تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1124 از 1783 اولاول ... 1246241024107411141120112111221123112411251126112711281134117412241624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,231 به 11,240 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما شبانه تاحالا از سرورهای داخل ایران تست دانلود زدی؟ تورنت معمولا سرعتش کمه ها مخصوصا توی شب خیلی دیگه کمترم می شه
    اره عزیز فرقش 3 4 کیلوبایته

2. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی نگفت برای سرویس گرفتن اگه اینترنتی ثبت نام کنیم فرقی با ثبت نام حضوری نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی نگفت برای سرویس گرفتن اگه اینترنتی ثبت نام کنیم فرقی با ثبت نام حضوری نداره؟
    به نظر من برید نمایندگی خیلی بهتره اگر خدای نکرده مشکلی وسطای کار پیش بیاد پیگیریش از نمایندگی خیلی راحت تره اینو شخصا تجربه کردم

5. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان کیفیت خط صیانتم بده نمیتونه بره روی 12 مگ ولی آسیاتک رو دارم تبدیلش میکنم به 12 مگ که البته اونم یک کابل کشی میخواهد ولی درست میشه هر موقع رفتم رو 12 مگ آسیاتک خبرشو بهتون میدم.الان روی 8 مگ هستم.(توی آسیا تک).درضمن در کل شبانه روز کلا شاید یک گیگ بیشتر دانلود نکنم نهایتا 2 گیگ.واسه همین دارم فکر میکنم سرعتهای شبانه نجومیم الان به دردم نمیخوره.(الان صبانت شبانه 600 تا 700 کیلوبایت سرعت دارم)

7. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام با این خط میتونم نت 12 مگ صبانت رو بگیرم یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه دوست عزیز متاسفانه نمیتونی.منم الان روی 6مگ نویزم 15 دسی بل هستش.پشتیبانی میگه نمیتونی.حتی حاضر نمیشه واسه یک دقیقه هم که شده واسه تست بزاره روی 12 مگ تا خودم با چشمای خودم ببینم که چراغ لینکم خاموش شد یا کلا قطعی دارم بعدش بگه نه.ولی در هر صورت با توجه به نویز 19 شما روی پهنای باند 3 مگ من معتقدم که نمیتونی 12 مگ رو بگیری متاسفانه.مشکلم از ما نیست.از مخابرات کشورمونه که اینقدر خطهای تلفنش بد کیفیته.(بعد شرکتا میان پهنای باند 10 و 12 مگ میزارن اول برید اساس کار رو درست کنید.)البته فکر کنم کسلیی که فاصلشون تا مرکز مخابراتی منطقشون زیر 1.5 کیلومتر باشه مشکلی نداشته باشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

نه دوست عزیز متاسفانه نمیتونی.منم الان روی 6مگ نویزم 15 دسی بل هستش.پشتیبانی میگه نمیتونی.حتی حاضر نمیشه واسه یک دقیقه هم که شده واسه تست بزاره روی 12 مگ تا خودم با چشمای خودم ببینم که چراغ لینکم خاموش شد یا کلا قطعی دارم بعدش بگه نه.ولی در هر صورت با توجه به نویز 19 شما روی پهنای باند 3 مگ من معتقدم که نمیتونی 12 مگ رو بگیری متاسفانه.مشکلم از ما نیست.از مخابرات کشورمونه که اینقدر خطهای تلفنش بد کیفیته.(بعد شرکتا میان پهنای باند 10 و 12 مگ میزارن اول برید اساس کار رو درست کنید.)البته فکر کنم کسلیی که فاصلشون تا مرکز مخابراتی منطقشون زیر 1.5 کیلومتر باشه مشکلی نداشته باشن.
    رو ده مگ که میشه دیگه؟چون قبلا از پارس نه مگ داشتم و قطع هم نمیشد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

رو ده مگ که میشه دیگه؟چون قبلا از پارس نه مگ داشتم و قطع هم نمیشد
    زنگ بزن به پشتیبانی و بگو میخواهی سرویس 12 مگ بگیری و بگو الان واسه تست اکانتتو روی 12 مگ ببندن.احتمالا میگن نه نمیشه نویز داری و از این حرفا ولی تو خیره تر از این حرفا باش و پیله کن بهشون مجبورن بزارن.اصلا طبق قانون خودشون باید واسه تست بذارن(ولی نمیدونم چرا با بهانه نویز هیچ وقت این کار رو نمیکنن ...پدرا)خلاصه اگر واست انجام داد بزار حداقل 24 ساعت تا 48 ساعت باشه تا ببینی قطعی داری یانه.اگر واقعا وضعیت نویزت خیلی خراب باشه به محضی که برات بزاره روی 10 یا 12 همونجا چراغ لینکت خاموش میشه.موفق باشی در این ره.
    Last edited by david-ebi; 08-07-2014 at 10:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مودمت رو به نزدیک ترین خط به سرخط خونه وصل کن بعد عدداش رو بیاد بذار اینجا بعضی وقتا توی جاهای مختلف خونه کیفیت خط متفاوته

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا ما امروز زنگ زدیم به پشتیبانی صبانت و برای اولین بار یک آدم باحال با ما طرف شد و قبول کرد که بزاره واسمون رو 12 مگ.بعد دیدیم که بله خود مودم اتوماتیمک وار واسه اینکه چراغ لینک خاموش نشه پهنای باند رو کرده دقیقا 9.5 مگ و الان با این پهنای باند مشکلی ندارم و قطعی هم ندارم خوشبختانه(سرعت دانلود روزانه ام شده 1.1 مگابایت در ثانیه).بعد که به اپراتور(که بعدا فهمیدم مهندس بخش فنی هم هستش)توضیح دادم که چه کابل کشیهایی کردم واسه رفع نویز و از این خط فقط واسه اینترنت استفاده میشه و هیچ دستگاه تلفنی روی این خط وجود نداره گفت به احتمال زیاد باید از مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داشته باشه.گفت 5 دقیقه دیگه زنگ بزن خبرشو بدم(5 دقیقه دیگه شاخ درآوردم اینقدر تحویل گرفت)بعد که زنگ زدم یک توضیحاتی داد که نفهمیدم ولی در نهایت گفت بله از تو مرکز مخابراتی پورتتون مشکل داره و شانس شما همین الان همکاران صبانتی اونجا بودن و میخواستن برن تو اتاق رانژه که مشکلتون رو حل کنن ولیکن بچه های شاتل اونجا مشغول بودن و هر بار فقط یک گروه میتونه بره داخل ولی 99درصد فردا مشکلتون رو حل میکنیم چون تست کردیم دیدیم خطتون تا 14 مگ رو هم جواب میده .خلاصه ما یک جاییمون عروسی برقرار شد حالا منتظریم فردا بشه ببینیم اینا حقیقت داشته یا همش یک رویای شیرین بوده.واسه سرعت شبانه هم یک چیزی گفت که واقعا فکم افتاد.یک چیزی تو مایه های اینکه از این به بعد سرعت روزانه و شبانه تقریبا یکی میشه ولی چون شبا تعداد مشترکین آنلاین خیلی بیشتر از روزه یک کمی سرعت احتمالا نسبت به روز کمتر میشه.فقط یک کمی .خلاصه رویاهای شیرینی دارم میبینم.حتی رویا و تصورشم زیباست گرچه مطمعنا هیچگاه به تحقق نخواهد پیوست.

14. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •