با pc میره تو سایتا ؟
من تو مودم dns گوگل رو گذاشتم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
با pc میره تو سایتا ؟
من تو مودم dns گوگل رو گذاشتم
مشکل از برنامه هست.![]()
سلام ، من جدیدا از مخابرات نت گرفتم 1 مگ
می تونم بپرسیم MTU روی چند بذارم ؟
خیر....![]()
سایتهای مختلف رو پینگ کن وقتی تو pc مشکلی نیست تنظیمات گوشی یا مرورگرته ...
چی جوری شده!؟
خیر اون ضریب اشتراک 1 به 8 هست یا به قول بعضی دوستان 108 گیگ حداکثر ترافیک یا هرچیسرعت 1 مگ نامحدود شرایط عادی 120-130 هست
تجربه نشون داده بیشتر از سرور مورد نظر هست این ارور و مزاحمت هایی که ممکنه پیش بیاد تا بسته ها به صورت کامل برسن!!یه زمانی که mkv. نمیشد گرفت با نت مخابرات این مورد هم زیاد شده بود!در هر صورت اگه میخواید حداکثر پهنای باند رو داشته باشید از انواع پروکـسی ها و وی پی ان ها میتونید استفاده کنید خدا رو شکر الان دیگه همه از این سرویس ها میفروشن!یا اگه تعداد بالای کانکش استفاده میکنید بهتره مثلا 8 فایل 2-4 کانکشنی باشه تا 2 تا فایل 16-32 کانکشنی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که دنبال افزایش محسوس کیفیت اینترنت ایران با تغییر dns و mtu و ... هستند موفق باشید!
وصل وصله کور بشه چشم بعضی ها!فقط ترافیک روش 0 هستشجالب اینکه فقط مخابرات تهران اونم 2 3 نفر چنین گزارشی دادن!
یعنی الان موندیم پشت فیلتـرینگ دیگه !
این zenmate هم از وقتی بسته شده خیلی بهتر کار میکنه!
![]()
اینترنت مخابرات هم مشکل سرعت تک کانکشن داره؟
منظورم اینه بعضی وقتا سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن با هم فرق میکنه یا نه؟
من پارس دارم... قبلاً این مشکل رو نداشت ولی الان چند وقته این مشکل خیلی زیاد شده و معمولاً سرعت تک کانکشن خیلی پایینه(در حد 30 کیلوبایت) در حالی که مولتی کانکشن مشکلی نداره....
نسبت به قبل خیلی بهتر شده البته هنوزم تو ساعات پیک آخر هفته و هر موقعی که لازم باشه تک کانکشن میاد روی 10-20 kb دیگه شاتل و پارس و مخابرات نداره هر کدوم به نحوی علاوه بر کیفیت پایین (یکی پینگ یکی سرعت شبانه و محدود کردن یکی حجم دزدی و ... ) هزینه زیادی هم میگیرن مخابرات وضعیت فعلی رو حفظ کنه با کاهش 20% قیمت باز معقول تره نسبت به بقیه ...
این 1 مگ / تک کانکشن:
![]()
این عکسی که گذاشتید چه سایتیه؟
خوب به لطف کلید و قفل و ...... سرویس کریو 2 روز هست که قطع هست یعنی وصل هست اما جایی را باز نمی کند بگو قفل ساز مچکریم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)