سلام دوستان
مودم رو كه به Lan وصل مي كنم اصلاً نمي شناسه ولي به كامپيوتر ديگه وصل مي كنم اتومات ip رو ميگيره
ولي تو اين سيستم اصلاً مودم رو نميشناسه مشكل از كجاست ؟
در ضمن يه كارت شبكه هم گرفتم باز هم كار نكرد.
سلام دوستان
مودم رو كه به Lan وصل مي كنم اصلاً نمي شناسه ولي به كامپيوتر ديگه وصل مي كنم اتومات ip رو ميگيره
ولي تو اين سيستم اصلاً مودم رو نميشناسه مشكل از كجاست ؟
در ضمن يه كارت شبكه هم گرفتم باز هم كار نكرد.
ارهکلا همش ریمارکه .
خوب مثل اینکه همه از دیلنک بد گفتننمیدونم خودم نظرم رو Tplink نظر شما چیه ؟
این tplink ها چه مدل های داره تو این رنج قیمت ؟ البته وایرلس . خوب![]()
ببخشید این یوزر نیم و پسورد رو موقع ثبت نام به من ندادن
آیا واقعا ضروریه ؟
اگه ندادن یعنی اون قسمت رو خالی بزارم ؟
ممنون
داداش دی لینک نگیر.من یکی گرفتم2730 دی لینک باور کن دیونم کرد.اخر سر رتم 2 ت.من کمتر فروختمش اونم به کسی که سرویس ای دی اس ال رو از اون گرفتم او بنده خدارم کلافه کرده .دیروز پیشش بودم زده مودم رو ناکار کرده با لقدش.دی لینک همه ریمارک شده.همون تی پی لینک8901 بگیر خلاص
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
عزیز مودم شما رو بصورت PPPOE تنظیم کردن در این حالتم پسورد یوزر در کانفینگ مودم داده میشه.شما پسورد یوزر رو از جایی که سرویس گرفتید بگیرید حتما
یه سوالی هم من بپرسم مطئنا تاحالا فکر نکنم اسم مودم zisa رو هم شنیده باشین از بس جنسش مزفخرفه من که تو این تاپیک چیزی درمورد ندیدم
حالا میخواستم بدونم چطور میتونم با این مودم زای سا تو لینوکس به اینترنت وصل شدم خود آی ای پی به من گفته که شما فقط تو ویندوز میتونی ازش استفاده کنی و لینوکس رو ساپورت نمیکنه کسی میدونه درایور های لینوکس داره یا نه ( برای مک چی برای اونم درایور داره ؟ )
ممنون
مهربون برو سایت سازندش ببین داره یا نه
چطوری به صورت دستی به کارت شبکه ip بدم؟
سلام دوستان:
من همه کار هامو کردم مودم وصل کردم کنفینگ کردم کانکشن هم ساختم فقط منتظر گرفتن یوزر پسوورد هستم.
به شرکت زنگ زدم واسه گرفتن یوزر پسوورد گفتن کسی رو بفرستن واسه نصب؟
گفتم نه خودم نصب کردم.
گفتن که نصب کردن کار هر کسی نیست حتما باید متخصص بیاد نظرتون چیه من درست انجام دادم کارهای مربوط به نصب؟![]()
متخصص میخواد چی کار ؟
الکی جو میدن! نصب هر مودمی توی نت هست.
اونام که میان کار خاصی نمیکنن . مشکلی پیش اومد بپرس . هستیم همه ...
سلام
مودم من بعد از روشن کردن پیغام ابدیت کردن میده و درخواست ابدیت میکنه
فایل ابدیت asus 604am رو از کجا می تونم دریافت کنم
تو سایت ایسوز فقط این دو فایل رو گیر اوردم UT_WLAM604_1012---FW_WL_AM604
کدوم اینا فایل ابدیت هست ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)