خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...
پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:
ویژگی ها:
1- مهمترین چیزی که یک PES باز به اون نیاز داره اینه که اسم + لوگو + لباس تیم ها صحیح باشند که این مشکل توی تیم های انگلیسی و تعدادی از تیم های اسپانیایی وجود داره شما با نصب این پچ این مشکل رو برطرف خواهید کرد. لوگو های به کار رفته در این پچ هم جنس لوگو های خود بازی هست و هیچ تفاوتی با لوگوهای اورجینال بازی نداره
2- این پچ بر اساس کیت سرور ساخته شده و از ساختار GDB بهره می بره نه img غایل پس شما خواهید تونست به سادگی کیت های جدیدی رو که بعدا به صورت gdb فولدر دانلود می کنید رو به بازیتون اضافه کنید. و مشکلی برای سایر ادیت های شما بوجود نمیاد
3- اصلاح تمامی آیکن های فیک اعم از ایکن های لیگ ها در مستر لیگ و BAL و تقویم بازیها. و اصلاح ریپلای ها و تمامی موارد گرافیکی که در اثر لایسنس نبودن فیک طراحی شدن.
4- دارای فایل آپشن (ادیت فایل) اصلاح شده که بواسطه اون تمامی نام های فیک اعم از اسامی بازیکنان + تیم ها + لیگ ها + کاپ ها + استادیوم ها تصحیح شده اند.
5- حضور بوندس لیگا به جای Other League B با تمامی 18 تیم حاضر ولی با روستر های کم جمعیت (برخی تیم ها مثل بوخوم یا فرایبورگ یا ماینز و ... تنها 11 بازیکن دارند که البته برای استفاده کفایت می کنند.)
6- وارد شدن تعداد کثیری فیس و هیر مخصوص و واقعی به بازی که تمامی فیس ها به استثنای چند مورد از کیفیت عالی برخوردار هستند. اکثر این فیس ها ریلینک شده و محصول کونامی هستند و برخی نیز ساخته فیس ساز های مشهور و بزرگ خارجی
7- تغیییر نام + لوگو و لباس تیم های موهومی PES United و WE United به استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A نیز کاملا اصلاح شدند(البته هیچ ویرایشی در مورد نام بازیکنان حاضر در این تیم ها صورت نگرفته)
اما نکات منفی در مورد این پچ:
1- گفته بودم که قصد دارم تیم های مسترلیگ D2 رو هم ویرایش کنم که حقیقتا نرسیدم این کار رو بکنم شما خودنون اگه خواسنید می تونید به سادگی اون ها رو ویرایش کنید
2- تیم Stabeak Fotbol فاقد GDB فولدر هست و تنها تیمی هست که لباسش درست نیست.
3-بوندس لیگای موجود خیلی دست و پا شکسته هست و خیلی از بازیکنان حاضر وجود ندارند
4- اسامی بازیکنان استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A همچنان فیک و موهومیه
خوب امیدوارم قبل دانلود مطالب بالا رو بخونید و ببینید که آیا این تغییرات باب میل شما هست یا خیر
دانلود پچ با حجم تقریبی 45 مگ (پنج پارت که هر پارت 9 مگ حجم دارد)
پارت 1
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 2
کد:
پارت 3
کد:
پارت 4
کد:
پارت 5
کد:
ادیت فایل مخصوص پچ :
کد:
آپشن فایل آنلاکر
کد:
نصب پچ هم که خیلی ساده هست شما پس از دانلود هر 5 پارت اونها رو در یک فولدر میریزید و پارت اول رو اجرا می کنید تا پچ نصب بشه (به اصطلاح کیت سرور اکستراکت بشه) فقط توی مسیر نصب بازی دقت کنید که اگه بازی در مسیر دیگه ای هست باید اونجا اکستراکت بشه.
فایل های آپشن آنلاکر و ادیت فایل رو هم توی مسیر My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save بریزید
دقت کنید که حتما می بایستی آخرین DLC رو داشته باشید اگه ندارید یا از داخل بازی دانلود کنید و یا از پست 9000 این تاپیک زیپ شده بگیردش و کپی کنید توی مسیر مخصوص تا بازیتون آپدیت باشه.
سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.
موفق باشید...
پسورد فایل های فشرده : krauser