کانکشنی به نام local area connection میاد اما یه ضربدر زرد رنگ روش زده!!!
کانکشنی به نام local area connection میاد اما یه ضربدر زرد رنگ روش زده!!!
من خودم این مدل رو داشتم و باهاش مشکلی نداشتم
شما از قسمت statistics >adsl مودمتون یه عکس بگیرید اینجا بزارید شاید مشکل از خط شما باشه
همین حالت رو انتخاب کردم!واسه همین برام عجیبه![]()
البته ضربدر زردرنگ که نداریم یا ضربدر قرمز رنگه یا یه مثلث زرد رنگ
ولی شما به صورت دستی به کارت شبکه ات ip بده ببین درست میشه یا نه
شما اولا توی تنظیمات مودم DHCP رو فعال کن که اتوماتیک IP بگیری
دوم اینکه از تنظیمات wireless رو چک کن ببین رمزگذاریش فعاله یا نه اگه فعاله خاموشش کن ببین مشکلت حل میشه ؟
با سلام
من چند روزیه یک مودم.روتر با نام Netgear DGND3300 خریدم و خیلی از امکانات و حرفه ای بودنش راضیم ولی یک مشکلی با نحوه اتصال به اینترنت دارم.
الآن مودمی رو طوری تنظیم کردم که خودکار خودش سینک میشه و به اینترنت وصل میشه. یک اشتراک وایرلس برای لبتابم ساختم که به خوبی وصل میشه. ولی مشکل من اینجاست که کامپیوتر دسکتاپم رو که با یک پورت Lan بهش وصل کردم مثل حالت شبکه شده و همیشه به اینترنت وصله.
حال سوال من اینه که روشی یا کانکشنی هست که روی PC بتونم خودم تصمیم بگیرم کی به اینترنت وصل و قطع بشه بدون اینکه برای شبکه بدون سیم و استفادش از اینترنت مشکلی پیش بیاد؟
با سلام و عرض ادب.
منم همین مشکل رو دارم رمز گذاری وایرلس رو غیر فعال کردم عکس قفل محو میشه اما بازم همون اش و همون کاسه
alfex ریمارک Symphony 4024 هست
یعنی اگه درشو باز کنی میبینی مو نمیزنه چه ظاهر چه تک تک خازن های توش فقط اسمش عوض شده و 20 تومن ارزون تر
من طبق همین آموزش هم کانفیگ کردم و هم آموزش های دیگه...
بازم مشکلم بر طرف نشد... الان فقط با موبایل می تونم بهش وصل بشم برای لبتاپ باید با لن باهاش برم تو نت...
شما که این مدم رو داری کمکم می کنی تا ایرادم و برطرف کنم...
من خودم فکر می کنم ایراده اصلیه کانفیگ اینه که من جایی IP وارد نمی کنم... شما راهنماییم می کنی... کجا باید IP یا چیزه دیگه ای وارد کنم؟
Last edited by ronnine; 01-02-2011 at 19:19.
ببخشید میتونید کمک کنید میخوام از داخل کامپیوتر کانکشن بسازم اگه میشه کمی دقیق از توضیح پست اول چیزی متوجه نشدم.
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)