داداش من حضوری بشون گفتم به دلیل برداشتن شبانه میخوام تخلیه کنم.گفت خب باشه هرطور مایلید
داداش من حضوری بشون گفتم به دلیل برداشتن شبانه میخوام تخلیه کنم.گفت خب باشه هرطور مایلید
ولی چرا حذف نکرده هنوز؟؟؟!!!!!
شاید میخوان که بهشون گیر ندن که چرا حذفشون نکردید به خاطر همین میگن شبانه ها حذفن
یه سر به سایتش بزن متوجه میشی
Last edited by farshad0123; 11-06-2014 at 15:44.
دوباره تمدید کنی حذفه![]()
منم میخواستم برم پارس بهم همینارو گفتن... منم گفتم یه 3 ماهه میگیرم که شبانه داره تا اون موقع ببینیم اوضاع چجوری میشه... ولی فرشاد حساب کنی ما شبی 4 گیگ میتونیم دانلود کنیم که میشه 12 هزارتومان و در ماه میشه 360 هزارتومان که میتونیم دانلود رایگان کنیم... تازه روی این 20گیگ هم خودمون ترافیک داریم که اگه حساب کنی ما 78 تومان فقط داریم پول ترافیک رو میدیم.. بنظر من با توجه به اینکه شبانه داره و سرعت محدود نمیشه و محدودیت خاصی نداره توی این شرایط ارزش داره همین مخابرات بمونیم... من تو این 3 شب 13گیگ دانلود کردم خیلی راضی بودم...
من كه ازبس تو اين چند سال دانلود كردم ديگه نميدونم چي دانلود كنم فقط الان يه نتي ميخوام كه ارزون باشه و شبانه داشته باشه كه اگه خواستم قسمت هاي جديد سريالي رودانلود كنم مشكلي نداشته باشم 3تا هاردام الان پر شدن بازی مکس پین 3 رو دانلود کردم 30گیگابایت الان مجبور شدم به خاطر کمبود هارد حذفش کنم البته خیلی وقت پیش دانلودش کرده بودم(اون موقع که با ترفند سرعت شبانه رو زیاد میکردیم) و دیگه نیازی بهش نداشتم![]()
Last edited by farshad0123; 11-06-2014 at 17:22.
دوستان یعنی الان دیگه نیازی به تخلیه نیست و فقط باید بریم شرکت جدید ثبت نام کنیم؟
من امروز روی اون خط صبانت بستم، احتمالا تا هفته ی آینده وصل میشه. ببینیم چطوره. 2مگ 5گیگ با هزینه نصب شد 37500![]()
مبارك باشه
above! لامحصب ها هزينه نصب شون زياده ، يكي بچه ها كه نمايندگي داره گفت چيزي به مخابرات نمي ديم 10 تومن رو مي ذاريم جيبمون
من كه فعلا پول ندارم adsl بگيرم به خصوص با هزينه نصبي كه به شركت جديد بايد بدم! ، خطم كه رانژه مخابراته ببينم شايد يه فرجي شد![]()
سلام من امروز رفتم پیشگامان 256 نامحدود 23 هزار که با رانژه شد 43هزار هزینه نصب رو گرون کردن نامردا گفت تا شنبه وصل میشه
قيمت كه عاليه!
كجايي شما؟ توي سايتش كه 128 رو زده 24 تومن 256 رو 31 تومن!
شايد همون 31 گرفتن با هزينه رانژه شده 43 ؟!
يه خبري بده نگرانشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)