فقط یه دلیل بیار که این آمارهایی که از ADSL چالوس میدی باید برای بچه های این تاپیک مهم باشه.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط یه دلیل بیار که این آمارهایی که از ADSL چالوس میدی باید برای بچه های این تاپیک مهم باشه.![]()
اگه سرعت و پینگ برات مهمه 100% شاتل برات بهتره اگه حجم دانلود بالای 30 گیگ در ماه میخوای و سرعت بالا و زمان دانلود برات مهم نیست اندیشه برات به صرفه تره.
اگه مرکز 4 نیستی به چیزی غیر اندیشه فکر نکن. البته این نظر شخصیه منه. تو تو این چند سال همیشه همین بودن. اینجوری نبوده که مشتری رو که گرفتن یهو بگن وای FUP شدی .امروز سر 30 گیگ FUP میشی فردا سر 20 گیگ!!!
ضمنا اندیشه قیمتاشو تغییر میده فکر نکنم بشینن بقیه رو نگاه کنن کاری نکنن.
سلام دوستان.من از اندیشه سبز سرویس دارم.الان مودم TP-Link8811 دارم.میخوام یه مودم بیسیم بخرم البته نه وایرلس ها...
میخوام یه مودم بگیرم که همین DSL بهش وصل شه هم پورت Lan داشته باشه واسه سیستمم هم بیسیم باشه تو اتاق دیگرم با لپ تاپ بیسیم بهش وصل شم یا با WIFI گوشیم بتونم بهش کانکت شم قیمتشم مناسب باشه چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان TP-LINK 8901G خریدم 41 تومان الان با کانکشن سیستم اصلی وصلم.با لپ تاپ و گوشیم راحت با Wifi پیدا میکنم مومو متصل هم میشم اما سایت باز نمیکنه مشکل چیه بچه ها؟
Last edited by ANALIA2011; 24-10-2011 at 19:39.
وضع پینگ اندیشه ایفتیضاحه دوشبه! دیشب هم سایت باز نمیشد!
خط4 :
![]()
سلام
وضعیت سرعت دانلود اندیشه 128 نامحدود روز و شب چطوریه؟
سرعت روز و شب بین 25 تا 35 هستش.
128 نامحدود اندیشه ( مرکز 4 )
یه سی دی توی جعبه ش هست اونو اجرا کن مراحل رو برو درست میشه encapsulation اگه داشت بزار رو lcc یا یه چی تو همین مایه ها، vpi 8 و vci 35
نه بابا 30 گیگ در ماه چه خبره؟
منظورت از زمان دانلود چیه؟
مرکز 4؟ من خط تلفنم 7 هستش نمیدونم مرکز چنده؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)