دوستان عزیز
طوری که قبلا گفته بودم برای من که اشتراک 128 حجمی اندیشه ( خط 3 ) دارم سرعت شبانه از ساعت 4:15 یا 3:15 عین روز میشد و بطور متوسط بین 1 تا 1.3 گیگ میشد هر شب دانلود کرد... اما از چند وقت پیش متوجه شدم وقتی که از ساعت 1 به بعد کانکت میشم سرعتم تا خود صبح همون حدود 50 کیلو بایت باقی میمونه و متوسط بیشتر از 700-800 مگ نمیشد دانلود شبانه داشت ... بعضی از دوستان عزیز تو همین تاپیک طبق نمودار سرعتی که گذاشتند هنوزم از ساعت 3 شب به بعد سرعتشون افزایش پیدا میکنه واسه همین شک کردم نکنه قضیه fair use policy و لیست سیاه باشه که باعث شده سرعت شبانم یکسره از 1 شب تا 6 صبح محدود شده !
.gif)
اما از چند شب پیش وقتی که روش جدید دانلود رو تست کردم سرعت شبانم عین روز هست و
با همین اشتراک حجمی 128 اندیشه می شه بالای 1.7 گیگ دانلود شبانه داشت ( برای خط من که اینطوره برا دوستان دیگه شاید متفاوت باشه )
اتفاقی که الان افتاده اینه که اگر بعد از ساعت 1 شب کانکت بشین سرعتتون تا صبح محدود باقی میمونه و از 50 کیلو بایت بیشتر نمیشه.اما اگه قبل از شروع ساعت رایگان کانکت بوده باشین ( مثلا 5 دقیقه به 1 ) اونوقت سرعت به محض شروع ساعت رایگان تغییری نمیکنه و بجز چند دقیقه اول که همه برا دانلود هجوم میارند و کمی افت سرعت ایجاد میشه بعدش سرعت کم کم بالا میره و عین روز به بالای 100 کیلو بایت میرسه ...
پس اگه میخواین حداکثر سرعت تو ساعت رایگان شبانه داشته باشین باید این نکات رو رعایت کنیدشاید مثل من برا شما هم جواب بده :
1) چند دقیقه قبل از ساعت 1 کانکت بشین ( مثلا 5 دقیقه ) و بعد از اون هم دیسکانکت نکنید چون اگربه هر دلیل بعد از ساعت 1 قطع بشین و مجدد کانکت بشین به احتمال خیلی زیاد سرعتتون تا خود صبح محدود میشه و از 50 کیلو هم بالاتر نمیره .
قبلا همین اتفاق سر ساعت 3:15 یا 4:15 بامداد اتفاق می افتاد یعنی نرم افزاز سرور طوری تنظیم شده بود که اگه قبل اون ساعات وصل شده باشین اتوماتیک سرععتون رو تا 6 صبه بالا میبرد و اگه به هر دلیل سیستم دیسکانکت میشد یا بعد از اون ساعات تازه کانکت میشدید ( مثلا 5 صبح ) میدیدین سرعتتون دیگه بالا نمیرفت. الان به نظر میرسه نرم افزار سرور اندیشه جای ساعت 3:15 یا 4:15 همون ساعت 1 شب این قضیه رو اجرا میکنه ... یعنی کانکت شدنای بعد از 1 شب محدود میشن و کانکت شدنای قبل 1 همچنان پر سرعت میمونن !!! امتحان کنید شاید مثل من برا شما هم معجزه کرد
اما نکته دوم که تو این چند شب تجربه شد :
2) اگر مثلا با برنامه IDM می خواین دانلود کنید بعضی شبها میبینید سرعت دانلود تک فایل زیاد بالا نمیره. اگر دیدید این اتفاق افتاده حتما بیشتر از یک فایل ( حداقل 2 فایل ) رو همزمان برا دانلود بذارید میبینید به طرز معجزه آسایی برنامه از حداکثر پهنای باندتون استفاده میکنه و مجموع سرعت دانلود بالاتر میره.( هدف تبلیغ دانلود کردن نیستا
)
مثل این میمونه که مثلا یه لوله آب کلفت با آب کافی اما با فشار کم موجود باشه و شما بخواین یه پمپ بهش وصل کنید یعنی این جور اوقات سرعت اینترنتتون در اصل بالاست اما ممکنه به دلایل مختلف سروری که از لینک دانلود گرفتین سرعت رو محدود کرده باشه اما با استفاده همزمان از چند لینک میبینین مجموع سرعت به حالت ایده آل نزدیک میشه .
بازم تاکید میکنم اینترنت خیلی بیشتر از دانلود کردنه و اگه این بحث ها رو مطرح میکنیم منظورمون این نیست که کاربرا صبح تا شب بشینن دانلود کنند! اما به هر حال میزان دانلود ( درست یا غلط ) به عنوان یه ملاک مهم برا کاربران ایرانی در اومده تا کیفیت سرویس شرکت اینترنتی رو باهاش مقایسه کنند واسه همین ما هم در این مورد صحبت میکنیم و یا برای دوستان مهمه که مثلا با یکی از سرویسای شاتل مشه 90 گیگ دانلود کرد بدون اینکه تو لیست سیاه رفت و با اون یکی نمیشه !
.gif)
فعلا که با همین 128 محدود اندیشه ( اگه شما هم مثل من بتونین از مزیت سرعت بالای شبانه بهره ببرید ) میشه بالاتر از 1700 مگ دانلود رایگان کرد... به عبارتی بالای 50 گیگ در ماه در شرایط ایده آل
.gif)