سلام
دوست گرامی متاسفانه شرکتی که این عطر ها رو وارد میکرد یعنی شرکت رایحه باران کیش مثل اینکه دیگه وارد نمیکنه
این مشخصات این شرکنه که من از تو کتاب مرجع در آوردم :
کيش - ساختمان سارينا 1 - ط. 2 - واحد 2/9
تلفن:07644431381
سایتی هم ندارن متاسفانه
سلام
دوست گرامی متاسفانه شرکتی که این عطر ها رو وارد میکرد یعنی شرکت رایحه باران کیش مثل اینکه دیگه وارد نمیکنه
این مشخصات این شرکنه که من از تو کتاب مرجع در آوردم :
کيش - ساختمان سارينا 1 - ط. 2 - واحد 2/9
تلفن:07644431381
سایتی هم ندارن متاسفانه
مرسی بابت پاسخگوییتون
سلام
دوستان فروشگاه معتبر که حتما عطر و ادکلن اصلی داشته باشه نزدیک میدون و جهاراه ولیعصر چی هست؟
اگر سایت معتبری هم میشناسید لطفا معرفی کنید
دوستان کسی اودکلن جوبیلیشن از آمواج رو داشته؟ ری ویوی اینترنتی شو خوندم؛ می خوام اگه کسی داشته تجربه ی مستقیم دارنده اش رو بخونم.
همین طور نرولی پورتوفینوی تام فورد رو.
(حذف شد )
یک سوال از خودتون داشتم. آیا شما journey amouage رو تست کردید یا نه؟
Last edited by F l o w e r; 14-06-2015 at 22:11. دليل: ارجاع به سایر انجمن ها خلاف قوانین است
سلام.
نه ایشون رو نمیشناسم. ممنون بابت معرفی.
من فقط سه تا آمواج رو تست کردم. اونم اسانسش رو. البته اودکلن یکیش رو دیدم منتهی فروشنده اجازه اسپری نداد(!) و فقط نت اولش رو متوجه شدم. در این سه تا جرنی نبود.
دوستان سلام. خواستم بدونم قضیه این عطرهای شرکتی (که مغازه های عطر فروشی دارن) چیه؟ اسانس اورجیناله واقعا؟
میشه بیشتر در خصوص سوالتون توضیح بفرمایید؟
سوال واضح نیست.
ممنون بابت پاسخگویی. منظورم این عطرایی هست که خود عطار میریزه توی ظرف های رولی یا اسپری، نه از ادکلن ها و اودتوالت های بسته بندی شده. مثلا یه عطر داشت میگفت این همون اودتوالت بولگاریه، یا یکی داشت میگفت اسانس آیس دایو آدیداسه. و میگفت اینا اسانس کاملا اورجینال هستن. میخوام بدونم واقعا اینجوری هست؟ ممنون
از نظر من که این اسانس ها هیچ کدوم اسانس اصلی شرکت ها نیستن و همشون بوشون یه حالت بدی داره
من به شخصه یه ادکلن اماراتی رو خیلی بیشتر از اینا قبول دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)