یک خبر خوب برای اونایی که psp3000 و یا 2000 با مادربورد جدید دارند.
فریم ویر سفارشی شده 5.03GEN-B ریلیز شد.
اینم لینک دانلود:
اگه کسی اجرا کرد یه آموزش برای یقیه بذاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک خبر خوب برای اونایی که psp3000 و یا 2000 با مادربورد جدید دارند.
فریم ویر سفارشی شده 5.03GEN-B ریلیز شد.
اینم لینک دانلود:
اگه کسی اجرا کرد یه آموزش برای یقیه بذاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دایمی هست یا مثل قبلی موقتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنم مخصوص این جدیدا باشه.....
سلام مگه شما ندیدی نوشته 5.3
پس یعنی مال PSP 2000 , 3000
است .
فکر کنم فرقش فقط اينه که بازيهاي جديد ديگه لازم نيست PATCH بشن وگرنه همون موقتي هست
بله تست کردم وقتي خاموش کنيد مي پره... منوي ريکاوري رو هم جابه جا کرده
بازي تست نکردم فعلا ولي بازيهاي که بايد پچ ميشدن احتمالا ديگه لازم نيست
ولي تو همين تست 1 دقيقه اي به نظرم پر باگ اومد سلکت رو زدم رفتم تو ريکاوري
خواستم برم تنظيمات دستگاه رو خاموش کرد و کپي خورش پريده بود !
از طریق لینک زیر به GEN-A آپ گرید کنید :
سپس فایل زیر دانلود کنید و درون psp<game کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کپی کردن بر روی برنامه Quick Updater 5.03GEN-B بروید و کلید L را نگهداشته و سپس کلید X را فشار دهید .درون برنامه نیز کلید X را فشار داده تا فریم ویر پچ شود و بعداز پچ شدن نیز دوباره کلید X را فشار دهید تا محیط XMB برگردید.اکنون می توانید به Systrm information رفته و فریم ویر psp خود را ببینید که به (5.03GEN-B(Full تغییر کرده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این پچ بازی هایی که نیاز به فریم ویر 5.5 داشتند اجرا می گردد.
با خاموش شدن دستگاه نیز کپی خور شدن دستگاه از بین رفته و تمام مراحل را باید از نو اجرا کرد.
مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.
Last edited by mori2985; 02-11-2009 at 18:36.
خوب....من نصبش کردم.منوی ریکاوری خیلی بهتر شده...جایگزین خوبی برای cfwe3.6 بحساب میاد....
چی رو می خوای نصب کنی؟
اگه منضورت 5.03gen هست
اول یه بار برو تو cfwe و uninstall کن بعد از همون برنامه ای که دانلود کردی استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)