خودم شاغل یک شرکت صنعتی بزرگ هستم ولی حراست شرکت مجوز دادن نامه برای افزایش سرعت اینترنت را نمی دهد ...............
خودم شاغل یک شرکت صنعتی بزرگ هستم ولی حراست شرکت مجوز دادن نامه برای افزایش سرعت اینترنت را نمی دهد ...............
بدون نامه گرفتيد يا با نامه ؟
خيلي شرکت هاي خصوصي بدون نامه تا هر سرعتي که داشته باشن ، سرويس ميدن.
ایرانسل به هیچ عنوان بالای 128 بدون نامه ارائه نمیده.اون موقع برادرم دانشجو بود از دانشگاه نامه گرفت.الانم خودم دانشجو هستم و راحت میتونم نامه بگیرم.
براي مخابرات منظورم بود.
راستش منتظرم این یکم حجم باقی مونده از وایمکس تموم شه بعد برم دنبال کارای adsl.باید به شرکت های شاتل و پارس هم زنگ بزنم ببینم میتونن ارائه بدن یا نه.
کیا با ایتونز دانلود میکنند؟
به قران گریه در میاره :(
![]()
دوستان بيايين از ايرانسل شكايت كنيم
چرا بايد در شب سرعت ١ مگ به ٥٠ كيلوبايت هم نرسه
اخه بد بختي اينه نت رو رايگان نميكنه در شب كه بگيم منطقيه سرعت پايين باشه
دوستان ٥١٢ چطوره ؟سرعتش شب پايين نمياد؟به نظرتون از ١ مگ برم رو ٥١٢؟
آيتونز معمولا هميشه همينطوري هست با هر اينترنتي. من از جاهاي ديگه هم اينترنت دارم و آيتونز سرعتش خيلي فرق نداره. قندشکن امتحان کن شايد بهتر بشه.
طبق قانوني که سازمان تنظيم مقررات درست کرده به شرکت ها اجازه داده که تا نسبت 1 به 10 ميتونن سرويس بدن و طبق اون قراردادی که موقع گرفتن سرويس از ايرانسل امضا کردین اشتراک سرويس 1 به 8 هستش. يعني واسه 1 مگابيت تا وقتي سرعت 16 باشه هيچ مشکلي وجود نداره و شما شکايت هم کني الکي ميشه چون طبق قرارداد تا اين حد مشکلي نداره.
ساعات 1 تا 7 صبح دانلود براي کاربرهاي ايرانسل رايگان هست.
سرعت بستگي به منطقه شما داره. يکجا 24 ساعته سرعت 1مگ فيکس روي 128 هست و 2 مگ روي 256. يکجا 2 مگ سرعتش به 30 هم نميرسه. اگه به آنتن هميشگيتون وصل هستين و اين مشکل طولاني شده احتمالا مشکل شلوغي دکل و منطقه هست.تراکم کاربر روي 512 کمتر هست به نسبت 1 مگ اما واسه همون مشکل شلوغي و ترافيک دکل ممکنه از 512 هم راضي نباشين. (البته روي سرعت هاي کمتر از 1مگ معمولا يکم ثبات به دليل سرعت و کاربر کمتر بيشتر هست)
سلام بنده 5 سال اینترنت ADSL داشته ام سرعت 1 و 2 مگابایت و موردی پیش نیامده بود و الان وایمکس گرفته ام و الان نامه یا دانشجو نیستم و سرعت 128 دارم آیا کسی دارای شرکتی یا جایی سراغ داره که نامه برای اینترنت بده حتی 256 یا 512 بابتش حاظرم هزینه کنم ............................. با 128 هیچ سایتی وا نمیشه ................![]()
با سلام
دوستان من با هر بار خاموش روشن کردن مودم وایمکسم این پیغام واسم میاد که باید رمز رو بزنم تا بره تو
کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم که مستقیم بره داخل؟
خودم فکر کنم یه جایی تنظیماتش رو سیو نکردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)