شما معادل نخوردید
اگه براتون معادل زده بودن 9/18 اعزامم نبودید
send from my open source device
شما معادل نخوردید
اگه براتون معادل زده بودن 9/18 اعزامم نبودید
send from my open source device
همونی که دوستمون این بالا گفتن دیگه.
شما از دانشگاه مدرک معادل گرفتی؟
1)حدود15 روز قبل از اعزام به دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید و برگ آبی خودتون رو بگیرید.
2) خاطرات خوب قبل از اعزام رو همرات ببر ... چیزای ضروری مثل : پول ؛قاشق ؛ کــِش به منظور گتر کردن شلوار و همچنین روحیه تحمل دوری خانواده >حتما همرات ببر اینو ...(تلخ ترین دوره زندگیم وقتی بود که میدیدم توی آموزشی وقتی خونوادم میومدن دیدنم پدرم با اینکه سنی ازش گذشته برام گریه مکینه جلوی این همه خونواده (بری متوجه میشی...) )
3) بستگی دره کدوم پادگان بیفتی اما به طور کلی چون پخت خیلی سنگین هست مثلا برای 1500 تا سرباز!! مشخصا کیفیت مطابق میلتون رو نداره! اما به طور معمول غذای یگان خدمتی بهتر از پادگان آموزشی هست
4)اگر مشکلی دارید که باید داروی خاصی بخورید حتما داروی مورد نظر رو همراتون ببرید با توجه به اعزام شما در سرد ترین ماه سال... حتما تعدادی قرص کلد استاپ ؛ کلداکس و ضد حساسیت همراتون ببرید.
سلام دوستان
من دیروز مدارکم رو ارسال کردم
میخواستم ببینم احتمال اینکه اعزامم به جای 1.10 بیافته 1.12 هست ؟؟ ( یعنی 3 ماه معطل میشم؟؟)
سوال دیگم اینه که زود ترین زمانی که میتونم برای گرفتن برگ سبز المثنی اقدام کنم چند روز بعد از ارسال دفترچه هست ؟؟ ( واسم مهمه زود پرینتش رو بگیرم )
سلام دوستان .
کسی هست کمیسیون رفته باشه ؟ چجوریه ؟ چی کار میکنن؟
شما فردا برو پلیس +10 ، احتمالا مثنی اومده ، دو سه روز بعد از ارسال مدارک المثنی حاضر میشه....سلام دوستان
من دیروز مدارکم رو ارسال کردم
میخواستم ببینم احتمال اینکه اعزامم به جای 1.10 بیافته 1.12 هست ؟؟ ( یعنی 3 ماه معطل میشم؟؟)
سوال دیگم اینه که زود ترین زمانی که میتونم برای گرفتن برگ سبز المثنی اقدام کنم چند روز بعد از ارسال دفترچه هست ؟؟ ( واسم مهمه زود پرینتش رو بگیرم )
من نوزدهم همین ماه اعزام شدم
من مدرک معادل نگرفتم از دانشگاه فقط یک کاغذ اعلام اتمام معافیت تحصیلی دادن اما توی اطلاعات درخواست اعزام مشمولان مقطع تحصیلی رو زده فوق دیپلم غیر پزشکی
مقطع تحصیلی مهم نیست مهم مدرک تحصیلی هست
شما اگه فوق دیپلم بودی اول ماه زوج اعزامت بود نه 19 ام
Last edited by SNOW PATROL; 12-11-2012 at 20:27.
در مورد سوال اولم کسی هست اطلاعی داشته باشه یکشنبه پست کردم واسه ی اینکه اعزامم برج 10 باشه دیر نیست ؟؟
فک کنم همون 1 دی اعزام بشید ، درخواست اعزام نسبت به قبل کمتر شده
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)