تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1123 از 1291 اولاول ... 123623102310731113111911201121112211231124112511261127113311731223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,221 به 11,230 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

از یه شرکت هم می تونید نامه بگیرید
    تو سربرگ شرکت بنویسن که اون جا کار می کنید و به اینترنت با سرعت بالاتر نیاز دارید

مثل این:
    خودم شاغل یک شرکت صنعتی بزرگ هستم ولی حراست شرکت مجوز دادن نامه برای افزایش سرعت اینترنت را نمی دهد ...............

2. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام به دوستان.حدود 1.5تا 2 سال هستش دارم از سرویس وایمکس ایرانسل(256kb)استفاده میکنم.ساکن شهرک شهید باقری در غرب تهران هستم.وقتی 2 سال پیش رفتم adslبگیرم به دلیل فیبر نوری بودن شهرک حتی مخابرات توانایی ارائه سرویس به مارو نداشت و تنها شرکتی که در شهرک ما فعال بود ایرانسل بود گذشت و ما هم یه سرویس از این شرکت گرفتیم تا اوایل اسفند سال پیش که اینترنت ها قطع شد.(دکل بالای ساختمان 4 طبقه بوده که با مخالف اهالی رو به رو میشه و شکایت و اینجور کارا که میان انتن رو میکنن و میبرن).اوایل در برخی روز ها که مودم رو میزدیم به برق(bm632) با فرکانس خیلی ضعیفی به انتن سمت پیکان شهر وصل میشد و حتی هیچ صفحه ای باز نمیشد و پشتیبانی به ما میگفت انتن دارید و چراغ های مودمتون سوخته.بعد گذشت 1 هفته قبول کردن که انتن قطع شده چون ما دیدیم دارن انتن رو میبرن.این قطعی اینترنت 3 ماه ادامه داشت یعنی تا اردیبهشت امسال که نصب انتن جدید صورت گرفت.
    پشتیبانی (بعضی از افرادش که ادم های درستی بودن)گفتن شما میتونید 1 فرم شکایت پرکنید که اون حجمی که بر اثر قطعی سوخته شده معادل اون مبلغی به حساب شما افزوده میشه.بعد از نصب انتن جدید منم اقدام به این کار کردم و از ما کد پستی و شماره ملی اینجور چیزا گرفتن و یه فرم برای من رد کردن رفت.
    برای این 3 ماه قطعی حتی 1 اس ام اس عذر خواهی به ما ندادن.
    هنوز از اون فرمی که برای شکایتفرستاده شده هیچ خبری نیست.
    بعد از نصب انتن جدید چراغ های سیگنال از 4 به 3 کاهش داشته و مشکلات فراوان در شبکه که گاهی حتی همین انجمن رو باز نمیکنه.
    خلاصه سرتون رو درد نیارم دوست من که با هم ایرانسل داشتیم 3ماهی میشه adslمخابرات گرفته(مشکل adsl در شهرک 5ماهی میشه حل شده اما فقط مخابرات میده و شرکت ها نمیتونن بدن)با کمی جستجو دیدم تعرفه و حجم مخابرات ارزان تر در میاد.با دوستم که 128مخابرات داره صحبت کردم گفت در این چند ماهی که داره استفاده میکنه قطعی نداشته و سرعت دانلود بین 20 تا 30 هست.بعد 256من 30تا دانلود میره.منم تصمیم گرفتم برم adslبگیرم.به همه شما هم توصیه میکنم اگه میتونین از adsl استفاده کنید.
    این هم درد دل من بود.
    بدون نامه گرفتيد يا با نامه ؟

عزیزم هر چی بخواهم بگیرم حتی وایرلس من مشکلم اینه که فارغ التحصیل شدم و نامه و کارت دانشجویی با نام خودم ندارم و هر چی بخواهم فقط مجوز 128 هست ................ به 512 یا 1 ایرانسلم قانعم ولی بخاطر اینترنت باید دانشگاه برم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خيلي شرکت هاي خصوصي بدون نامه تا هر سرعتي که داشته باشن ، سرويس ميدن.

4. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بدون نامه گرفتيد يا با نامه ؟

ایرانسل به هیچ عنوان بالای 128 بدون نامه ارائه نمیده.اون موقع برادرم دانشجو بود از دانشگاه نامه گرفت.الانم خودم دانشجو هستم و راحت میتونم نامه بگیرم.

6. 2 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ایرانسل به هیچ عنوان بالای 128 بدون نامه ارائه نمیده.اون موقع برادرم دانشجو بود از دانشگاه نامه گرفت.الانم خودم دانشجو هستم و راحت میتونم نامه بگیرم.
    براي مخابرات منظورم بود.

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

براي مخابرات منظورم بود.
    راستش منتظرم این یکم حجم باقی مونده از وایمکس تموم شه بعد برم دنبال کارای adsl.باید به شرکت های شاتل و پارس هم زنگ بزنم ببینم میتونن ارائه بدن یا نه.

9. این کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کیا با ایتونز دانلود میکنند؟
    به قران گریه در میاره :(

11. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بيايين از ايرانسل شكايت كنيم
    چرا بايد در شب سرعت ١ مگ به ٥٠ كيلوبايت هم نرسه
    اخه بد بختي اينه نت رو رايگان نميكنه در شب كه بگيم منطقيه سرعت پايين باشه
    دوستان ٥١٢ چطوره ؟سرعتش شب پايين نمياد؟به نظرتون از ١ مگ برم رو ٥١٢؟

13. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کیا با ایتونز دانلود میکنند؟
    به قران گریه در میاره :(

آيتونز معمولا هميشه همينطوري هست با هر اينترنتي. من از جاهاي ديگه هم اينترنت دارم و آيتونز سرعتش خيلي فرق نداره. قندشکن امتحان کن شايد بهتر بشه.

دوستان بيايين از ايرانسل شكايت كنيم
    چرا بايد در شب سرعت ١ مگ به ٥٠ كيلوبايت هم نرسه
    اخه بد بختي اينه نت رو رايگان نميكنه در شب كه بگيم منطقيه سرعت پايين باشه
    دوستان ٥١٢ چطوره ؟سرعتش شب پايين نمياد؟به نظرتون از ١ مگ برم رو ٥١٢؟
    طبق قانوني که سازمان تنظيم مقررات درست کرده به شرکت ها اجازه داده که تا نسبت 1 به 10 ميتونن سرويس بدن و طبق اون قراردادی که موقع گرفتن سرويس از ايرانسل امضا کردین اشتراک سرويس 1 به 8 هستش. يعني واسه 1 مگابيت تا وقتي سرعت 16 باشه هيچ مشکلي وجود نداره و شما شکايت هم کني الکي ميشه چون طبق قرارداد تا اين حد مشکلي نداره.
    ساعات 1 تا 7 صبح دانلود براي کاربرهاي ايرانسل رايگان هست.
    سرعت بستگي به منطقه شما داره. يکجا 24 ساعته سرعت 1مگ فيکس روي 128 هست و 2 مگ روي 256. يکجا 2 مگ سرعتش به 30 هم نميرسه. اگه به آنتن هميشگيتون وصل هستين و اين مشکل طولاني شده احتمالا مشکل شلوغي دکل و منطقه هست.تراکم کاربر روي 512 کمتر هست به نسبت 1 مگ اما واسه همون مشکل شلوغي و ترافيک دکل ممکنه از 512 هم راضي نباشين. (البته روي سرعت هاي کمتر از 1مگ معمولا يکم ثبات به دليل سرعت و کاربر کمتر بيشتر هست)

15. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام بنده 5 سال اینترنت ADSL داشته ام سرعت 1 و 2 مگابایت و موردی پیش نیامده بود و الان وایمکس گرفته ام و الان نامه یا دانشجو نیستم و سرعت 128 دارم آیا کسی دارای شرکتی یا جایی سراغ داره که نامه برای اینترنت بده حتی 256 یا 512 بابتش حاظرم هزینه کنم ............................. با 128 هیچ سایتی وا نمیشه ................

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    دوستان من با هر بار خاموش روشن کردن مودم وایمکسم این پیغام واسم میاد که باید رمز رو بزنم تا بره تو

کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم که مستقیم بره داخل؟
    خودم فکر کنم یه جایی تنظیماتش رو سیو نکردم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •