دوست عزیز چرا دو تا پست بالاتر رو نمیخونی
دوست عزیز چرا دو تا پست بالاتر رو نمیخونی
Last edited by wonderful; 03-11-2009 at 17:30.
با سلام خدمت دوستان میخاستم پی اس پی 3000 بخرم یکی از دوستان گفت چند ماه دیگه قراره 4000 بیاد سرچم کردم ولی اخر نفهمیدم واقعیت داره یا نه کسی اطلاع داره در مورد 3000 یه جا پرسیدم گفت کپی خور دائم دارند حالا راست گفته یا نه چون تو سایتا نوشته بود برای 3000 هنوز موقته و اینکه تو جعبش چه چیزهایی هست
4000 که نداریم.یه Go هست که یه ماه پیش اومده ولی کپی خور نیست.با سلام خدمت دوستان میخاستم پی اس پی 3000 بخرم یکی از دوستان گفت چند ماه دیگه قراره 4000 بیاد سرچم کردم ولی اخر نفهمیدم واقعیت داره یا نه کسی اطلاع داره در مورد 3000 یه جا پرسیدم گفت کپی خور دائم دارند حالا راست گفته یا نه چون تو سایتا نوشته بود برای 3000 هنوز موقته و اینکه تو جعبش چه چیزهایی هست
این کپی خور دایم رو فکر نمیکنم باشه ولی منم شنیدم.تو دانشگاه یکی از بچه ها گفت یه برنامه گرفته که اگه psp رو خاموش کنی بازم کپی خورش نمیپره.من باور نکردم.دیگه حالو نمیدونم هست یا نه!!
بچه ها little big planet نسخه اروپاش اومده؟
آخه ریلیز اروپا 30 اکتبره.
Last edited by *QWERT*; 03-11-2009 at 19:57.
psp 3000 تو جعبش چه چیزهایی هست
چیزای خوبpsp 3000 تو جعبش چه چیزهایی هست
هیچی بابا. یه شارژر با psp با هیچی![]()
آقا من جدیدا 5.03GEN-A و بعد GEN-B رو نصب کردم ولی وقتی تو منوی ریکاوری می رم , اگر بر روی CPU Speed میرم منوی Plugin باز می شود و وقتی بر روی پلاگین ضربدر رو می زنم منوی زیر اون باز می شه , می خواستم بدونم برای بقیه هم همین طوریه؟
آقای mori2985 لطفا به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید ! اگر چه عاقبت رای دزد رنگ دزدی هم می شود.
صد در صد تایید میشه همین مونده بود ...![]()
100 درصد تاييد ميکنم
بی خیال بچه ها اینجا جاش نیست.اگه مشکلی دارید گزارش تخلف رو گذاشتن واسه چی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)