تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1124 از 2365 اولاول ... 12462410241074111411201121112211231124112511261127112811341174122416242124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,231 به 11,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکسه باکسم هست مشخصاتشم نوشتم تو عکس....که تو سایت و دفترچه سـاب ووفر نوشته رو 35 تیون بشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط چند تا پرسش هم دارم ...
    این سـاب ووفر با این مشخصات که دادم خوبه نگهش دارم ؟
    رو باکسه پورت دار بهتره یا سیلد ؟ اندازه این باکس واسش کافیه یا کمه ؟
    تو سایت و دفترچه سـاب ووفر نوشته رو 35 تیون بشه ... نظره شما چیه اقایه dixel ؟
    اگر پورت بزارم چقدر صداش بیشتر میشه ؟ مرسی ...
    آقای دیکسل نداریم اینجا که!!!
    تو سایت باکس سیلد رو پیشنها کرده براش همچنین حجم باکس رو بین 70.7 تا 99 لیتر گفته
    باکس شما در حال حاضر بطور ناخالص حدود 80 لیتره که تقریبا متوسط حداکثر و حداقل حجم گفته شده تو سایت هست
    عموما گذاشتن پورت باعث افزایش قدرت و صدا میشه اما بالاخره یه مقدار هم از دقت ساب کم میکنه که بنظر من به دردسر اعمال تغییرات نمی ارزه.
    مشخصاتش که میگه ساب خوبیه، دیگه شمایی و سلیقت که صدا رو میشنوی به گوشت خوب بیاد یا نیاد
    اما بنظر بنده ارزش نگه داشتنشو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چون کپی کردم dixel رو پاک نکردم شرمنده
    خوب شرکت میگه باید تیو ن رو 35 باشه الان باکسه من چنده ؟
    میشه بگی کجا نوشته حجمه لیترو ؟
    بعد به نظرت با توجه به باکسه سیلد و این ساب subsonic filter رو چند باشه ؟ 30 خوبه یا کمتر... ؟
    lPF هم رو 70HZ گذاشتم ... کمه ؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

اقا فوری فوری اینو ج بدینا دمتون گرم
    این لامصب چه جوری خاموش میشه به محض اینکه سوئیچ باز میشه روشن میشه
    کمه پاور نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا خاموشش کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان . ببخشید متوجه نشدم

خوب اینجوری خیلی بهتره . این یه کار درست حسابیه
    خوب شما یه پخش prs80 تمیز پیدا کن حدود 800-900 تومن
    2 جفت کامپاننت rs165 آدیو سیستم هر جفتی حدود 550-600
    اینا تقریبا میشن 2 تومن
    بعد باید پول جمع کنی برای آمپی که اینا رو درایو کنه و بعد ساب ووفر و بعدش آمپلی ساب ووفر

من شخصا با آلپاین کار نکردم ولی همون طور که گفتم خرجش بالا در میاد . شاید مجبور شی کل پولی که الان داری رو فقط خرج پخش کنی
    ممنونم داش که وقت گذاشتی

بله دوست عزیز ، همونطور که آقا محمد هم گفت میشه تا حدی این کار و کرد.
    پیشنهاد می کنم اگه سیسستم خیلی حرفه ای نمی بندی فقط بخاطراسم برند سراغش نری، مخصوصا اگه تا بحال صدای برندها رو زیاد با هم مقایسه نکردید. چون صدا کاملا سلیقه ای هستش و واقعا ممکنه بعد از خرید و بستن سیستم از صدا و هزینه راضی نباشید.
    اگه قصدتون قطعی شد، هزینه مورد نظر و قطعات پیشنهادیتون رو مطرح کنید تا دوستان طبق سلیقه و هدف شما بتونن راهنماییتون کنن.
    قصدم که قطعیه
    آقا محمد دستش درنکنه سیستم خوبی پیشنها داد،شما پیشنهادی نداری درمورد پخشو باند؟(با این پیش زمینه که بعدا سیستمو کامل تر میکنم)
    راستی چون میخوام توی درها هم باند کار کنم،منطقی هس که از ترکیب کواک و کامپ استفاده کنم؟

راستی،هدیونیت سی دی خورم نباشه مهم نیس،یه فلشو یه بلوتوث داشته باشه،با یه صدای خفن،منو راضی نگه میداره

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

تو رو خدا خاموشش کنین
    جواب جواب جواب جواب جواب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

همونطور که خوت میدونی این ساب تا 1000 وات قدرت داره و میتونه 3000 وات پیک جریان رو تحمل کنه
    ساب قدرتمندیه ، اما بنظرم اگه همون 500 تا 600 وات بهش برسه صدای بسیار خوبی میگیرید.
    البته با 300 وات هم راه میوفته. 8105 هم که تا 500 تا رو تقریبا میتونه بهش بده. شاید قشنگ درایو نشه اما درایو میشه. مخصوصا در خصوص در نظر گرفتن هزینه.
    اما اگه واقعا می خوای قشنگ درایو شه هر کویلشو با یه 9105درایو کن، اونوقت که ..:"قشنگ""::.. معنی پیدا میکنه
    سخت نگیر ، هر چی وات بدی میخوره !!!
    الان 9105 چه قیمتی داره ؟ باتری 70 امپر هست مشکلی نداره از نظر تامین برق ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جواب جواب جواب جواب جواب
    داداش فکر کنم دکمه ای که نوشته SRC/OFF سمت چپ پنل اون روچند لحظه نگه داری باید خاموش بشه (( البته اگه مشکل از سیم کشی نباشه))

8. 4 کاربر از white boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون کپی کردم dixel رو پاک نکردم شرمنده
    خوب شرکت میگه باید تیو ن رو 35 باشه الان باکسه من چنده ؟
    میشه بگی کجا نوشته حجمه لیترو ؟
    بعد به نظرت با توجه به باکسه سیلد و این ساب subsonic filter رو چند باشه ؟ 30 خوبه یا کمتر... ؟
    lPF هم رو 70HZ گذاشتم ... کمه ؟
    اگه منظورتون اینه که الان فرکانس تیون باکستون چنده که باید بگم من نمی دونم، فرکانس تیون رو موقع ساختن باکس اعمال می کنن و با توجه به اون پارامترهای باکس رو محاسبه میکنن
    حجم باکس رو سطر آخر همون لینکی که گذاشته بودید نوشته البته واحدش فوت مکعب هستش
    ساب سونیک بنظرم 30 خوبه ؛ اگه فکر می کنی سابت خیلی داغ میکنه یا طولانی مدت صدای لود میگری میشه یکم افرایشش داد
    LPF یکم سلیقه ای هستش و بستگی به خودتون داره اکثرا دیدم رو 80 یا 100 کات میکنن.

تو رو خدا خاموشش کنین
    ُSRC ریموت رو چند ثانیه نگه دار خاموش میشه
    دوستان سلام به همگی،
    من با ۳۰۰ تومن واسه سمند چه ضبطی بگیرم خوبه ؟
    پول‌باند فعلا ندارم
    Tapatalked from my LT29i
    تو ابن رنج زیاد پخش داریم، بهتره چند مدل رو که از فیسش خوشت میاد بگی تا دوستان راهنماییت کنن

قصدم که قطعیه
    آقا محمد دستش درنکنه سیستم خوبی پیشنها داد،شما پیشنهادی نداری درمورد پخشو باند؟(با این پیش زمینه که بعدا سیستمو کامل تر میکنم)
    راستی چون میخوام توی درها هم باند کار کنم،منطقی هس که از ترکیب کواک و کامپ استفاده کنم؟

راستی،هدیونیت سی دی خورم نباشه مهم نیس،یه فلشو یه بلوتوث داشته باشه،با یه صدای خفن،منو راضی نگه میداره
    آقا محمد سیستم خوبی پیشنهاد داد،بنظرم نتخاب های خیلی خوب و با ارزشی هستن، اگه سیستم شفاف تر میخوای میتونی 2 جفت کامپ بگیری برای استیج جلو و عقب ، البته یکم هزینه بیشتر میشه چون اونوقت آمپ 4 کانال میخوای و هد یونیت رو هم اگه میتونی عوض نکن تنظیمات بسیار مفیدی داره.
    پیشنهاد: روی استج جلو هم کار کن، استیج جلو لذت صدا برای سرنشین های جلو رو خیلی بالا می بره
    اگه من بودم 609 رو با هرنز 690 با حدود قیمت 400 عوض می کردم و برای جلو یه کواک یا کامپ میگرفتم.آمپ رو هم JVC 8004 میگرفتم که حدود 400 تومنه
    پخش 8019 قیمت 560 یا انتخاب کمتر
    کواک عقب hcx 690 حدود 400
    کواک یا کامپ جلو با توجه به سایز و برند 200-400
    آمپلی JVC 8004 حدود 400
    ساب ووفر mx12 Audio system حدود 250-60
    آمپلی ساب 8105 حدود 350
    کابل و نصب حدود 150
    حدود 2.500.000 تومن

فکراتو بکن باز درخدمتیم
    الان 9105 چه قیمتی داره ؟ باتری 70 امپر هست مشکلی نداره از نظر تامین برق ؟
    قیمت ندارم ، اگه بتونی بالاتر ببری که طبیعتا بهتره، اما اگه خیلی صدای بالا و طولانی نمیگیری از سیستم خیلی ضروری نیست
    Last edited by pahama1; 01-07-2013 at 19:51.

10. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دو تا کواک 6.9 مثل پایونیر 6964 بزاری طاقچه عقب جواب بهتری میگیری تا باند بزاری گرد بزاری جلو قیمت 6964 هم 120 تومنه
    دوست عزیز ممنون از جوابت
    اما من سر در نمیارم کواک چیه ( برنده، مدله، نوع سیستمه، یا .... ) اما گفتم عقب باندای خوبی دارم و میخوام صدا توی ماشین پخش بشه یعنی جلو هم صدا باشه....
    حالا راهنمایی کنید لطفا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از جوابت
    اما من سر در نمیارم کواک چیه ( برنده، مدله، نوع سیستمه، یا .... ) اما گفتم عقب باندای خوبی دارم و میخوام صدا توی ماشین پخش بشه یعنی جلو هم صدا باشه....
    حالا راهنمایی کنید لطفا...
    کواک = کواکسیال coaxial به باندهایی که معمولا شما در ماشین ها میبینین میگن ... 6 در 9 هم سایزش هست که تو ایران معروفه به خربزه ای یا بیضی اما منظور سایزش هست که 6 اینچ در 9 اینچ هست
    ببینید با این پول چیز خاصی نمیتونید تهیه کنید اما به نظرم چون عقب باند (کواک) کنوود دارید ( 718 کنوود هست ؟) برای جلو هم یه کامپوننت کنوود تهیه کنید که قیمت های مناسبی دارند ... چون امپ هم ندارید کامپوننت component ای بگیرید که sensitivity بالا داشته باشه تا راحت درایو بشه دوست من ...
    من نمیدونم ماشینتون چی هست و جلوش کامپوننت چند سانت میخوره اما یا 16.5 سانت هست یا 13 سانت احتمالا ( یا مثل من بیچاره سمند دارید و 10 تا 12 سانت هست !!!)
    پس یه کامپوننت کنوود برای درهای جلو تهیه کنید و توییتر هاشم بزارید پشت آیه های بغل فک کنم راضی تون کنه ... رو دست دوم ها هم میتونی فک کنی (خود من امپ رو دست دو گرفتم و پخش رو هم همینطور و مشکلی هم ندارم)

راستی برای کامپوننت esk 130 هرتز هم هست برای 13 سانت 120 ت و dsk 130 هم 100 ت و ... اما توقع زیادی نمیشه داشت دیگه ازشون چون 50 تا 60 وات هستن rms
    Last edited by 3FX; 01-07-2013 at 21:39.

13. 3 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •