تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1125 از 2376 اولاول ... 12562510251075111511211122112311241125112611271128112911351175122516252125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,241 به 11,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

برهانى مقابل ملوان نيمكت نشين است؟
    آرش برهانى مهاجم استقلال كه تا به امروز با ۹ گل زده آقاى گل ليگ ايران مى باشد به احتمال فراوان امروز نيمكت نشين خواهد بود. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد از وجود على عليزاده به جاى اين مهاجم استفاده كند. گفتنى است قلعه نويى اعتقاد دارد با توجه به زمين خراب انزلى برهانى كارآيى لازم را براى آبى پوشان ندارد و در انزلى مى توان روى پرتاب هاى بلند عليزاده حساب ويژه اى باز كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منتظرى و كوشكى در ليست قلعه نويى نيستند
    امير قلعه نويى بيشترين اصطكاك را در اين فصل با مدافعانش داشته كه اوج آن بعد از دربى تهران بود، جاييكه با اشتباه مهلك مدافعان ميانى استقلال خصوصاً بيژن كوشكى بازى برده را با مساوى عوض كردند. البته بازى هاى ضعيف مدافعان استقلال محدود به آن بازى نشد و هنوز هم ادامه دارد.چندى پيش قلعه نويى اين اعتراض را علنى كرد و نارضايتى اش را از بيژن كوشكى و پژمان منتظرى در يك محفل خصوصى به زبان آورد. گفته مى شود قلعه نويى براى فصل آينده بشدت به دنبال جذب يك مدافع ميانى مستحكم است. با اين تفاسير كوشكى و منتظرى جايى در استقلال فصل آينده نخواهند داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منتظرى: حق پوشيدن پيراهن تيم ملى را دارم!

از هفته چهاردهم ليگ برتر استقلال ميهمان ملوان بندر انزلى است. استقلال با روندى كه در پيش گرفته انگيزه زيادى براى پيروزى در اين ميدان دارد.پژمان منتظرى مدافع استقلال در مورد اين بازى گفت: بازى سختى مقابل ملوان خواهيم داشت. درست است كه ملوان عملكرد خوبى در ليگ نداشته اما هميشه اين تيم مقابل استقلال خوب بازى كرده است. به نظر من اين تيم ها خطرناك تر از تيم هاى صدر جدولى هستند. به هر حال با ۴ برد پياپى كه كسب كرديم قصد داريم اين روند را تا پايان ادامه دهيم. ضمن اينكه اميدوارم زمين انزلى شرايط بازى كردن را داشته باشد و مشكلى از اين بابت نداشته باشيم. مدافع استقلال ادامه داد: فكر مى كنم عملكرد خوبى را تا اينجا به نمايش گذاشته باشم. در شرايط ايده آل بدنى و روحى قرار دارم و آماده بازى كردن مقابل ملوان هستم. اميدوارم على دايى با بررسى هايى كه در بازى هاى ليگ انجام مى دهد، نظرى هم به من و عملكردم داشته باشد. فكر مى كنم حق پوشيدن پيراهن تيم ملى را داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى مخالف جدايى منصوريان
    به محض اينكه ناصر حجازى به عنوان سرمربى جديد ابومسلم انتخاب شد نام عليرضا منصوريان به عنوان دستيار اول وى بر سر زبانها افتاده و نكته جالب اينجاست كه خود ناصر خان هم اين مسأ له را تأييد مى كند. به اين ترتيب احتمال اينكه منصوريان ورود رسمى به عرصه مربيگرى را با كار در كنار مربى سابق خود شروع كند. زياد است اما نكته قابل تأمل اينكه وى هم اكنون رياست آكادمى فوتبال پايه اى استقلال را بر عهده دارد و بسيار بعيد است كه به همين راحتى بشود اين مركز را كنار بگذارد. از سوى ديگر شنيده هاى ما حاكيست كه اميررضا واعظى آشتيانى هم مخالف جدايى منصوريان بوده و معتقد است كه وى مى تواند كمك حال خوبى براى پيشرفت فوتبال در سطوح پايه باشگاه باشد.البته بدون شك مدير عامل استقلال منصوريان را به زور نگاه نخواهد داشت اما قطعاً در اين مورد مذاكراتى جدى ميان طرفين صورت خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى: از بازى كردن مقابل ملوان وحشتى نداريم
    خسرو حيدرى، هافبك تيم استقلال تهران در آستانه ديدار تيمش مقابل ملوان بندر انزلى اظهار داشت: ما در انزلى غريبه نيستيم. استقلال در تمام شهرها هوادار دارد. با حمايت آنها مى توانيم ملوان را شكست دهيم. براى هر تيمى بازى كردن در انزلى و مقابل چشمان هواداران ملوان سخت است اما ما از اين موضوع وحشتى نداريم و كار خودمان را مى كنيم. در حال حاضر طرفداران ملوان شرايط بهترى نسبت به گذشته دارند و حرمت ها را نگه مى دارند. اميدوارم در اين مسابقه هم از حيثيت فوتبال انزلى دفاع كنند و بازى به سود استقلال به پايان برسد.وى گفت: برايم مهم نيست بازى كنم. در تمام بازى هاى استقلال به ميدان رفته ام و در اين ديدار هم با نظر قلعه نويى به ميدان مى روم. اگر جزو ۱۸ نفر هم نباشم اعتراضى نمى كنم و با آرامش از روى سكو كار را دنبال مى كنم.حيدرى در مورد حضور خود در تيم ملى نيز گفت: همواره آرزو داشته ام پيراهن تيم ملى كشورم را بر تن كنم. اميدوارم اين بار دعوت شوم و براى تيم كشورم به ميدان بروم. مطمئن هستم دايى همه را مى بيند و بهترين ها را انتخاب مى كند. از سرمربى تيم ملى مى خواهم گوش چشمى به من هم بيندازد و اگر آماده بودم مرا انتخاب كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جبارى : مينيسك زانويم پاره نشده است

مجتبى جبارى هافبك طراح تيم فوتبال استقلال كه هفته هاست در اوج به سر مى برد، دچار مصدوميت از ناحيه زانو شد و همين آسيب ديدگى مانع از حضور او در ديدار استقلال- ملوان گرديد. گفت وگوى با او را بخوانيد:
    • مجتبى جبارى در اوج مصدوم شد؛ خيلى ها معتقدند استقلال از اين مصدوميت شما لطمه مى خورد.
    - خدا را شكر تيم ما مهره هاى زيادى دارد كه با وجود آنها خلاء يك بازيكن احساس نمى شود.
    • از وضعيت آسيب ديدگى خود بگوييد؟
    - قبل از بازى با ذوب آهن از ناحيه زانو كمى احساس درد داشتم اما زانوى خود را گرم كردم و به زمين رفتم و هيچ مشكلى هم برايم به وجود نيامد. فرداى بازى احساس كردم كه در زانويم درد دارم؛ به همين دليل عكس گرفتم و مشخص شد مينيسك زانويم كمى آسيب ديده اما خدا را شكر پاره نشده است و با فيزيوتراپى مى توانم پس از چند روز استراحت بازى كنم.
    • پس از آسيب ديدگى شما برخى اين موضوع را با مشكلات مالى استقلال مرتبط دانسته و مدعى شدند مشكل شما مصدوميت نيست و بحث هاى مالى مى باشد.
    - ديگر به اين حرف ها و شايعه سازى ها اهميتى نمى دهم، چون شايعه سازان دنبال اين هستند كه من عصبانى شوم و واكنش نشان دهم. بالاخره آنها بايد پيش وجدان خود پاسخگو باشند. برخى رفتار اين افراد باعث شده كه مردم حرف راست و دروغ را نتوانند تشخيص دهند.
    • پيش بينى تان در مورد بازى ملوان-استقلال چيست؟
    - وضعيت بدنى تيم ما خيلى خوب است و مى توانيم با دوندگى زياد بازى را به نفع خود تمام كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقى پور: شايد مقابل ملوان مهاجم باشم

تيم استقلال امروز در ديدارى سخت بايد در ورزشگاه تختى انزلى مقابل تيم ملوان قرار بگيرد. اين در حالى است كه احتمال بازى كردن ابراهيم تقى پور در اين مسابقه وجود دارد. در همين رابطه با تقى پور گفت و گويى انجام داديم كه متن كامل آن را در ذيل بخوانيد:
    • ديدار با ملوان را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - ما بعد از برد مقابل ذوب آهن تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و شرايط بسيار خوبى داريم. انگيزه بچه ها بسيار زياد است و از هر نظر آماده ديدار با ملوان هستيم. در حال حاضر بازيكنان به خودباورى لازم رسيده اند و اگر اتفاق خاصى رخ ندهد ملوان را شكست خواهيم داد.
    • در اين بازى به ميدان مى رويد؟
    - اين را بايد از قلعه نويى بپرسيد. بعد از مصدوميتى كه برايم به وجود آمده بود شرايط خوبى دارم و براى بازى كردن مشكلى ندارم. اگر اميرخان بخواهد براى استقلال به ميدان خواهم رفت. من حتى تجربه بازى در زمين تيم هاى شمالى را دارم و به خوبى مى دانم كه چگونه مقابل ملوان قرار بگيرم.
    • گفته مى شود قلعه نويى مى خواهد در اين ديدار از شما به عنوان مهاجم استفاده كند. درست است؟
    - برايم فرقى نمى كند در كدام پست بازى كنم. هر جا مربى بخواهد بازى مى كنم من سرباز استقلال هستم و به خاطر اين تيم هر كارى خواهم كرد.
    • آب و هواى انزلى در كار شما تأثير نمى گذارد؟
    - اگر هوا بارانى باشد قطعاً با مشكل مواجه خواهيم شد. به هر حال ما براى قهرمانى مى جنگيم و نبايد به اين مسائل توجه كنيم. قبول دارم زمين تختى شرايط مساعدى ندارد اما به طور يقين ما پتانسيل شكست ملوان در اين شرايط را هم دارا هستيم. اميدوارم اتفاقات غير قابل پيش بينى رخ ندهد و ۳ امتياز اين مسابقه را هم كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چنگيز: پتانسيل استقلال بيشتر از اينهاست
    پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال داراي پتانسيل بالايي است و توانايي انجام بازي هاي بهتري را از خود دارد.

عبدالعلي چنگيز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: با توجه به عملكرد خوب استقلال طي چند هفته اخير و روند رو به رشد اين تيم مطمئناً يكي از مدعيان ليگ خواهد بود و استقلال براي اينكه بتواند به هدف خود برسد بايد به دور از مسائل حاشيه اي و مشكلات فقط به دنبال انجام بازي هاي خوب و كسب پيروزي باشد.

وي با بيان اينكه استقلال در اين هفته ديدار سختي را مقابل ملوان خواهند داشت تصريح كرد: ملوان با توجه به شرايط ميزباني اش براي استقلال دردسر ساز خواهد بود و استقلال بايد بازي خوب و قدرتمندي را با توجه به شرايط جوي موجود در انزلي از خود به نمايش بگذارد تا با كسب امتياز از زمين خارج شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبک استقلال: از سه سال پيش خيلي بهتر هستيم
    حسين کاظمي گفت: تيم فعلي استقلال از سه سال پيش که قهرمان ليگ شد بهتر است.

حسين کاظمي هافبک استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: من سه سال پيش هم با استقلال قهرمان ليگ برتر شدم که هنوز خاطره‌اش برايم زنده‌است تيمي که استقلال در حال حاضر در اختيار دارد حتي بهتر از تيم سه سال پيش است.

وي افزود: امسال براي همه نوع تاکتيکي بازيکن در اختياز داريم ما هم هافبک و مهاجم باري بازي در عمق و کار‌هاي ترکيبي داريم وهم براي بردن توپ به کناره‌ها وارسال آن براي مهاجمان ابزار لازم در اختيار داريم.

وي اظهار داشت : استقلال براي قهرماني آماده شده و درحال حاضر کمتر تيمي را سراغ دارم که اين همه تنوع تاکتيکي و بازيکنان مختلف داشته باشد لذا تيم فعلي را شانس مسلم قهرماني نيم فصل مي دانم.

وي گفت: هنوز به هدف شخصي‌ام نريسيده‌ام در يک سال اخير بنا به دلايلي کم بازي کرده‌ام وهمين مسئله باعث شده تا حدودي از فرم ايده آل فاصله بگيريم اما مطمئن هستم در نيم فصل دوم حسين کاظمي سه سال پيش شوم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غرغر مودبانه فابيو در تمرين

مشكل زبان انگليسي و ترجمه صحيح باعث شده فابيو حرف‌هاي آن مسئول را به‌خوبي متوجه نشود. دوباره برايش توضيح مي‌دهند كه «نه! پاداش ويژه آن دو برد هفته آينده پرداخت مي‌شود»
    ---------------------------------------------

آفتاب براي لحظه‌اي خودي نشان داد و پس از آن در پس ابرها غيب شد. هر چه زمان به غروب نزديك‌تر مي‌شد هوا تاريك‌تر و سردتر و بر برودت آن اضافه مي‌شود. استقلالي‌ها اين شرايط آب‌و‌هوايي و بارندگي‌هاي بي‌امان دو، سه روز پيش را به فال نيك گرفته و از خدا خواسته در اين شرايط، براي نزديكي به شرايط باراني و زمين گل‌آلود انزلي تمرين مي‌كردند. ستاره هم با آن موهاي لخت و بور، تابلو آن وسط تك و تنها مي‌دويد. هواداراني كه روي سكوها بودند چند باري تشويقش مي‌كنند. ستاره از زماني كه از فولاد به استقلال آمده بازيكن محبوب آنها شده و در هر لحظه‌اي از تمرين و مسابقه برايش هورا مي‌كشند. فابيوجان واريو بازيكن محجوب و كم حرف برزيلي خيلي زود جاي خودش را در استقلال پيدا كرد و اين روزها تبديل به يكي از بازيكنان مورد علاقه و تاثيرگذار قلعه‌نويي شده و همين حالت را نيز ميان هواداران پيدا كرده و همه او را دوست دارند. اين روزها هر علاقه‌مندي كه به محل تمرين استقلال سر مي‌زند در پايان تمرين فابيو را مي‌بيند كه با متانت تمام در خروج از محل تمرين به تمام درخواست‌ها براي عكس گرفتن پاسخ مثبت داده و با مهرباني دست در گردن آدم‌هاي مختلف عكس مي‌گيرد. او جان واريوي استقلال است. همان بازيكن فانتزي كه در هر خروج و ورود به زمين برايش دست مي‌زنند. اين مقدمه از اين جهت نوشته شده كه فابيوي روز گذشته فابيوي هميشگي نبود. هنگام تمرين تنها و پريشان در ميان بازيكنان مي‌دويد. خوب كه دقت مي‌كردي خودش بود اما خيالش جاي ديگري بود. خيالي كه در پايان تمرين مشخص شد. در خروجي رختكن دستگردي با اضطراب ايستاده بود و به همراه هميشگي‌اش پژمان منتظري اشاره مي‌كرد كه كار دارد و به مقداري «money» نياز دارد.
    مخصوصا مخارج زندگي در تهران كه زمين تا آسمان با اهواز فرق دارد. يكي از مسئولان باشگاه حواسش است تا جان‌واريو نزديك خبرنگاران نشود ولي رنگ رخسار او خبر از سر و گرفتاري درون مي‌دهد. چند لحظه‌اي به آينه ديوار رختكن خيره مي‌ماند. چشمان سبزرنگش زير پره‌اي آب زلال رو به برق زدن است. پژمان منتظري فريادي براي رفتن مي‌كشد ولي فابيو با دندان‌هاي فشرده انگشت شصت و اشاره‌اش را به هم مي‌مالد و به او مي‌فهماند كه گرفتاري هنوز حل نشده و طاقت صبر كردن تا tomorrow را هم ندارد. اكثر بازيكنان رفته‌اند. فابيو از يكي از مسئولان باشگاه مي‌پرسد:«پاداش چي شد؟» در جواب مي‌شنود كه پاداش‌ها به‌حساب بانكي‌اش واريز شده. او مي‌پرسد:«چقدر؟» و آن مسئول مبلغ را مي‌گويد. فابيو كه چندان در جريان نبود كه قرار است از اين پس پاداش بازيكنان به‌حساب بانكي‌شان ريخته شود از آن مسئول مي‌پرسد كه فقط«همين مبلغ را براي برد مقابل ذوب‌آهن و پيكان به من مي‌دهند؟» گويا مشكل زبان انگليسي و ترجمه صحيح باعث شده فابيو حرف‌هاي آن مسئول را به‌خوبي متوجه نشود. دوباره برايش توضيح مي‌دهند كه «نه! پاداش ويژه آن دو برد هفته آينده پرداخت مي‌شود.» اين روزها فابيو به خانه جديدش نقل مكان كرده و باشگاه وسايل موردنياز او را تهيه كرده است. فقط مي‌ماند يك دستگاه ماشين كه قرار است هفته آينده براي فابيو تهيه شود. گويا هزينه خريد ماشين از قرارداد فابيو كسر خواهد شد. به هنگام خروج از در شيشه‌اي تماشاگران و هواداران برايش كف مي‌زنند. او با وجود خستگي مي‌ايستد و با چند هوادار در آن تاريكي شب عكس يادگاري مي‌گيرد و به همراه همان مسئول باشگاه به خانه مي‌رود.

جان واريو بازيكن باشخصيتي است كه كمتر ديده شده براي تيم‌هايش مشكل درست كند. وقتي كه شب سه‌شنبه در خانه مشغول پلي‌استيشن بود فكر مي‌كرد كاش باشگاه خوش‌حساب‌تري داشت اما بالاخره بحراني اقتصادي در همه جاي دنيا هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •