مثل Street Language میشه!
راستش نمی دونم ..خیلی کتابای مختلفی هست، به نظرم اصطلاحات را باید کاربردی یاد گرفت..مثلا تو فیلم شنید یا جایی خوند..خودم اینجوری یاد نگرفتم در نتیجه کتابی هم بلد نیستم
ممنون
Anyone doesn't Know me
غلطش را پیدا کردم ، ولی نکته اش را نه؟؟؟
شاید منظورت اینه که بیشتر بشناسیمت ..خوب معرفی کن
خب گفتم که غلطش تابلو هستش!نکتشم نزدیک شدین... K تو فعل Know بزرگ نوشته شده، الان می تونین بگین؟
نه خوبه ، اطلاعاتت زیاده..از کجا اینا را بلدی راستی؟
این سه نفر هر سه معماران ایتالیا یی در دوران رنسانس بودن، اطراف سالهای 1450
به قول یکی از دوستام دیگه دیگه!
آرت دکو سبکیه که از اسمش معلومه ، فرانسویه کلمه به معنیه هنر تزِِیینی ، همون دکوراسیون خودمون، یعنی در بناهای معماری خیلی تزیینات مطرح می شه .این سبک بعد از دوران مدرن که تزیینات را نفی کردند مطرح شد. (سالهای 1920 تا 1940) مثلا نرده های پله را طرح دار می کردند..از این کارای جینگولی
ممنون استفاده کردم
دوست خوب دوستیه که خوب باشه دیگه - هر دوستی که در زمان سختی ها پیشت باشه خوبه
راستش پوینت را نگرفتم..کلا پوینت گیریه من ضعیفه
یعنی به نظرتون اوون دوتا جمله به هم می تونه مربوط باشه؟
[دوست خوب چه جور دوستیه؟ و سرخپوست خوب سرخپوست مردس!]
سوالای بالایی یادتون نره لطفا
--------------------------------------------------------------------------
PS
+1. چرا من از این شکلکه خوشم میاد؟ ----->[IMG]http://www.pic4ever.com/images/smile.gif[/IMG]
+2. یکم در مورد سبک گوتیک توضیح میدین لطفا؟ یه چیزایی می دونم مثلا هموون کلیسایی که تو آلمان هست، البته نمی دونم دقیقا سبک اونم گوتیک هست یا نه، ممنون
+3. فک می کنین بتونین توی رشته ی خودتون [معماری] یه کار جدیدی بکنین که کسی تا حالا نکرده باشه؟
+4. تا حالا به آهنگای EMINEM گوش دادین؟ مثلا این آهنگ
You better lose yourself in the music
The moment you own it you better never let it go, oh
You only get one shot, do not miss your chance to blow
Cuz opportunity comes once in a lifetime, yo
You better
+5. به نظرتون آهنگ سوال +4 ارزش یه بار گوش دادن رو داره؟
دیگه بسه!
اگه بازم بی ربط بود I'm Sorry
و ممنون
ایشالا موفق باشی![]()
مسئول اینجا کیه؟منم بزاره تو لیست!البته میدونم سعید رونالدوس.![]()
قبل از هر گونه حرفی..از دوستمون بلک فاکس بابت هدایاش ممنونم!! همه رو با هدایاش شرمنده کرده!!به هر حال یه فلش من هستش دیگه!!!
از دوستمون امین استریکس هم میخواهیم در پست خصوصی مطالب خود رو عنوان کنن!!!!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
سلام..خانم مهندس..البته ابجی کمی بزرگ تر!!!!
من به خاطر دو مورد دوباره شروع کردم به پرسیدن!!!
1- اون سوالاییکه پیچونده شد فدای سرتون!!! اما یه چیزی...اینجا انجمن زبان نیست که شما اسم یه موسسه رو بگین تبلیغ بشه!!!!!!! وخلاف قوانین باشه...یا انجمن سخت افزار نیست که جانب داری از اینتل یاAMD ممنوع باشه!! این جا صندلیه داغه وشما خیلی راحت تر از اون چه که فکرش رو بکنید میتونید این جا صحبت کنید...اگه گفتگو های قبلی رو بخونید متوجه میشید چقدر راحت میتونید مواردی رو که پرسیده میشه جواب بدید.
برای اینکه دوستان از تجربه ی شما استفاده کنند این رو دوباره میپرسم: شما در چه موسسه های زبانی شرکت می کردید؟؟؟ به چه مدت در هر کدام؟؟؟ از نظر شما بهترین موسسه ها کدوم هستند؟؟چند مورد رو بگید واو لویت بندی کنید!!( حتما)
2- من فهمیدم شما هم مهندسی..هم معماری.. هم نجات غریقی ..هم دو تا زبان به جز فارسی بلدی...هم اشپزی...درس خونی...حالا میگید نیام دوباره بپرسم!!! مگه چند تا خانوم این جا این همه فاکتور مثبت رو با هم دارن...حالا یکم جدی میشه!!! چون ارزش هدف رفت بالا!!!!..الان این صندلی جهانی شده!!! لطفا بار دیگر به سوالات اقا کلاغه جواب دهید.
شروع: ARE you ready؟؟؟
راجع رشته ی تحصیلی شما:
1- به نظر شما در رشته ی معماری دختران موفق تر ظاهر شدند یا پسرا؟؟؟
2- اوایل گفتی قصد نداشتی این رشته رو بری؟؟؟ چرا؟؟دوست داشتی بعد کنکور چه رشته ای رو بری؟؟؟
3- در کدوم یک از گرایش های معماری تحصیل میکنی؟؟؟ کدوم رو بشتر دوست داری؟؟؟
4-پدر معماری ایرانی کی بوده؟؟؟
5- در کدوم دانشگاه برای دوره لیسانس تحصیل میکردی؟؟؟ ادرسش هم بگو!!!
6- چه سالی کنکور دادی؟؟؟ برای کنکور خیلی درس میخوندی؟؟؟ دوران سختی بود یانه؟؟؟ وقتی نتیجت رو گرفتی ..چه حالی داشتی؟؟
7- یه خاطره از روزای کنکور بگو؟؟؟سره جلسه اضطراب داشتی؟؟؟
8- در حال حاضر چقدر از مشتق وانتگرال در کارتون استفاده میکنید؟؟؟ شما درس ریاضیات مهندسی رو داشتید؟؟؟
9- تبریک ویژ ه بابت رتبه ی فوق لیسانس!!! حالا میگی درس نمیخونم اره؟؟ چه جوری رتبت این قدر خوب شد؟؟؟چی کار کردی؟؟؟
10-درس هایی رو که امتحانش رو سر کنکور کارشناسی ارشد دادی نام ببر؟؟؟ هر کدوم رو چقدر زدی؟؟؟..راستی با کنکور هست که میرن به کارشناسی ارشد برای رشته شما؟؟؟
11- پایان نامت در چه موردی بود؟؟؟ ماکت چیو ساختید؟؟؟ از کدوم ابزار بیشتر استفاده میکنید؟؟؟
12- دوست داری در رشته ی معماری داخلی ادامه تحصیل بدی؟؟؟ همونInterial designing??? ..دوست داری؟؟
13- میگن این رشته استعداد وذوق هنری میخواد..درسته؟؟؟شما این رو داشتی؟؟یا به دست اوردی؟؟؟
راجع به شنا:
1- از کی شنا رو شروع کردی؟؟؟
2- الان می تونی طول استخر رو با پروانه بری وبرگردی؟؟؟
3- کی نجات غریق شدی؟؟؟
4- اگه یه نفر بخواد غرق بشه ..چه طور نجاتش میدی؟؟؟
5- فکر کن سعید رونالدو با اقا بهروز ..دارن غرق میشن!!!!!!شما در حالت مساوی به این دو تن هستی!!! کدوم رو اول نجات میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستش رو بگو؟؟؟؟
6-از کدوم شنا بیشتر خوشت میاد؟؟؟ تا به حال در دریا شنا کردی؟؟؟منظورم اینه که تا600متر در روز افتابی دور شدی وبعد برگردی؟؟؟
راجع زبان:
1- سوال اولمو جواب دادی؟؟؟
2- من فیلم ها رو نگاه میکنم ..تا حد زیادی میفهمم ولی وقتی تند میگه ..گیج میشم...شما که این ضعف رو نداری....یه راهنمایی به ما بکن؟؟؟
3- گنجینه لغتم رو چه طور وبا چی زیادتر کنم؟؟؟ ... کلا شما حتما گنجینه لغت قوی داری..بیا بگو شاید کسی نپرسه..کارهاییکه در منزل برای تقویت زبانت کردی با ذکر جزییات تا حد ممکن برای دوستان بگو...این به عنوان خواهش..
4- مرغ همسایه غازه به زبان انگلیسی چی میشه؟؟؟
5- شما میتونی متن های تخصصی رو خوب ترجمه کنی؟؟؟
6- یه سوال جالب!!!!!!!!!! حتما متوجه هستی که در زبان انگلیسی خصوصا در فیلم های اامریکایی از یکسری فواحش زیادتر استفاده میشه!!!!
سوال:حرف اول رایجترین فحش رو از نظر البته خودتون این جا بنویس..همین جا همین روبررو باحرف بزرگ!!!!!...
7-اگه میپرسیدم حرف اخرش هم بگو..میگفتی؟؟؟
8- زبان انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا فارسی؟؟حتماراستش رو بگو!!!
9- میدونیRAVEN یعنی چی؟؟؟....................شناختی؟؟
10- امضای خود رو ترجمه کن ..تا دوستان ببینند واز معناش لذت ببرند.
11- برای فرانسه کدوم موسسه میری؟؟کجای تهرانه ادرسش؟؟؟
12- EFL MODERATOR یعنی مدیر چی چی؟؟؟
متفرقه
1- فرزند چندمی؟؟چندتا داداش وابجی داری؟؟
2- به نظر شما چرا ما نماینده ای در ورزش رقص زیر اب بانوان در المپیک نداشتیم؟؟؟
3- برخی میگن ما ماهواره داریم برای تقویت زبان.............حالا بگذریم که چقدر باهاش زبان کار میکنن
این گفته رو قبول داری؟؟؟فکر کنم گفتی ماهواره ندارین...پس به جز فیلم ...چه رسانه هایی بودن که به شما کمک میکردن؟؟؟ رادیو بود؟؟؟
4- چرا گفتی جو دانشکده فنی تهران یه جوریه؟؟؟ shahab_F در دانشگاهتون چی میخونه؟؟
5- تو دانشگاه موسیقی چه خبره؟؟؟ در موسیقی راستی فعالیتی داری؟؟؟ چه سازی رو دوست داری؟؟؟
6- اشپز هم که هستی؟؟؟؟درسته!!!!!! احسن حیف که این جا مسابقه خانم شایسته نداریم!!!
بهما بگو اشپزی رو از کجا یاد گرفتی؟؟؟از چه سنی؟؟؟
7- چه غذا هایی رو بلدی رست کنی؟؟چه غذا هایی رو دوست داری؟؟؟
8- تا حالا غذات ایرادی پیدا کرده؟؟؟
9- نظرت رو در مورد حجاب برای دوستان بگو...تا چقدر به این پابندی؟؟
10- اگه پسر دایی یا عمو شما بیاد خونتون..از حجاب استفاده میکنی؟؟؟
11- REVISION مادر بورد شما چیست؟؟؟
12- باس رم شما چیست؟؟؟
13- میدونی منظور از اوور کلا ک کردن مادر بورد چیه؟؟؟
14- گوشی شما چیه؟؟چه برندی وچه مدلی؟؟؟
15- دوست داری برای ادامه تحصیل کدوم کشور بری؟؟؟
16- چهورزش هایی رو دوست داریو به اون ها عمل میکنی؟؟؟
17 -دوست داری در چه سنی مزدوج بشی؟؟؟ نامزد داری؟؟؟ (نخواستی بگی.. بپیچون!!!)
منظور از لقب که فامیلی نیستش!!! منظورم این بود اگه به نام خاصی مشهوری این جا یا در دنیای واقعی ..بگی!!!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
هدف از سوالات اشنایی بود.
از اینکه میبینم شما تا به حال از عمرت خوب استفاده کردی... خوشحالم!!! یه جور برای ما در جهاتی الگو محسوب میشی دیگه!!!
امید وارم همین طور که موفق بودی ..به راهت ادامه بدی!!!!!!!![]()
Last edited by Zokoo; 12-11-2007 at 12:07.
خب سلام
1- یه بنده خدایی رو کردن رئیس جمهور رفت نشست بالا میوه گرون شد
برگشت گفت اگه میوه گرونه بیاید از محله ما بخرید به نظرت مردم رو مسخره کرده یا دوسشون داشته که هواسته ارزون بخرن؟
2-همون بنده خدا بنظرت پول داده تا حالا به میوه ؟
3- همین بنده خدا از وقتی رئیس جمهور شده خیلی کارها کرده از جمله اینکه تور سیاحتی زده یعنی به همه جا گردش می کنن بعضیا با خودش
نظرت چیه؟
4- عدالت به چی میگن ؟
5- بنظرت از هر بشکه بنزین چقدر تو جیب ما میره ؟
6- اهل سیاستی ؟ چرا؟
7- یکی از مسئولین میره اینور و اونور به مردم هدیه میده ؟ مثلا یه بیمارستان میسازه بعد اخبار میگه این بیمارستان هم هدیه آقای x بود به مردم سیستان
خب بنظرت این هدیه رو اون از جیب خودش داده ؟
8- نظرت در مورد بزغاله و سیاست چیه ؟
9- آیا بز ها هم عاشق میشوند ؟
10- بزرگترین آرزوی سیاسیت ؟
سلام.
با اجازه منم چند تا سوال بپرسم.
می تونی حرف های سیاه هارو کامل متوجه بشی؟ به نظر من این سخت ترین نوع Listening ه .
چرا هیچ کس برایان رو تحویل نمی گیره؟ جون هر کی دوست داری برو چند تا سوال ازش بپرس.
لهجه ی انگلیسی ات خوبه؟ th رو درست تلفظ می کنی؟ w رو چی؟ ای کوتاه و او کوتاه رو چه طور؟
به نظرت دوستی دختر و پسر می تونه به ازدواج منجر شه؟
یه فروم خارجی خوب معرفی کن لطفا.
فعلا...
بهروز عزیز:
-------------------------
عشق چيه و عاشق كيه؟
به نظر من عشقنهایت دوست داشتنه . جایی که به جز عشقت هیچ چیز و هیج کس دیگه ای را نبینی
عاشق:یعنی کسی که خواسته های عشقش را بر خواسته های خودش مقدم بدونه
مرسی از اینکه اومدی![]()
سلام .
1- چقدر به فال حافظ علاقه داری؟
2-نظرت رو در باره ی این جمله چیه؟ ( کیسه که پر باشد .. چین صورت را از بین میبرد )
3-این حرف رو قبول داری؟ سیلی نقد به از حلوای نسیه!
4-زبان رو دوست داری یا وقتی بچه بودی خانوادت گفتن برو کلاس بیکار نباشی؟
5-به نظرت تعریف شما از عاشق و عشق چقدر درسته؟
6- دوست داشتی جای کی باشی؟ ( نگو هیچکی خودم نمیشه )
7-اگه کسی بخواهد بهت هدیه بده .. بین نهج البلاغه و یه دوربین دیجیتال با کلاس کدوم رو انتخاب میکنی؟
8-مرد آرزوهات چه شکلیه؟
9-پرچم کشورت رو به شیر و خورشید دوست داری؟
10- یه سوال که فکر میکنی لازمه جواب بدی و من نپرسیدم رو از خودت بپرس و جواب بده!
موفق باشی.![]()
واحد عزیز:
----------------------
به به ببین کی صندلی نشین شده! دوست گلم آزاده جون,
به به ببین کی اومده از من سوال بپرسه
سلام آزی جون, تبریک میگم. بریم سر اصل مطلب:
سلام عزیزم ..مرسی چی را تبریک میگی راستی؟؟؟
1-نظرت در مورد JSIE Team چیه؟ رویایی که با کمک دوستان تحقق خواهد یافت ولی چطور میشه زودتر به نتیجه رسید؟
به نظرم فکر خوبیه و کلمه اختصاری خوبی براش انتخاب کردی و این ایده جدیدت که هر هفته موضوع می ذاری خیلی خوبه ، راستش هیچ چیز زودبه نتیجه نمی رسه..صبرداشته باز عزیزراستی به چه نتیجه ای می خواستی برسی؟؟؟
2-نظرت در مورد معماری مسیحی قرون وسطا مخصوصا در اروپای مرکزی چیه؟
من نظرخاصی روش ندارم به هر حال قرون وسطی هم یک دوره بوده که به علت حاکم بودن کلیسا بر تمام جوانب زندگی مردم، مسلما معماری هم یه سمت ساختن کلیساها پیش رفته اونم کلیساهایی به اون شکل، با طاقهای بلند ، نوک تیز، شیشه های رنگی و .. همه اینها برای این بوده که می خواستند خدا را زمینی کنند، درنتیجه معماری های انقدر بلند و خارج ازمقیاس انسانی بوده
در ضمن در قرون وسطی دو نوع معماری تو اروپا بود، گوتیک در اروپای غربی و بیزانس در ترکیه و اروپای شرقی
(من موندم تو این سوالا را از کجا میاری؟؟؟همینجوری یک جا دیدی؟؟)
3-انگلیسی رو بیشتر دوست داری یا معماری ؟ چرا؟
انگیلیسی ، خیلی برام قابل لمس تر از معماریه
4-به چه چیزایی علاقه داری, چه کارایی, کجاها؟ یه توضیح کلی در مورد علاقه مندیهات بگو لطفا!
کتاب داستان خیلی دوست دارم..رمان، سرگذشت ، پیاده روی در حال گوشیدن به موسیقی مورد علاقه ام- کوه نوردی- کلا طبیعت را خیلی دوست دارم ..خصوصا دریا و صداش
5-موثرترین تاپیک های انجمن زبان انگلیسی؟
Translation,hotchair,JSIE,vocabularies from movies
6-هر کسی تو پی سی یه سکوی پرتاب داشته! من خودم اولین پستم و اولین تاپیکم JSIE بود و اونجا سکوی پرتاپ منه! تو چی؟
منظورت را از سکوی پرتاب نمی فهمم..سوی پرتاب به کجا؟ چه کاری؟؟؟
اگه منظورت کاربر فعال شدن یا همکار شدنه ..من اینو سکوی پرتاب نمی بینم..ممکنه برای خیلی ها مهم باشه - پی سی برای من یک سایت خیلی خوبه که اطلاعات زیادی ازش گفتم خیلی برام مفید بوده . سکوی پرتاب یک کم بی معنیه برای من
7-کامل کن: "اسرار ازل را نه تو دانی و نه من ..."
اسرار ازل را نه تو داني و نه من
وين حرف معما نه تو خواني و نه من
هست از پس پرده گفتوگوي من و تو
چون پرده بر افتد نه تو ماني و نه من
8-بهترین و به درد بخورترین نرم افزاری که تاحالا باهاش کار کردی؟
jet audio- autocad
9-جزابترین بازی که انجام دادی؟
من اهل بازی نیستم..کلا بازی نمی کنم
10-آل پاچینو, بروس ویلیس, آنتونیو باندراس یا آنجلینا جولی؟ انتخاب کن و دلیل بگو لطفا!
آنجلینا جولی: خوشگله، خوب بازی می کنه، نماینده یونیسفه- سر پرستی دو تا بچه را قبول کرده و ......
11-فیلمی که همیشه آرزوی دیدنشو داشتی ولی تا حالا نتونستی (به هر علتی) ببینی؟
جودی آبوت بون سانسور بود که 2 هفته پیش پیداش کردم
12-نظرت راجع به من چیه؟ کلی و صادقانه بگو لطفا.
نظرم خیلی خوبه- فقط اوایل وقتی اومدم تو روم برخوردات زیاد خوب نبود -منظورم برخورد تاپیکیه ..اونجوری که تو از ملت اشکال می گرفتی همه رافراری میداد، به هر حال به مرور زمان بهتر شدی
کلا نظرم عالیه
13-ارنستو چگوارا موفقتر بود یا گاندی؟
اطلاع زیادی راجع به چگوارا ندارم
14-ستاره یا سیاره ی مورد علاقت؟
پولوتون
15-به نظرت بعد پنجم چطور و چی میتونه باشه؟ بعد 4 زمانه! بعد 5 به گفته ی دانشمندا همون بعد 4 مکانه! ولی تصورش سخته! چطور میتونی تصورش کنی؟
راستش خیلی سخته ..بعد 4 هم هنوز یک کم تصوش سخته چه برسه به پنجم
16-نظرت در مورد جنگ جهانی سوم (جنگ آب) چیه؟ به وقوع میپیونده یا نه؟
نظر کی در مورد جنگ اینه که به شدت باهاش مخالفم - امیدوارم نه ..نمیدونم پیش بینیش سخته..
17-سی پی یو, هارد, مادربرد, گرافیک و رم-ت چیه؟ و چه مدلی؟
motherboard=asus P5b
Intel core 2 Cpu- 4400-2.01 GHz
2gig ram
graphic:7300 GT asus
hard= 320 gig
مارک هارد و رم را یادم رفته
18- بهترین شاعر و بهترین و زیباترین بیتی که دوست داری؟
فریدون مشیری-
به تو می اندیشم ،ای سرا پا همه خوبی ،
تک و تنها به تو می اندیشم . همه وقت ، همه جا
من به هر حال که باشم به تو می اندیشم.
تو بدان این را ، تنها تو بدان!
تو بیا
تو بمان با من، تنها تو بمان!
-19نظرت در مورد دکتر شریعتی و نوشته های بینظیرش چیه؟
تا حالا نخوندم ..نظری ندارم :43:
20-سیاست و اقتصاد ایران رو چگونه ارزیابی میکنی؟
در یک کلام - آفتضاح
21-آینده ی ایران رو چطور پیشبینی میکنی؟
می تونم بهت بگم که آینده ای نمی بینم ..حداقل هروقتم بخواد درست بشه 10-15 سال وقت می بره ..به عمر من که قد نمی ده
22-هر علتی (پدیده ای) معلولی دارد! میز علت و معلول آن انسان است, انسان علت و معلول آن خداست, معلول خداوند چیست؟ خدا راس مثلث هستی است, این نقطه که در راس مثلث است چگونه به وجود آمده است؟
این همون بحثیه که بین علماهنوز توش اختلافه
23-نظرت رو درباره ی جملات مقابل بگو:
سهمیه بندی بنزین در یکی از بزرگترین کشورهای صادر کننده ی نفت خام!
اقتصاد ضعیف کشور و وابستگی به بقیه کشورها
وجود پلیس موبایل در کشوری که تاکید بر آزادی و دموکراسی دارد!
نظارت بیش از حد!
24-چه سبکی از آهنک و موسیقی رو میپسندی؟ موسیقی مورد علاقت؟
pop & country- Celin dion feat barbara streisand"tell him"
25-اینجا آسیاست, خاورمیانه, کشور با شکوه ایـــــران! یعنی آخر دنیا....! - موافقی یا نه؟ چرا؟
کاملا
26-یه توصیه برا من که کنکور دارم؟
کامپیوتر را جمع کن ببر بذار جایی که دستت بهش نرسه و درستو بخون
(فکر نکن خودم این کار را نکردم، پارسال واسه کنکور فوق من 6 ماه کامپیوترمو گذاشتم تواتاق مامانم اینا)
27-من عاشق عدد 27 هستم! دلیلش رو هم نمیدونم! میتونی بگی چرا؟ برا همین سوالامو تو همین عدد تموم میکنم!
نی دونم..هر کی عاشق یک چیزیه
ممنون از وقتی که میزاری و توجهی که میکنی, معذرت میخوام اگه سوالام تکراری یا خسته کننده بود! برات آرزوی موفقیت و یلامتی میکنم....
مرسی عزیزم- ممنون که اومدی و مرسی بابت سوالای خوبت
قربانت: واحد →_-_-_-_-
Last edited by A r c h i; 12-11-2007 at 22:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)