زملن دانلود یعنی به جا اینکه یه چیزی رو یه روز بذاری تا دانلود شه با سرعت خیلی بیشتر تو چند ساعت دانلود کنی!!! اگه 30 گیگ کمتر برات کافیه سرویس 2 مگ یا یه مگ بگیر شاتل.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زملن دانلود یعنی به جا اینکه یه چیزی رو یه روز بذاری تا دانلود شه با سرعت خیلی بیشتر تو چند ساعت دانلود کنی!!! اگه 30 گیگ کمتر برات کافیه سرویس 2 مگ یا یه مگ بگیر شاتل.
آنلاین زدی حتما به من آمارشو بده ببینم میارزه![]()
یه سوالی از محضر اساتید گرامی داشتم اونهایی که از اندیشه سبز خزر اینترنت دارند برای باز کردن بعضی از سایتهایی که فیلتر نیست با مشکل مواجه هستن و حتما باید از چیز پی ان استفاده کنند؟مثلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز شد , بدون مشکل
عزیزم
مشکل فقط بعضی وقت ها و برای بعضی یوزر هاست
منم این مشکل رو دارم
دوستان من از انزلی هستم.
میخواستم سوال در رشت بهترین پینگ رو چه شرکتی داره؟اندیشه یا شاتل؟
من خودم انزلی هستم و اندیشه دارم و جدیدا پینگ اومده رو 230.همین 20 روز پیش رو 150 بود ها.واسه شما هم اینطوری بود؟
جدیدا میخواد شاتل انزلی هم بیاد میخواستم ببینم اگه خوبه برم شاتل.
فعلا که شاتل بهترین پینگو داره
چند صفحه اخیر رو نگاه کن متوجه میشی.
بچه ها این لینکو تو قسمت آدرس مرورگرتون کپی کنید فقط مواظب باشین غش نکنین!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arashlolos; 28-10-2011 at 00:20.
پینگ شاتل در حالت عادی چنده؟یعنی بیشتر مواقع چنده؟اگه بد شه چند میشه؟خوبش چنده؟
تو پینگ و ثبات شاتل فعلا بهتر از همست.
درست نیست. مشتریان اندیشه تو رشت 10 برابر شاتله. سرویس دهی به مشتریهای بیشتر همیشه سخت تره. شاتل 26 تا کاربر 2 مگ رو تحمل نکرد و FUP رو اجرا کرد و اعلام کرد که بخاطر قطع شدن این 26 نفر بقیه سرویسشون عالی شده. این معنیش اینه که امکاناتشون خیلی لب مرزه و تحمل کاربر بیشتر رو نداره. در صورنیکه اندیشه مشکلات رو به جون خرید ولی دبه نکرد. کلا من سرویس دهنده ای که زرنگ بازی در بیاره رو دوست ندارم. بگه من سرویس 2 مگ میدم به شرطی که دانلود نکنی خب منم میگم خسته نباشید. اینجوری همه میتونن بگن بهتون سرویس 20 مگ میدیم به شرطی که اصلا مودمتون رو روشن نکنید !!!!!!!!! البته این نظر شخصی منه شاید بقیه موافق نباشن. اما تو بیزینس هیچی بدتر از کسی که دبه میکنه نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)