Downstream Upstream SNR Margin :8.5 15.0 db Line Attenuation :47.5 25.5 db Data Rate :1024 128 kbps Max Rate :1780 480 kbps CRC :780 3
دوستان وضعیت نویز چطوره روی خطم؟روی چند میتونم ببندم اخرش؟ممنون میشم جواب بدید!
Downstream Upstream SNR Margin :8.5 15.0 db Line Attenuation :47.5 25.5 db Data Rate :1024 128 kbps Max Rate :1780 480 kbps CRC :780 3
دوستان وضعیت نویز چطوره روی خطم؟روی چند میتونم ببندم اخرش؟ممنون میشم جواب بدید!
اره گذاشتم ! این قضیه سر خط چیه؟منظور قسمتیه ک از باکس ب خونه اومده دیگه؟یعنی اولین سیم تلفن ب خونه؟یا خود باکس؟چون خود باکس رو ک نمیشه تغییر داد یا دست زد!من میزنم جایی ک داخل خونه هست و از اونجا تلفن سیم کشی میکشه ب بقیه خونه
کیفیت خطت با اینکه روی 1 مگ بسته شده بازم جالب نیست،نهایت شاید بتونن رو 2 مگ ببندن برات تازه شاید بازیم لینکت بپره!!
دوستان این مشکل کم بودن سرعت دانلود شبانه برای راز و نیاز مردم در ماه مبارک رمضان هست؟
خوب راه حل؟میخوام مستقیم از باکس بکشم ی سیم طبق پیشنهادdavid-ebi ب مودم !اگه بخوام بالاتر ببندم باید چیکار کنم؟سیم کشی رو عوض کنم؟خرجش چقدره؟من چون بازی انلاین انجام میدم و معمولا هم سرور خارجیه واسه همین سرعت (ک روی پینگ تاثیر داره)واسم خیلی مهمه![]()
یه سیم تلفن روکار از سر خط بکش تا خونه ات راحت ترین و کم هزینه ترین
هزینه عوض کردن سیم کشی داخلی بالا و گاهی غیر ممکن
میتونی مودمت وصل کنی به سر خط و بهش برق برسونی و قدرت وایرلس ببری روی بالا![]()
اون روزی که وضعیت خظم اومده بود روی 8 همینکار کردم با یه میخ مودم به دیوارنصب کردم![]()
همون روش اول بهتره چون ما خونمون جنوبی شمالیهاین روش اخرت ی جورایی محاله!چقدر تاثیر داره؟میخوام سیم کش بیارم درستش کنه!بعد میشه رو 2 بست دوباره؟چون نویز داشتم بخش فنی اورد روی 1 اصلا سرعت ندارم الان!
![]()
اول برو گزینه دوم رو انجام بده
مودمت وصل کن سر خط ببین snr چقدر می شه
بیا اینجا مشخصات سر خط بزن بعد
سر خط یعنی جایی ک سیم تلفن وارد خونه شده؟چون تو باکس ک نمیتونم تغییری انجام بدم!(من وصل میکنم ب پریز تلفنی ک از باکس سیم مستقیم ب اونجا اومده و از اونجا تو خونه منشعب شده!)حالا سیمکش میارم میکشم دیگه! 100درصد ی تغییری میکنه حالا 1 % هم غنیمته![]()
Last edited by hojjat74; 09-07-2014 at 13:50.
دوستان کسانی که خطشون رو 8 مگ بسته شده سرعت دانلودشون چقدره مال من 690 کیلوبایته البته روزانه شبانه هم 380 تا مشهد![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)