سلام دوستان چه جوری میشه بازی های iso رو بخ cso تبدیل کرد؟
سلام دوستان چه جوری میشه بازی های iso رو بخ cso تبدیل کرد؟
شما باید با برنامه PSP ISO Compresser اونا رو تبدیل کنید. یه سرچ کن تو نت پیدا میشه حجمش 1 مگه.
دوستان خواهشا یکی بگه چه جوری بازی های ps رو تو psp بازی کنم . لطفا سریع جواب بدین که ضروریه.
با برنامه yacc میتونی تبدیل کنی
اینم لینک دانلود برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونم بپرسم ps چیه؟؟؟؟
نکنه ps1 رو میگید؟؟؟؟
اره برادر منظورم همون ps1 هست.
تا اونجایی که من دیدم تو امضاها از جملات 13 آبان سبز و عکسهایی با مضامین 13 آبان تحصن همراه با سکوت استفاده شده بود و تا اونجایی که تمام مردم می دونند رنگ سبز از زمان پیامبر به سادات و علویون نسبت داده شده بود و اونجا هم نوشته جنبش سبز علوی.
تا حالا هم که معلوم شده دروغگو چه کسیه و قانونمدار چه کسی.
Last edited by mori2985; 05-11-2009 at 14:19.
آقا جان مادرت بحث دروغگو رو پیش نکش که میری تو خماری .....همین آقای م الف (همون که همه وزیرهاش دکترای اکسفورد دارن ...مصاحبه داره مستند که میگه نمیذارن اوباما ریس جمهور بشه به هیچ عنوان اون ریس جمهور نمیشه ...میگه هاله نور دیده دور سرش تو تلویزیون یکی دو سال پیش میگفت یه دانش آموز تو زیر زمین خونه اش انرژی هسته ای تولید کرده (که البته بعد ها باعث کلی خنده شد)
به جای جنبش سبز علوی باید میذاشتی تو آواتارت ((جشنواره چاخان طلایی با جایزه تندیس بلورین چوپان دروغگو)![]()
سلام
من بازی gta رو روی psp نصب کردم
وقتی اجراش میکنم بعد که ارم پی اس پی رفت صفحه سیاه میشه و بازی اجرا نمی شه!!!!!!!!!!!!!!
فریمور دستگاه 5.03 هست
اگه ممکن هست دوستان راهنمایی کنن که مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام دوست عزیز حواست باشه که به نظر دیگران احترام بذاری ( بدجوری الان از این حرفت عصبی ام )
پاش بیوفته کم نمیارم .
اگه مشکلی داری به مدیریت بگو این جا جای این حرفا نیست .
امیدوارم این پست ها حذف شن . اگه هم اخطار گرفتم یا هرچیزی اشکال نداره
بازی رو پچ کردی یا نه ؟
ممکنه درست پچ نکرده باشی .
احتمال دیگه مشکل از تنظیمات PSP هستش که از منوی PSP می تونی درست کنی ( متاسفانه الان یادم نیست )
مشکل از مموری هم نباید وجود داشته باشه . بازی رو باید درست پچ کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)