تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1123 از 2365 اولاول ... 12362310231073111311191120112111221123112411251126112711331173122316232123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,221 به 11,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز هم کسی درباره گذاشتنه پورت واسه باکسه ما نظری نداد... فقط اقا حمید بلده !!!
    سلام دوست عزیز
    ساب پورتد دقت و تجربه بیشتری رو برای ساخت میطلبه . شما اطلاعات باکس پورتد رو از منوال مطالعه کنید. اگه حجم باکس مورد نظر برای ساب شما در هر دو حالت سیلد و پورتد یکی بود (که معمولا نیست) ، در مرحله بعد برید سراغ اجرای پورتد روی باکستون. در غیر این صورت شما باید کلا یک باکس پورتد با توجه به اطلاعات منوال سفارش بدید. حالا مشکل کجاست؟

مرسی داداش
    واسه اون دوستمون توضیح دادم دقیقا چی میخوام،اون چیزی که میگم الان امکان داره؟
    این سوالمم جواب بدین ممنون
    بله دوست عزیز ، همونطور که آقا محمد هم گفت میشه تا حدی این کار و کرد.
    پیشنهاد می کنم اگه سیسستم خیلی حرفه ای نمی بندی فقط بخاطراسم برند سراغش نری، مخصوصا اگه تا بحال صدای برندها رو زیاد با هم مقایسه نکردید. چون صدا کاملا سلیقه ای هستش و واقعا ممکنه بعد از خرید و بستن سیستم از صدا و هزینه راضی نباشید.
    اگه قصدتون قطعی شد، هزینه مورد نظر و قطعات پیشنهادیتون رو مطرح کنید تا دوستان طبق سلیقه و هدف شما بتونن راهنماییتون کنن.
    سلام دوستان تورو خدا یکی مارو در مورد این باندهای co 609 آدیو سیستم راهنمایی کنه.صدا و کیفیتش در مقایسه باندهای مطرح برندهای دیگه مثل dls 1073-jbl t696-mtx 696-هرتز 690 و اینفینیتی کاپا چه جوریه؟؟میخوام با آمپ گلیدن مدل rs100c4 درایوش کنم.از کسایی که این کواک رو دارن و صداش رو تجربه کردن خواهشمندم راهنمایی کنن.پیشاپیش مچکرم از لطفتون.
    فکر میکنم دوستان متفق القول روی این کواک و صدای شفافش نظر مثبت دارند، فقط بحث بقیه اجزا و نوع سیستم هستش که باید موقع انتخاب کواک یا هر قطعه ای مد نظر قرار بدید. شخصا استفاده یا تست نکردم اما گویا برای رنج صدای وکال و ریتم مناسب و راضی کنندست.

دوستان عزیز ساب 12d4 الپاین رو میشه با امپ 8105 قشنگ درایو کرد ؟ هدیونت 7250
    همونطور که خوت میدونی این ساب تا 1000 وات قدرت داره و میتونه 3000 وات پیک جریان رو تحمل کنه
    ساب قدرتمندیه ، اما بنظرم اگه همون 500 تا 600 وات بهش برسه صدای بسیار خوبی میگیرید.
    البته با 300 وات هم راه میوفته. 8105 هم که تا 500 تا رو تقریبا میتونه بهش بده. شاید قشنگ درایو نشه اما درایو میشه. مخصوصا در خصوص در نظر گرفتن هزینه.
    اما اگه واقعا می خوای قشنگ درایو شه هر کویلشو با یه 9105درایو کن، اونوقت که ..:"قشنگ""::.. معنی پیدا میکنه
    سخت نگیر ، هر چی وات بدی میخوره !!!
    Last edited by pahama1; 01-07-2013 at 07:57.

2. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی تجربه گذاشتن جک برای درب صندوق عقب پراید داشته؟ هزینش چقدره؟ جنس خوبش چیه؟ چه جوری وصل میشه؟
    آهن ربای باند به فنر های صندوق عقب گیر میکنه و علاوه بر احتمال خراب کردن باند، صدای اذیت کننده ای هم موقع رد شدن از روی دست اندازها داره.
    راه حل ارائه بدن دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب pahama1 جان من فایل pdf سابم رو دارم چیزی درباره باکسش نداره خواستین اینجا هم میزارم... بعدش من نمیخوام باکسم رو عوض کنم میخوام با توجه به همین باکس پورت بزارم با تیونه 35....

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

کسی تجربه گذاشتن جک برای درب صندوق عقب پراید داشته؟ هزینش چقدره؟ جنس خوبش چیه؟ چه جوری وصل میشه؟
    آهن ربای باند به فنر های صندوق عقب گیر میکنه و علاوه بر احتمال خراب کردن باند، صدای اذیت کننده ای هم موقع رد شدن از روی دست اندازها داره.
    راه حل ارائه بدن دوستان
    فکر کنم بد برش زدی طاقچتو
    به جای جک گزاشتن کلی خرج کرد بعدشم حالا شاید اونچیزی که بخوای در بیاد یا نیاد طاقچه mdf بزار که باندات یه خورده میاد بالاتر دیگه فنرای صندوق هم به منگنت گیر نمیکنه
    محمد جان چه شده آتیش زدی به مالت که
    Last edited by لنگرود1371; 01-07-2013 at 11:03.

6. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راه حل ارائه بدن دوستان
    راه حل رو که علی جان پیشنهاد داد
    یکی از دوستان بنده حدود 5 سال پیش دوتا جک گذاشته بود. جک ها چون قوی بود یه مقدار صندوقو رو به بالا خمیده کرده بود البته خیلی مشخص و تو چشم نبود و برای بستنش هم یکم سخت بود، موقع باز کرنش هم اگه حواست نبود خیلی سریع میومد بالا و ممکن بود بگیره به زیر چونه آدم شاید با یک جک بهتر جواب بده، شایدم عدم تعادلش باعث شه درب صندوق تاب بیاره.
    اما در کل با همه معایبش به شخصه برام خیلی جالب بود.
    خوب pahama1 جان من فایل pdf سابم رو دارم چیزی درباره باکسش نداره خواستین اینجا هم میزارم... بعدش من نمیخوام باکسم رو عوض کنم میخوام با توجه به همین باکس پورت بزارم با تیونه 35....
    فایلشو یه جا آپ کن بیبینیم چیزی سر در میاریم یا نه، اگه در مورد باکس چیزی ننوشته با میل در صورت امکان با بخش ساپورت فنی سازنده تماس برقرا کن و از شون راهنمایی بخواه ، در غیر این صورت شاید بچه های با تجربه بتونن یا توجه به مشخصات ساب های مشابه این رنج پیشنهادهای خوبی در مورد این مسئه براتون داشته باشن.

هدفت از پورت دار کردن باکس چیه؟

8. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام واسه روآ دو تا باند واسه درهای جلو بخرم. ظبطش هم LG فابریکی هست و باندای عقب هم کنوود.
    نهایت قیمتش هم 120 تومن باشه.. میشه با این پول باند کیفیت متوسط خرید؟
    ممنونم

10. این کاربر از jesus11077 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این عکسه باکسم هست مشخصاتشم نوشتم تو عکس....که تو سایت و دفترچه سـاب ووفر نوشته رو 35 تیون بشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینکه خوده ساب ...

Ideal Sealed Maximum Box Volume cubic feet 3.5
    Ideal Sealed Minimum Box Volume cubic feet 2.5
    Ideal Vented/Ported Maximum Box Volume cubic feet N/A
    Ideal Vented/Ported Minimum Box Volume cubic feet N/A
    Impedance Single 4ohm
    Manufacturer CADENCE
    MPN WB124
    Peak Power Handling Watts 1400
    Recommended Enclosure Type Sealed
    RMS Power Handling Watts 700
    Sensitivity (dB) 95
    Sub Shape Design Circle
    Subwoofer Size 12"
    Surround Material Butyl Rubber
    Voice Coil: Huge 3" Four-Layer
    Size: 12" inch
    Impedance: 4 ohm Single Coil
    Power Handling: 700 Watts RMS / 1400 Watts PEAK
    Magnet Size: Double Stack 150oz. Structure
    Frequency Response: 20Hz - 500Hz
    SPL @ 1w/1m: 95dB
    Mounting Depth: 7"
    Composite Kevlar Orange Cone
    Oversize Butyl Rubber Surround
    Light-UP Magnet Motor Structure
    Vented Heat Pump Basket Design
    Four Layer Kapton High Power Voice Coil
    One Piece Extended Pole Technology with Super Extended Motor Structure
    Tinsel Lead Woven into Progressive Linear Conex Spider
    Light-up magnet structure
    Air forced cooling ventilation
    Z=28.421
    Fs=27.37
    Pe=1000
    SPL=85.21
    Re=2.95
    Le=1.96
    BL=16.8
    Xmax=0.014
    Cms=0
    Qms=4.09
    Qes=0.47
    Qts=0.42
    Sd=1E-5
    Vas=49.8
    Top Mounting Depth 7" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط چند تا پرسش هم دارم ...
    این سـاب ووفر با این مشخصات که دادم خوبه نگهش دارم ؟
    رو باکسه پورت دار بهتره یا سیلد ؟ اندازه این باکس واسش کافیه یا کمه ؟
    تو سایت و دفترچه سـاب ووفر نوشته رو 35 تیون بشه ... نظره شما چیه اقایه dixel ؟
    اگر پورت بزارم چقدر صداش بیشتر میشه ؟ مرسی ...
    Last edited by rroohhaamm; 01-07-2013 at 14:13.

داره خودمونی میشه kingzegon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام به همگی،
    من با ۳۰۰ تومن واسه سمند چه ضبطی بگیرم خوبه ؟
    پول‌باند فعلا ندارم

Tapatalked from my LT29i

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

راه حل رو که علی جان پیشنهاد داد
    یکی از دوستان بنده حدود 5 سال پیش دوتا جک گذاشته بود. جک ها چون قوی بود یه مقدار صندوقو رو به بالا خمیده کرده بود البته خیلی مشخص و تو چشم نبود و برای بستنش هم یکم سخت بود، موقع باز کرنش هم اگه حواست نبود خیلی سریع میومد بالا و ممکن بود بگیره به زیر چونه آدم شاید با یک جک بهتر جواب بده، شایدم عدم تعادلش باعث شه درب صندوق تاب بیاره.
    آخ گفتی واسه ماشین ما 132 ریموت میزنی باز میشه صندوق همونجا میمونه خودت باید بیاری بالا واسه یکی از دوستان فنرو نمیدونم چیکار کرده بود خودش گفته کج کردم به منگنت باند گیر نکنه این صندوقو زد منو به خیال اینکه صندوق همونجا میمونه چنان خورد تو چونم جوری که یه ربع تو شک بودم

14. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام واسه روآ دو تا باند واسه درهای جلو بخرم. ظبطش هم LG فابریکی هست و باندای عقب هم کنوود.
    نهایت قیمتش هم 120 تومن باشه.. میشه با این پول باند کیفیت متوسط خرید؟
    ممنونم
    دو تا کواک 6.9 مثل پایونیر 6964 بزاری طاقچه عقب جواب بهتری میگیری تا باند بزاری گرد بزاری جلو قیمت 6964 هم 120 تومنه
    Last edited by لنگرود1371; 01-07-2013 at 14:53.

16. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •