عزیزم فدات شم الهی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیزم فدات شم الهی![]()
10-20 بار speedtest و pingtest رو رفرش کردم . اصلا لود نشد
منم vip مکس نت دارم ولی چرا مال من 2 ماهه که سرعت دانلودش از 350 بالاتر نمیره ؟؟؟؟![]()
واسه من از همون روز اول خرابی لود نمیشه
سلام بر همگی
من چند سالی میشه که از همارا سیستم استفاده میکنم و شانزدهم دیماه یعنی 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه و قصد دارم سرویس اینترنتم رو عوض کنم . به نظرتون از کدوم شرکت سرویس اینترنتم رو بگیرم بهتره . برای بازی آنلاین ( PES ) و دانلود .
نظر خودم روی شرکت آسیاتک هستش . ( سرویس 512 برنزی - نامحدود ) .... ممنون میشم در این مورد به من کمک کنید .
اگر بری تو تاپیک آسیاتک میبینی که نوشتن پینگش اصلا جالب نیست.بنظرم پینگ مکس نت از همه بهتره
بعضی از پست هاشو خوندم ، بعضی ها این سرویسی که من میگم رو گفتن خوبه و پینگشم عالیه ... راستی قبلا شنیده بودم که مکس نت زیاد قطع میشه و خوب نیست .
قطعی نداره ولی چندروزه سرعتا قاطی شده .... منم نظرم اول رو آسیاتک بود بعدا فهمیدم بجز مرکز بهار تو مراکز دیگه باید 10 روز تو صف موند تا سرویس بدن
کلا برادر شما بیخیال آسیاتک شو
تو هیچ نقطه ای از ایران یه سرویس درست و حسابی نمیده
پینگشم خیلی زیاده
Last edited by fanoostalaei; 03-01-2013 at 23:58.
بالا پایینش زیاد شده من هم اولا همیشه سرعتم رو 460 بود بعد کم کم سرعت اومد پایین پینگ تایم اوت پیدا کرد قطعی ها زیاد شد الانم بعضی شبها 7 گیگ هم دانلود میکنم ولی بعضی شبها 2 گیگ هم نمیشه ...............
خیلی مسخرس فکر کنیم اشکال تو خط ایجاد شده ..........
مگه از یه خط فقط ایران استفاده میکنه واون همه کشوری که توی مسیر خط هست چی یعنی خط خراب شده 9 روزه درستش نکردن مگه اونجا مثل ما هستن .............
خیلی راحت دروغ میگن ما هم خیلی راحت قبول میکنیم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)