باز هم ممنون دوست عزیز از پاسخت
من روآ دارم دوست عزیز. واسه درب جلوی روآ چندتا کامپوننت معرفی کن لطفا
باز هم ممنون دوست عزیز از پاسخت
من روآ دارم دوست عزیز. واسه درب جلوی روآ چندتا کامپوننت معرفی کن لطفا
نه اون نبود مردم تا پیداش کردما به خدا
سمت راست بالا اولین دکمه رو زدم خاموش شد مردم تا پیداش کردم
یه تغییری باید تو امضا بدم بچه ها امروز صبح از یه هم ولایتی یه 2950 خریداری شد از شر پخش فابریکی خلاص شدم![]()
سلام
ببین دوست خوبم باکس پورتد طراحی و ساختش خیلی مشکلتر از باکس سیلد هست. یعنی میتوان گفت باکس سیلد اصلا مشکلی نداره.ولی باکسهای پورتد و بند پس به خاطر تیون کردن پورت،محاسبه سرعت هوا داخل پورت،مساوی بودن نمودارهای کوهانی شکل Cone Excursion که میزان مجاز حرکت ووفر به بالاترین و پائینترین حد خود یا همون Xmax رو نشون میده،و...خیلی مشکل هست.
لذا همینجوری نمیشه یه پورت برای باکسمون تعبیه نمائیم.
سوال در مورد اندازه پورت کرده بودید.وظیفه اصلی پورت تنظیم نمودن صدای پشت ووفر زمانی که به سمت داخل حرکت میکند با صدای روی ووفر هستش.
اگر بخواهیم صدای باس عمیق و با فرکانس بسیار پائین تولید نمائیم ،باید حجم خالص باکسمون،(با توجه به اندازه ساب ووفر) رو بزرگ انتخاب کرده و فرکانس تیون پائین مثلا 28Hz رو انتخاب نمائیم.برای ایجاد این تیون طول پرت بسیار افزایش می یابد.لذا تو باکسهای با حجم کمتر مجبور به طراححی پورتهای L شکل و در برخی از باکسهای حرفه ای تر پورتهائی با چند دور پیچ خوردن باعث تولید باس بسیار عمیق میگزدند.
برای ساب ووفر شما باید پارامترها به طور کامل و دقیق وارد نرم افزار بشن و بهترین حجم باکس و فرکانس تیون مشخص شود.
با توجه به فرکانس تیونی که خود کارخونه توصیه کرده نشان دهنده این هست که هم فرکانس پائین رو مد نظر داشته و هم نیم نگاهی به کوبش نموده.متاسفانه الان دیر وقت هست و من فرصت ندارم که داده ها رو وارذ کنم و نتیجه رو خدمتتون عرض کنم. انشاءالله تو اولین فرصت براتون انجام میدم.
ms5سایز 13 هست. من MS6 داشتم. مید باس فوق العاده ای داره ولی شفافیت و دیتیل خوبی نداره. کلا کامپوننتهای DLS همین خصوصیت رو دارند. با توجه به سیلک بودن متریال تیوترهاشون صدای بسیار نرمی دارن. بعضی اوقات این حس رو به انسان القاء میکنه که انگار دست گذاشتید روی تیوتر و اون رزولوشینی که باید تو موزیک داشته باشد رو نداریم.
قیمت فرمودید 650 تومن؟به نظر من برای یک جفت اونم سایز 13 اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره.
در مورد نوع موزیک گوش کردنتون باید عرض کنم که از کامپوننت اصلا توقع BASS نباید داشته باشید. وظیفه اش هم این نیست. کامپوننتها برای تفکیک بهتر فرکانسها و لذا افزایش کوالیتی طراحی و ساخته می شوند.
نکته انتهائی این هست که برای داشتن حجم و قدرت و کیفیت بالا باید از آمپلیفایرهای قدرت مناسب بهره ببرید.زیرا پخش هرگز توانائی چنین قابلیتهائی رو ندارد
چرا دوست خوبم میشه.ولی ممکنه مثلا شما از صدای کامپوننتی که دوستتون بسته بیشتر خوشتون بیاد. یا کیفیت آمپلیفایر فلان شخص بهتر باشه.
من عرض کردم قابل قبول. یعنی خوب.
در مورد حذف آمپلیفایر من نظر شخصیم هست.خیر. به هیچ عنوان.همواره به این موضوع تاکید داشته و دارم.
آمپلیفایرتون رو براش بیشترین هزینه رو نمائید.همینطور اکسسوری مثل کابل RCA و کابلهای اسپیکر و...
پس با حذف آمپلیفایر(مناسب و خوش ساخت و معتبر) شما حد اقل 70% صدای واقعی سیستمتون رو نخواهید شنید.
این ساب 400 وات RMS نیاز داره.به نظر من 8105 کن وود هم براش کافیه.
بله مشخصه که باکسی که پیشنهاد داده طراحی شده برای Low BASS.سابش 15 اینچه دیگه؟
چرا عدد پارامتر CMS رو صفر نوشته؟یکی از پارامترهای اصلی هست.
Xmax 0.014 به سانتیمتر هست؟اصلا با دیگر پارامترها جور در نمیاد.!!!!!!
FS پائینی داره.و پس ساب کوبشی نیست. لذا نباید فرکانس تیون بالا برای این ساب طراحی کرد.
اصلا و ابدا
ساب 1000 وات RMS هست و استاندارد رو هم پاس کرده. باید 1700 وات بهش ورودی بدی تازه قلقلکش میاد.
دوستان سریR آلپاین خصوصا 15 اینچش ،درایو کردنش خیلی مشکله. هرچقدر توان بهش بدی جواب میده و کم نمیاره. الکی عرض نمیکنما تست کردیم.
حدود 550-60فکر کنم باشه.
باطری خوبه.74 منظورت هست؟70 هم داریم مگه؟
دینام و کابل کشی هم بسیا رمهم هستند.BIG3 هم خیلی موثره تو جلوگیری از کاهش افت ولتاژ سیستم تو پیک بار.
متاسفانه صدا بالا میگیرم +طولانی . ساب قبلی 309 پایونییر بود صدا بالا 15 مین هم نشد صدا قطع شد صندوق زدم بالا دیدم دود میزنه بیرون از ساب . الانم امپ پروتکت میکنه هر دفه که ظبط روشن میشه یکم که صدا میره بالا صدا 7100 ها قطع میشهو پروتکت
الان این 12d4 الپاین رو حمید خان با چه امپی درایو شه خوبه ؟![]()
Last edited by softday; 02-07-2013 at 07:50.
باز یه سوال برای رهایی از درگیری فکری
میشه با این کار یه خروجی به خروجی های rc پخش اضافه کرد؟
از طریق این کابل aux میشه به آمپ وصل شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم اطلاعات خیلی درست که جایه هیچ شکی نباشه ....
این عکسه خوده دفترچه ... مدله wild beast -12-4 که باید رو 35 تیون شه ...
اینم عکسه باکسم با ابعادش که سیلد هست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وضعیت سـاب ووفر چطوره و پورت رو چیکار کنم ؟
و اینکه اقا حمید با توجه به مشخصاته سابی که دادم LPF و SUbsonic رو به نظرت رو چند بزارم؟ الان LPF = 70 و subsonic 30 هست ...
Last edited by rroohhaamm; 02-07-2013 at 13:31.
لنگرود جان تو قسمت امضات اشتباه کردی باید تو قسمت هدیونیت مینوشتی >>>>ارتقا داده شد به>>> 2950
س
بحث سر اینه که طاقچه هم دارم. منتهی باندای 1073 اینقدر غول تشریف دارن که بازم به فنر صندوق گیر میکنن.
نمیشه دو تا جک ضعیف گذاشت که خیلی مشکلی پیش نیاره. اگر یه دونه بزارم باعث یه کول شدن در صندوق و خرابی میشه؟
فنرو کج کنی باز گیر میکنه؟
دروغ چرا والا من زیاد فنی نیستم چی بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)