چند وقته مشکل دیسکنکت نداری؟
چند وقته مشکل دیسکنکت نداری؟
سلام به همه دوستان . من هم مثل شما مشکل دیسکانکت شدن داشتم و نمیتونستم ریکانکت بشم تا اینکه به ریوت ایمیل دادم و اون هم منو راهنمایی کرد . من از ویندوز 8 استفاده میکنم . بهم گفتن فایروال ویندوز حتی در حالت خاموشی هم بعضی چیزارو بلاک میکنه پس حتما در قسمت allow a app بازی رو اضافه کنید (هم بازی و هم کرنل ) تو قسمت change setting برید و تیک private و public رو بزنید بعد ok کنید . اونا همچنین به من پیشنهاد استفاده از آنتی ویروس avast رو دادن بعد گفتن که رو حالت gaming mode بزارم . من این آنتی ویروس رو نصب کردم اما خاموشش کردم البته رو حالت gaming هم گذاشتم و بازی رو تو قسمت exclusions اضافه کردم . windows defender il وقتی شما یه آنتی ویروس نصب میکنید خودش غیر فعال میشه . بهد برید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و تو قسمت compatibility تیک compatibility mode رو بزنید و windows xp sp3 رو انتخاب کنید و تیک run this program as an admin رو بزنید . من این کارارو انجام دادم و دیگه مشکل دیسکانکت برام پیش نیومد . امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .این بهتره چند وقته کامپیوتر داری دادا چه ربطی داشت به آنتی ویروس و فایروال اگرم ربط داشته باشه چرا همه اینطور شدنچند وقته مشکل دیسکنکت نداری؟
من ساعت 3 شب هم بازي كردم هم DC ميشد هم Lag داشت![]()
:|نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید دیشب که لول درست بوده این کارا رو کرده ... .
ولی به آنتی ویروس ربطی نداره .
ممنون داداش واسه من که جواب داد خوشبختانه .
حالا یا نت درست شده یا واسه خاطر راهکار شماست ...
دوباره رفتم Promo و یکی هم بردم ... این بازیه دومه الان 1 Lose 1 Win هستم
چقدر نا مردیه ...
بعد میگن Gold ...
ويندوز xp چطور?!
چطورياست dc نشدين؟!؟
1 ثانیه قبل از تموم شدن بازی هم یکی رو کشتم
--
من کلا Dc ندارم ، از اول هم نداشتم ، تو عید هم بازی می کردم ، نمی دونم چرا ولی اینطوریه دیگه (مخابرات)
---
این رو گذاشتم دل سوزی کنی برام ! دارم می سوزم !
گل بود به سبزه نیز آراسته شد شما هم نمی تونین دیگه لو گین کنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)