امیر عزیز:
----------------
به به ... چه انتخاب شايستهاي .. يك كاربر عزيز و دوست داشتني ... تا ديدم تو امضات اطلاعيه رو دويدم اومدم بعد از مدتهاي مديد يه سوالاتي بپرسم.
سلام امیر جان، مرسی نظر لطفته،بفرمایین من در خدمتم
![]()
خوب ... خودت كه خوبي؟!
ممنون ، شما خوبی؟؟
سلام ...
علیک سلام
1- زبان فرانسه رو از كجا ياد گرفتي و چقدر بلدي؟
دقیقا 2 ساله که کلاس فرانسه می رم - کانون زبان - البته سال قبلش یک ترم رفتم ولی انقدر سخت بود منصرف شدم و ادامه ندادم و یکسال بعد دوباره رفتم ترم 1 نشستم پایم تقویت شد و تا الان ادامه دادم
بد نیست- فیلم که می بینم از 10 تا جمله 5-6 تاشو می فهمم ، ولی حرف زدنم زیاد خوب نیست چون زمانهای فرانسه خیلی سخته![]()
2-پارك قيطريه چقدر ميري؟ من كه خاطرات خوبي از اونجا دارم. شب آخر عمر پدربزرگم رفته بوديم اونجا ..!
قبلا خیلی می رفتم، قبل از اینکه برم سرکار، ولی الان دیگه اصلا وقت نمی کنم..ماهی یک بار دو ماه یکبار
3-دوست داشتي خونهتون به جاي قيطريه تو افسريه بود؟!
راستش نه!
4-اينكه ادعا كردي تموم ديالوگهاي فيلماي زبون اصلي انگليسي رو كامل ميفهمي چقدر صحت داره و چگونه اين مهارت فوقالعاده رو كسب كردي؟
درسته ..ادعا نیست، من همه فیلما یی که از اینترنت میگیرم بی زیر نویس می بینم، کاملا می فهمم
راستش این مهارت را خیلی اتفاقات باعثش شده، که من خودم بعدا فهمیدم چیا تاثیر داشته!
مثل اینکه زمانی که دبستا و راهنمایی بودم به خاطراینکه پدرم خیلی فیلم می دید ما تقریبا روزی یک فیلم می دیدیم واین خیلی خیلی روی زبانم تاثیر گذاشت اون موقع که زیرنویسن نداشتن فیلما ، وسط فیلم پدرم از من سوال می کرد که اینجا چی گفت؟ یا فلان کلمه یعنی چی؟ این باعث می شد من خیلی سعی کنم با دقت گوش بدم که جواب سوالا رو خوب بدم و هم باعث تقویت لغتم شد
همینطور یک دوره 4 ساله من penfriend داشتم که واقعا به زبانم کمک کرد
5-دوست داري براي دكترا بري خارج؟
آره خیلی
6-ملاكهات براي انتخاب يك همسر مناسب چيه؟
اول از همه خانواده اش باید مثل خانواده خودم باشه و بعد تحصیلات و بقیه اش را باید در رابطه دو طرفه شناخت
7-هنوز هم سركار ميري؟
نه این ترم با 18 واحد درس کجا برم؟؟؟
8-از اون رييست كه گريهتو درآورد چه خبر؟
دیگه نمی رم سرکار ..خبر خاصی نیست
9-گناه يك دختر زشت كه كسي نمياد بگيردش چيه؟
اون گناهی نداره ، گناه بقیه است که از روی صورتش در موردش قضاوت می کنند
البته به نظر من شوهر چیز ه خاصیم نیست که حالا ناراحت باشه یا گناه داشته باشه!
10-نظرت درباره تسخير و تصرف سفارت آمريكا چيه؟
به نظرم کار اشتباهی بوده! چون سفارت هر کشور خاک اون کشوره
11-چند درصد وبگرديت به اين انجمن اختصاص داره؟ بقيهشو كجا ميري؟
50 در صد، چند تا فورم خارجی و سرچ های درسی و مجله های معماری و شهر سازی
12-كي اشكاتو پاك ميكنه شبا كه غصه داري؟
یک بنده خدایی
13-والپيپر دسكتاپت رو بذار اينجا لطفاً
http://archi.persiangig.com/image/other/Photo%20046.JPG14-اگه حذيفه بهت پيغام خصوصي بده كه ميخواد حضوري ببيندت ... قبول ميكني؟
آره
15-اين آهنگ رو داونلود كن و نظرت رو دربارهاش بگو. البته شبكه شبخيز تا حالا 300000 بار پخشش كرده amiragha.parsaspace.com/Moein%20-%20Toluoe%20Man.mp3
آهنگ بدی نیست..نظرخاصی ندارم، آهنگ ایرانی زیاد گوش نمی دم
سپاس بيكران از وقتي كه ميذاري و جواب ميدي.
خواهش می کنم ، ممنون از سوالات
شايد دوباره اومدم براي ارسال پرسشهاي بعدي
حتما ، منتظرم
سربلندباشيد
به همچنین

،بفرمایین من در خدمتم
.gif)
.gif)
، قبل از اینکه برم سرکار، ولی الان دیگه اصلا وقت نمی کنم..ماهی یک بار دو ماه یکبار
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

شاید برای دکترا یا یک فوق لیسانس دیگه برم خارج 

ا

.gif)
.gif)

.gif)
.gif)
!
؟( این همون چه خبراستااااااااااااااااااا اا )
:
؟؟؟ 
!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!