سونی nw130j انتخاب بسیار خوبیست.
W و T و S که در آخر این سری میاید معرف رنگ هست.
به زودی نقد و بررسی این نوت بوک رو خواهم نوشت
سونی nw130j انتخاب بسیار خوبیست.
W و T و S که در آخر این سری میاید معرف رنگ هست.
به زودی نقد و بررسی این نوت بوک رو خواهم نوشت
با توجه به اینکه دل بدون گارانتی هستش لطفا مزایا و معایب هر کدوم رو بگو
البته توی تاپیکش مطالب رو دنبال کردم یه بحث هایی درباره کیفیت و دوام acer مطرح شده بود که به شکم انداخت چون من بودجم(حدود 800) دانشجویی و اگر الان بخرم دیگه نمی تونم حداقل تا 3 شایدم 4 ساله دیگه یه مدل دیگه بگیرم برای همین اینقدر سوال می پرسم تا اندازه اپسیلونی پشیمون نشم!
Last edited by pini30lin; 20-11-2009 at 20:01.
چرا میتونی براحتی روش ویندوز نصب کنی .این لب تاپ سیستم عامل لینکوکس دارد یعنی نمی شود روی آن ویندوز xpنصب کرد؟؟؟؟؟ ----ممنون ازراهنماییتان
اگه در این مورد سوال داشتی در اینجا مطرح کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.کسی از شما سوال نکرد(من بارها از تیم فنی سوال کرده و جواب های خوب و با حوصله ای گرفته ام)
2.در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر ندهید!!در nividia ion هیچ اصراری بر DDR2-800 نیست (در حال حاضر لنو با ddr-2 667 دستگاه ارایه داده است.می توانید به لینک زیر بروید و ببینید
3.سوال را خوانده و بعد جواب دهید؟؟ کجای سوال من گفتم که سازگار این دستگاه را اورده یا نه؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایا فقط سازگار در ایران لپ تاپ می اورد ؟ سوال من بابت وجود این دستگاه با کانفیگ مورد نظر من در بازار بوده و هست؟ نه سوال بابت تکنولوژی ion کردم نه سازگار ؟
همينطور 130 و 240؟
ممنون از اینکه راهنمایی کردین.حتما رو ین مدلی هم که پیشنهاد دادید فکر میکنم.
اما یه سوال دیگه:اون 2 تا مدلی که من گفتم و این مدلی که شما پیشنهاد دادید،آیا هیچ کدوم دارای مانیتور LED هستند یا خیر؟و اگر نیستند میتوانید بگویید کدام سری از لپ تاب های SONY دارای مانیتور LED هستند؟
ممنون
سری AW دارای مانیتور RGBLED نسل پیشرفته هست ، سری های CW - SR - Z - P - TT - X دارای مانیتور با نور پس زمینه LED هستنداگر نیستند میتوانید بگویید کدام سری از لپ تاب های SONY دارای مانیتور LED هستند؟
تیم فنی و این حرفا نکن،دیدم کسی جواب تو نمیده جواب دادم
اگه میخواستی که جوابتو کارشناس الکترونیک بده در حد تعمیر و عیب یابی کار کرده باشه و صحیح باشه .که من ترم اخر فوق لیسانس الکترونیک دیجیتال شریف هستم.دارم تو خونه تزم و می نویسم.این جا بعضی اوقات جواب هم میدم. من کارشناس فروش نیستم که قیمت هی بدم .مشتری پیدا کنم.در حد من هم نیست با شما یکی بدو کنم.بزرگ میشی یاد میگیری
سازگار ارقام تنها شرکتی که محصولات لنوو وارد میکنه،اگه لنوو با گارانتی جای دیگه هم باشه خیلی محدوده
رو هوا هم حرف نزن.اگه اون علامت یون روی نوت بوک بخوره باید اون ویژگیهایی که گفتم داشته باشه
جهت اطلاع ،لینک ویکیپدیا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خواهشا رعایت کنید.
دوست عزیز اشکان خان باید بگم که پست شما رو من و دیگر دوستان چند بار دیدیم ولی خوب اگر بلد بودیم و اطلاعی داشتیم حتما پاسخ شما رو می دادیم، اما خودم بشخصه چون اطلاعی نداشتم پاسخی هم ندادم.
دلیل نمیشه همه چیز و بلد باشیم یا تجربه ای داشته باشیم. این تاپیک ها فقط در حد یک پیشنهاد دادن هست! همین
مهران جان شما هم اینقدر نسبت به پست های بقیه انتقادی برخورد نکنید.
مسئله سطح سواد و دانش و ... نیست هر کس هرچی بلده به پست هایی که نیاز به جواب دارن میده،
ممکنه نظر شما متفاووت باشه اما این دلیل نمی شه که با انتقاد و تغییر لحن بر خورد بشه
Last edited by biostar; 21-11-2009 at 13:09.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)