از همه دوستان تشکر میکنم
دستتون درد نکنه
پس الکی دلم رو صابون زده بودم
راستی امریکا نیست ها ایتالیا هستش و شهر ونیز.جز اتحادیه اروپاست
پس باید تا بهمن صبر کنم :(((
بازم ممنون
از همه دوستان تشکر میکنم
دستتون درد نکنه
پس الکی دلم رو صابون زده بودم
راستی امریکا نیست ها ایتالیا هستش و شهر ونیز.جز اتحادیه اروپاست
پس باید تا بهمن صبر کنم :(((
بازم ممنون
تو شک افتادم . اینطور که دوستان گفتن .ممنون میشم سوالمو جواب بدین
با سلام
من میخوام یه دوربین بخرم. بین sony hx7 , hx9 , canon sx230 کدومیک مصلحته؟ ویا هر دوربین تو رنج 350 الی 450 تومن؟
با تشکر
دوستان یه سوال دیگه
من یکی از دوستان که پارسال رفته بود مالزی و فوجی خریده بهم گفت که هیچ کدوم از این مالیات ها رو نداده
چه طوریه؟
میگفت این چیزا رو نداره
هر مسافری میتونه تا فلان قدر بار و به فلان مقدار ارزش ارزی جنس بیاره و حق گمرکی نده
اگه بیشتر بیاره باید مالیات و این جور چیزا بده
من الان حسابی گیجم.اگه اطلاعاتی دارین خواهشا بدین.دوستم فقط 2 هفته اونجاست و الان یه روزش گذشته
نه دوست عزیز این دوتا که با هم کاملا متفاوت هستن اگه یه بار دیگه اون چیزی رو که من نوشتم بخونی متوجه میشی که گفتم ایکسی 31 و ایکسوز 310 نه اس ایکس چون روی بعضی هاش نوشته IXY 31 و روی بعضی هم نوشته IXUS 310 که البته هر دو انگار یه دوربین هست و فقط اسمای روی اونا با هم فرق دارن
حالا یکی بیاد دلیل اینکه دوتا اسم داره رو بگه البته شنیدم برا فرار از مالیاته حالا دقیق نمیدونم
ممنون عزیز جوابمو دادی یه سوال دیگه این دوربین SX130IS دارم ارزش داره بفروشم SX230 بگیرم کیفیت عکسش خیلی بهتره مر3300000000000000000
سلام
1-فرق دوربين سوني NEX3 با NEXC3 چيه؟
2- در ضمن فرقشون با NEX5 فقط در اندازه فيلمبرداريه درسته ؟
3- هر دو مدل عكاسي سه بعدي را پشتيباني ميكنند؟ (البته فعلا به كارم نمياد ولي شايد بعدا ...)
4- ميكروفون اكسترنال اين دوربينا توي سايتاي خارجي خيلي گرونه ، آيا تبديلي هست تا بشه از ميكروفون معمولي استفاده كنم؟
با تشكر
بچه ها من به طرز وحشتناکی بین خرید Canon SX220 و سونی wx7 گیر کردم .
کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم بهتره ؟ چون به جز زوم سونی قابلیت های خوبی داره .
مطمئنا SX230 بهتره هم از لحاط کیفیت و هم قیمت
بله قابلیتهایی داره که شاید بدرد خیلی ها نخوره ولی کیفیت کانن بمراتب بهتره
بنظر من تفاوت کیفیت عکس در حدی نیست که ارزش داشته باشه اونو بفروشی تا اینو بخری
سلام، لطفا برای خرید دوربین حدود قیمت 300 تومن حالا کمی بالاتر یا پایین تر راهنمایی کنید، کیفیت عکس و بالاترین جزییات اولین اولویت رو برام داره و البته با نرم افزار های ویرایش و پردازش گرافیکی تصاویر هم تا حدودی اشنایی دارم. برای کاربرد های معمولی و روزمره و نه حرفه ای (مثلا سفر، گردش، میهمانی و همچین چیز هایی...) و اینکه برای عکسای بهتر چه چیز های دیگه ای نیاز هست مثلا فلاش جداگانه که نصب بشه یا پایه؟!
Last edited by lonelinesspains; 28-11-2011 at 19:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)