تو لیست صورتحساب های گذشته که بری تو کنترل پنل اونجا زده (گردش مالی)
تو لیست صورتحساب های گذشته که بری تو کنترل پنل اونجا زده (گردش مالی)
سلام دوستان میخواستم بدونم اینترنت نامحدود که گذاشته ایا سرعت خوبی داره 512 یا 128
و کسی از دوستان استفاده کرده خوب بوده از لحاظ سرعتی و قطعی و ... ؟؟؟ و از قیمت انها اطلاعی داره؟
و به نظر شما من نامحدود بگیرم چون الان دارم از صبا نت استفاده میکنم ؟؟ و زود حجم من تموم میشه
Last edited by amir_enrique1; 23-09-2011 at 20:02.
دقیقا مشکلات ایشونو منم دارمفقط من از لایزرم ایشون از صبانت.
هنوز که سرویس های نامحدود رو نذاشتن واسه فروش...
اثن معلوم هست این پارس داره چه غلطی میکنه؟
اینا نمیگن 10 روز دیگه من مدت سرویسم تموم میشه بعدش باید چه کنم؟![]()
بچه ها دليل اينكه نامحدودا به پنل اضافه نشده اينه كه ميخوان خود فرد شخصا بره اونجا تا بشينن يه ساعت براش سخن راني كنن و از گرفتن سرويس نامحدود پشيمونش كنن ، شخصا پاشيد بريد شركت و سرويس نامحدود بگيريد ، فقط اون روز بايد اعصابتون سر جاش باشه چون يه نيم ساعت و شايد هم بيشتر از مضرات سرويس نامحدود بهتون ميگن و هي شما ميگيد اشكال نداره با همه مشكلات من نامحدود ميخوام هي باز اونا برات توضيح ميدن كه خوب نيست :دييييي
کاملا تایید میشه اخرش دید کاری نمیتونه کنه ناراحت شد![]()
آقا شوخی نکنید یعنی واقعا دلیل اداری نداره ما پاشیم بریم اونجا؟ میخوان مغز مارو بشورن؟
ولی فکر کنم یه چن روز دیگه به پنل اضافه کنن
نمایندگی شهرستان ما دوست منه هنوز به پنل اونام اضافه نشده ولی چند روز پیش از تبریز گرفته بودند
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
عید غدیر؟![]()
اصرار کنی مجبور میشن بدند ولی کم مونده بود فریبشون رو بخورم حجمی رو تمدید کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)