تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1125 از 1783 اولاول ... 1256251025107511151121112211231124112511261127112811291135117512251625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,241 به 11,250 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت شبانه خیلی اومده پایین
    گفتش خراب شده قانون جدیده که به سرویس ها به اندازه قرار داد بدن
    گفتم من 512 حداقل چند باید چند بده گفت 60 گفتم قربانت الان 45 بیشتر نمی ده
    گفتش باید صبر کنی تا دو سه هفته دیگه درست بشه بیاد روی 60 حالا نظرتون چیه به خاطر 20 تا شکایت بکنم به سامانه 195
    Last edited by sleeplessness; 08-07-2014 at 14:41.

2. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت شبانه خیلی اومده پایین
    گفتش خراب شده قانون جدیده که به سرویس ها به اندازه قرار داد بدن
    گفتم من 512 حداقل چند باید چند بده گفت 60 گفتم قربانت الان 45 بیشتر نمی ده
    گفتش باید صبر کنی تا دو سه هفته دیگه درست بشه بیاد روی 60 حالا نظرتون چیه به خاطر 20 تا شکایت بکنم یا نه؟
    بنظرم اصن ارزش وقت و اعصاب و روان رو نداره . من فردا میرم احمدآباد جهت دعوا کردن با این جماعت پول پرست و منفعت طلب پارس . ببینم میتونم اون 37 تومنی که توی حلقومشون ریختم بکشم بیرون یا نه ؟!

از فن آوا و پیشگامان و آفتاب و های وب آمار نداری ؟!

4. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنظرم اصن ارزش وقت و اعصاب و روان رو نداره . من فردا میرم احمدآباد جهت دعوا کردن با این جماعت پول پرست و منفعت طلب پارس . ببینم میتونم اون 37 تومنی که توی حلقومشون ریختم بکشم بیرون یا نه ؟!

از فن آوا و پیشگامان و آفتاب و های وب آمار نداری ؟!
    افتاب نمایندگی صبانت یا پارس شرکت جدایی نیست اینطور که من شنیدم درست و غلطش نمی دونم
    این بنده خدایی که من باهش صحبت کردم گفتش
    خوبش صبانت و پارس بود که این شکلی شده
    Last edited by sleeplessness; 08-07-2014 at 15:01.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

google.com

برای من الان باز نمیشه برای شما هم همینطوره؟

7. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من احتیاج ب کمک دارم اگر کسی میدونه لطفا کمکم کنه.مشکل من اینکه الان چند روزه اینترنتم قعطی و وصلی داره !این قطع و وصلی چراغ ای دی اس ال و اینترنت دقیقا رابطه مستقیم با نویز روی خط تلفن داره !یعنی وقتی نت ام قطع میشه و این 2 چراغ روشن نمیشه روی خط تلفن هم نویز وجود داره!!ولی این مشکل وقتی اتفاق میفته ک یک نفر از بیرون به تلفن خونه زنگ بزنه !بعد تا 12 ساعت یا بیشتر این 2 تا چراغ روشن نمیشه رو خط تلفن گاها حتی با قطع مودم هم نویز وجود داره !دیگه نمیدونم مشکل ازچیه 50بارم زنگ زدم خرابی تلفن و پشتیبانی ولی ...!پشتیبان فنی هم گفت پورتتو عوض کردم فایده نداشت از پری روزه قرار بود گزارش خرابی بده حالا داده یا نه نمیدونم!بعضی مواقع هم وصل میشه ولی سر 2 3 دقیقه قطع میشه!
    Last edited by hojjat74; 08-07-2014 at 18:09.

9. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ما امروز زنگ زدیم به پشتیبانی صبانت و برای اولین بار یک آدم باحال با ما طرف شد و قبول کرد که بزاره واسمون رو 12 مگ.بعد دیدیم که بله خود مودم اتوماتیمک وار واسه اینکه چراغ لینک خاموش نشه پهنای باند رو کرده دقیقا 9.5 مگ و الان با این پهنای باند مشکلی ندارم و قطعی هم ندارم خوشبختانه(سرعت دانلود روزانه ام شده 1.1 مگابایت در ثانیه).بعد که به اپراتور(که بعدا فهمیدم مهندس بخش فنی هم هستش)توضیح دادم که چه کابل کشیهایی کردم واسه رفع نویز و از این خط فقط واسه اینترنت استفاده میشه و هیچ دستگاه تلفنی روی این خط وجود نداره گفت به احتمال زیاد باید از مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داشته باشه.گفت 5 دقیقه دیگه زنگ بزن خبرشو بدم(5 دقیقه دیگه شاخ درآوردم اینقدر تحویل گرفت)بعد که زنگ زدم یک توضیحاتی داد که نفهمیدم ولی در نهایت گفت بله از تو مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داره و شانس شما همین الان همکاران صبانتی اونجا بودن و میخواستن برن تو اتاق رانژه که مشکلتون رو حل کنن ولیکن بچه های شاتل اونجا مشغول بودن و هر بار فقط یک گروه میتونه بره داخل ولی 99درصد فردا مشکلتون رو حل میکنیم چون تست کردیم دیدیم خطتون تا 14 مگ رو هم جواب میده .خلاصه ما یک جاییمون عروسی برقرار شد حالا منتظریم فردا بشه ببینیم اینا حقیقت داشته یا همش یک رویای شیرین بوده.واسه سرعت شبانه هم یک چیزی گفت که واقعا فکم افتاد.یک چیزی تو مایه های اینکه از این به بعد سرعت روزانه و شبانه تقریبا یکی میشه ولی چون شبا تعداد مشترکین آنلاین خیلی بیشتر از روزه یک کمی سرعت احتمالا نسبت به روز کمتر میشه.فقط یک کمی .خلاصه رویاهای شیرینی دارم میبینم.حتی رویا و تصورشم زیباست گرچه مطمعنا هیچگاه به تحقق نخواهد پیوست.
    بخش فنی کدوم شماره بود؟6047400؟من زنگ زدم خیلی قشنگتر از پشتیبانی صحبت میکرد حال کردم پشتیبانیا اندازه..هم نمیفهمن!مخصوصا دختراش

11. 3 کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

google.com

تایید میشه....

13. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

google.com

به نکبت خیلی از سایت ها همین طوره به نکبت باز میشه البته گوگل سایت نیست ولی دانلودم خوبه سرعتش کم نشده

15. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام دوستان من احتیاج ب کمک دارم اگر کسی میدونه لطفا کمکم کنه.مشکل من اینکه الان چند روزه اینترنتم قعطی و وصلی داره !این قطع و وصلی چراغ ای دی اس ال و اینترنت دقیقا رابطه مستقیم با نویز روی خط تلفن داره !یعنی وقتی نت ام قطع میشه و این 2 چراغ روشن نمیشه روی خط تلفن هم نویز وجود داره!!ولی این مشکل وقتی اتفاق میفته ک یک نفر از بیرون به تلفن خونه زنگ بزنه !بعد تا 12 ساعت یا بیشتر این 2 تا چراغ روشن نمیشه رو خط تلفن گاها حتی با قطع مودم هم نویز وجود داره !دیگه نمیدونم مشکل ازچیه 50بارم زنگ زدم خرابی تلفن و پشتیبانی ولی ...!پشتیبان فنی هم گفت پورتتو عوض کردم فایده نداشت از پری روزه قرار بود گزارش خرابی بده حالا داده یا نه نمیدونم!بعضی مواقع هم وصل میشه ولی سر 2 3 دقیقه قطع میشه!
    قطعا اسپیلاتور سر راه تلفنت که گذاشتی؟سر خطت دم در چطوریه؟بهم ریخته است یا مرتبه.پریز رو کار هستش سر خطت؟تجربه به من میگه شاید کابل کشی داخلیتو درست کنی بهتر بشه(شاید).یعنی یک کابل مخابراتی باحال از سر خطت به صورت روکار بکش بیاد تا پشت مودمت اونجا یک اسپیلاتور بزن یک خروجی بده به مودمت و یک خروجی هم بده به گوشی تلفن ایشالله مشکل حل بشه.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بخش فنی کدوم شماره بود؟6047400؟من زنگ زدم خیلی قشنگتر از پشتیبانی صحبت میکرد حال کردم پشتیبانیا اندازه..هم نمیفهمن!مخصوصا دختراش
    دقیقا همین شماره ای که شما گفتی زنگ زدم ولی با اون خانومای اپراتورش اول حرف میزدم که واقعا هیچی اطلاعات ندارن و هیچ کاری هم برات نمیکنن.بعدش وصلم کردش به بخش فنی که دمش گرم یک آقای خیلی کاردرستی بود که مشخص بود مهندس و بعد هم فهمیدم واقعا مهندسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •