تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1126 از 4751 اولاول ... 12662610261076111611221123112411251126112711281129113011361176122616262126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,251 به 11,260 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من شنبه هفته قبل asus am 602 خریدم
    دوشنبه رفتم نمایندگی شاتل اینجا مراحل اولیه رو انجام دادم و مدارک رو کامل دادم و گفتن 2 روز بعد یعنی 4 شنبه بیا برای قرار داد و پرداخت وجه
    4 شنبه رفتم و تمام برگه ها رو امضا کردم و قرار داد رو گرفتم و وجه رو پرداخت کردم و شماره کاربری رو گرفتم

اما از اون روز تا الان یعنی 6 روزه که تو سایت پیگیری شاتل درصد من طبق عکس زیر رو 53 مونده و نوشته قرار داد
    همون 4 شنبه که on شدم دیدم اینطوری تا حالا :

دلیل خاصی داره ؟
    کار خاصی باید انجام داد ؟

راستی بعد از این مرحل یعنی 60 درصد مینویسه رانژه یا باز هم چیز دیگه ای هست ؟

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به نظر من مودم Asus 604 بخرید دوستان ... آخر هرچی مودمه .... 4 تا LAN به همراه وایرلس و AP .... خیلی حال میده ... به درد کسانی می خوره که میخوان همه چی رو share کنند ...

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان همین الان من ADSL رو وصل کردم. مال من ECO 512 هست. میخوام ببینم سرعتش بنظرتون چجوریه. اگه میشه بالاترین سرعت تو Send یا Recieve رو که میشه با این سرویس گرفت رو بهم بگین. چون زیاد آمار ندارم میگم نکنه یه وقت 128 قالب کنن !
    ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اقایون من سرویس رو شنبه سفارش دادم . وجهش رو هم پرداخت کردم . 15500برای راه اندازی اولیه 13900برای یک ماه eco128. حالا من از سایت شاتل نمیتونم سرویسم رو پیگیری کنم . مشکل از چیه؟

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان همین الان من ADSL رو وصل کردم. مال من ECO 512 هست. میخوام ببینم سرعتش بنظرتون چجوریه. اگه میشه بالاترین سرعت تو Send یا Recieve رو که میشه با این سرویس گرفت رو بهم بگین. چون زیاد آمار ندارم میگم نکنه یه وقت 128 قالب کنن !
    ممنون میشم .

مبارك باشه

سرعت دانلودتون كمي پايينه

دوباره تست بگيريد و در حين تست به هيچ وجه استفاده ديگه اي از اينترنت نداشته باشيد.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

پيش فرض
    نقل قول:
    نوشته شده توسط fade2amin مشاهده تاپيک
    ممنون میشم .

مبارك باشه

سرعت دانلودتون كمي پايينه

دوباره تست بگيريد و در حين تست به هيچ وجه استفاده ديگه اي از اينترنت نداشته باشيد.
    آقا فدای تو
    یکمی یعنی چقد؟ بنظرت خیلی افتضاست ؟ چون شب اوله آمار ندارم بذار ببینیم فردا چی میشه.راستی down باید چقدر باشه نرمالش ؟

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا فدای تو
    یکمی یعنی چقد؟ بنظرت خیلی افتضاست ؟ چون شب اوله آمار ندارم بذار ببینیم فردا چی میشه.راستی down باید چقدر باشه نرمالش ؟
    سرعت دانلود شما 61.25 kB/s هست كه استانداردش بايد 64 باشه و البته در مورد شاتل حدود 70 بايد باشه.

به هيج وجه افتضاح نيست.

8. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون میشم .
    آقا فدای تو
    دوست عزیز، اول اینکه مبارک باشه. بعدش اینکه اسپید تست و سایت های مشابه رو بریز دور. چون اعداد و ارقام مضخرفی نشون میدن، بعضی وقتها از من رو از دیال آپ هم کمتر نشون میده، بعضی وقتها در حد چند مگ بر ثانیه! شما برای تست سرعت دانلود یه لینک مستقیم بذار توی idm یا برنامه های مشابه،ببین سرعت چنده، اگه حدود 64 بود خوبه. برای پینگ هم در کامند دستور پینگ رو وارد کن، مثلا برای یاهو: ping
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقایون من سرویس رو شنبه سفارش دادم . وجهش رو هم پرداخت کردم . 15500برای راه اندازی اولیه 13900برای یک ماه eco128. حالا من از سایت شاتل نمیتونم سرویسم رو پیگیری کنم . مشکل از چیه؟
    چه پیامی میده؟ ورود ناموفق بود؟ شماره کاربری و رمز رو درست وارد میکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مینویسه ورود شما به این بخش غیر مجاز است
    من تو مشهد زندگی میکنم . چه جوری باید کد اشتراک و رانژه رو وارد کنم ؟
    من اینجوری وارد میکنم
    0511*******

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

معلوم نیست چی به چیه.
    برا منم نمیومد و اخطار میداد شاید یوزر پسورد مخصوصی میخواد. چون من هرچی رو اون برگه بود میزدم نمیشد
    بعد یک هفته خودشون زنگ زدن گفتن کی بیایم برا نصب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •