فك نكنم رو xp پك 3 , ,ويستا پك 1 اجرا ميشه يعني رو سونم نصب ميشه ولي بازيو نميشه درست اجرا كرد
فك نكنم رو xp پك 3 , ,ويستا پك 1 اجرا ميشه يعني رو سونم نصب ميشه ولي بازيو نميشه درست اجرا كرد
آنتي ويروسو غير فعال كن بعد بازيو پاك كن دوباره نصب كن فك كنم درست شه
اقا من red faction guerrilla رو گرقتم 2 تا مشکل دارم
1. اولش که بازیو اجرا میکنی تبلیغات شرکتهای سازنده صدا داره ولی توی منو که میره صداش قطع میشه و تو بازی دمو ها وفیلمهای حین بازی که خودش نشون میده صدا داره اما وقتی خودم بازی میکنم هیچ صداش در نمیاد.
2. صفحه اجرای بازی کامل نمیاد یعنی مثل یه پنجره میاد که میشه تکونش داد تو دسکتاپ بعد دکمه بزرگنمایی صفحه هم غیر فعاله
تورو جون من زود بگین تو کف بازیم ولی اینجور نمیشه
جواب اول - در مورد مشکل صدای بازی آدرس زیر رو نگاه کنین:
جواب دوم - این مشکل که دیگه با Alt + Enter باید حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دوم حل شد ولی
اولی اصلا مشکل من وجود نویز و کمی و بلندی صدا نیست اقا من تو بازی اصلا صدا نداره
با این حال کاری که گفته بودید انجام دادم بعد از اینکه صدا رو استریو کردم کلا صدای کامپیوتر رفت دیگه بازی هم هیچ صدایی نداره!
راستی فیش وسطی خروجی صدام یه چیزی توش گیر کرده و نمیتونم تو اون بکنم من همش تو ابیه میکنم!
Last edited by mamad gonzo; 29-01-2010 at 14:23.
متاسفانه درست نشد!
بله !!
میشه !! خودم تو سون بازی میکنم !!!
بعدا یه فایل میذارم اونو دانلود کن !!
سلام
شما به لینک پایین مراجعه کنید و «پچ رفع ایراد» رو دانلود و اعمال کنید.
من هم همین مشکل رو داشتم اما با دریافت و نصب پچ حـــــــل شد!
اطلاعات و راهنمایی بیشتری هم اگر خواستید به تاپیک پایین مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call of Duty: Modern Warfare 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تو بازی Ninja Blade صدا ندارم ! منوها انگلیسی هست اما مشکل صدا دارم ... ممنون میشم یک پچ درست و حسابی به من بدید .
تو بخش خود بازی هم گفتم اما کسی کمکی نکرد .....
ممنون
اقا کمکم کن!
توی رد فاکشن صدا ندارم یعنی دموهاش صدا داره ولی بازی نداره صدا رو استریو کردم درست نشد
1 مشکل دیگه ه اضافه شد بازی سیو نمیشه یعنی گزینه save game وقتی esc میزنی که سیو کنی غیر فعاله
کمممممممک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)