تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1123 از 2376 اولاول ... 12362310231073111311191120112111221123112411251126112711331173122316232123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,221 به 11,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عصبانيت «جان واريو» از دست مسئولان استقلال
    با اينكه فابيو جان واريو، هافبك استقلالى ها هم به همراه ساير بازيكنان ۳۵۰ هزار تومان پاداش دريافت كرد اما اين بازيكن باز هم از مسئولين استقلال درخواست پول كرد. گويا جان واريو با مشكلات مالى بسيارى دست و پنجه نرم مى كند. او ديروز با لحنى كاملاً عصبانى روى به انصارى درخواست مبلغى از قرارداد خود را كرد و حتى هنگامى كه انصارى وعده فردا را به جان واريو داد او نپذيرفت و قصد داشت كه در همان لحظه از انصارى پول بگيرد. در نهايت هم جان واريو موفق به دريافت مبلغ مورد نظرش نشد و در حالى كه بسيار عصبانى بود محل تمرين را ترك كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناراحتى مهاجمان استقلال از تشويق شدن مجيدى
    در ديدار استقلال مقابل ذوب آهن اتفاقاتى رخ داد كه موجبات ناراحتى مهاجمين استقلال را فراهم آورد. در اواسط نيمه دوم اين مسابقه هنگامى كه قلعه نويى قصد داشت على عليزاده را به زمين بفرستد هواداران استقلال يكصدا فرهاد مجيدى را تشويق كردند و آنقدر نام وى را صدا زدند تا قلعه نويى را مجبور به استفاده از اين بازيكن كردند اما تشويق شدن مجيدى در لحظه اى كه عليزاده مى خواست وارد زمين شود باعث شد تا مهاجمين نيمكت نشين استقلال نگران شوند و گمان كنند كه اگر آنها هم بخواهند در اواسط بازى وارد ميدان شوند فرهاد مجيدى تشويق شود. مهاجمين استقلال قصد دارند اين موضوع را هر چه سريع تر به گوش قلعه نويى نيز برسانند تا وى براى اين قضيه راه حلى بينديشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال ملى پوشان خود را مى خواهد
    با توجه به نتايج خوبى كه استقلال طى چند بازى اخير خود كسب كرده طبيعى است كه تعداد ملى پوشان اين تيم براى جدال با قطر و امارات در قياس با اردوى قبلى تيم ملى افزايش يابد. اين روزها صحبت از دعوت حيدرى و برهانى به تيم ملى بوده و در عين حال شايعاتى هم مبنى بر فراخوانى از سياوش اكبرپور بر سر زبان هاست . بدون شك تمام ملى پوشان استقلال بايد رأس زمان مقرر خودشان را به على دايى معرفى كنند و چمدان هايشان را براى سفر به دوحه ببندند. از طرف ديگر بعيد است دايى در ليست خود براى جدال با امارات تغييرات فاحشى نسبت به بازى مقابل قطر ايجاد كند و اين يعنى حداقل ۱۰ روز دورى از تمرينات باشگاهى براى ملى پوشان تمام تيم ها. در حالى كه تيم ملى مهياى اين ۲ مسابقه مى شود استقلال نيز بار سفر بسته و به احتمال زياد اردويى در جزيره كيش بر پا خواهد كرد تا براى ادامه كار كاملاً مهيا شود اما با توجه به شرايط فوق امير قلعه نويى عملاً بايد قيد ملى پوشان خود را بزند. در همين ارتباط صبح روز گذشته خبردار شديم استقلالى ها دوست دارند ملى پوشان خود را هم در اين اردو داشته باشند و احتمال ضعيفى وجود دارد كه امير قلعه نويى در اين رابطه با على دايى گفت وگو كند. البته با توجه به اعتقاد راسخى كه سرمربى تيم ملى به حفظ نظم در اردو دارد بعيد است اجازه خروج استقلالى ها از اردو را بدهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

۲ هافبك برزيلى و اروگوئه اى در ليست قلعه نويى
    حتماً در شماره ديروز خوانديد كه مجتبى جبارى دوباره مصدوم شده و غيبت وى در تمرينات روز دوشنبه استقلال بلافاصله اين شايعه را بر سر زبان ها انداخته كه اين بازيكن به واسطه آسيب ديدگى شديد احتمالاً تا ارديبهشت ماه سال آينده نمى تواند براى استقلال بازى كند و اين يعنى از دست دادن بخش اعظمى از رقابت هاى ليگ برتر و تقريباً تمام مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا. به معناى ديگر اگر جبارى مصدوم شود، آبى پوشان مغز متفكر خود را در داخل زمين از دست خواهند داد و براى توپ پخش كردن با مشكلات عديده اى مواجه مى شوند. البته دكتر نوروزى طى مصاحبه اى اعلام كرد رباط صليبى جبارى پاره نشده و اين بازيكن به زودى به ميدان بازخواهد گشت اما طبيعى است تا وقتى كه جبارى به زمين نيايد نگرانى استقلالى ها همچنان پابرجا خواهد بود. در همين راستا صبح ديروز مطلع شديم امير قلعه نويى به طور جدى پيگير اين مسأله بوده و مى خواهد به هر طريق ممكن جبارى را در اختيار داشته باشد. امير با حرف هايى كه پزشك استقلال زده دلگرم شده است اما در عين حال از فكر جانشين مجتبى هم غافل نيست و نمى خواهد همه چيز را به قضا و قدر بسپارد. اين طور كه از گوشه و كنار خبر مى رسد، اگر جبارى واقعاً رباط پاره كرده باشد ۲ بازيكن اهل برزيل و اروگوئه در آينده اى نزديك به تهران مى آيند تا توسط امير قلعه نويى مورد آزمايش قرار بگيرند و در صورت تأييد فنى با يكى از آنها به عنوان هافبك نفوذى جديد استقلال قرارداد منعقد شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منيعى: حالا نوبت دايى است كه مرا انتخاب كند
    ميثم منيعى، هافبك تيم استقلال در آستانه ديدار تيمش مقابل ملوان انزلى اظهار داشت: اين بازى مى تواند يكى از سخت ترين ديدارهاى ما در ليگ برتر باشد. براى شكست دادن ملوان بايد در طول ۹۰ دقيقه هوشيارى لازم را به كار گيريم. جايگاه تيم ها در جدول رده بندى نمى تواند ملاك درستى براى ارزيابى تيم ها باشد. شاگردان احمدزاده هميشه فوتبال زيبايى را انجام مى دهند. آنها به طور حتم با هدف شكست دادن تيم ما و خارج شدن از بحران بازى را شروع مى كنند. منيعى در خصوص حضور در تيم ملى نيز گفت: سابقه حضور در تيم ملى را دارم و حتى قبل از جام جهانى هم براى حضور در اين تورنمنت شانس داشتم. با بازى هايى كه در اين مدت انجام داده ام اميدوارى هاى زيادى به دست آورده ام تا نظر على دايى را براى ملى پوش شدن جلب كنم. من كار خودم را انجام و آمادگى ام را در بازى هاى استقلال نشان داده ام و حالا نوبت دايى است كه با سليقه اش مرا انتخاب كند. البته اگر هم دعوت نشوم به خودم حق اعتراض نمى دهم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ملوان - استقلال
    درياى توفانى انزلى منتظر كشتى استقلال

تيم استقلال تهران روز پنجشنبه در انزلى به ميدان مى رود جايى كه هميشه براى استقلال پر از دردسر بوده و هيچگاه رويارويى اين تيم و ملوانى ها بدون حاشيه نبوده است اين شرايط به خودى خود باعث مى شود كه ديدار ملوان و استقلال جدا از مقابله هاى فنى كه دارند حساسيت خاصى پيدا كند، استقلال با چنين شرايطى و در حالى كه هيچ اعتمادى به زمين برگزارى اين مسابقه ندارد و دلواپس وضعيت آب و هوايى انزلى است به مصاف ملوان مى رود. استقلال به پشتوانه پيروزى هاى اخيرش توانسته به يك هماهنگى مناسب دست پيدا كند امير قلعه نويى دوست ندارد اين روند را به هر دليل از دست بدهد. قطعاً مصدوميت بيژن كوشكى براى خط دفاع اين تيم موضوع قابل گذرى نيست و با وجود مدافعانى چون تقى پور و دوندگى بيشتر خط دفاع شايد بتواند اين دغدغه قلعه نويى را از بين ببرد. استقلال در انزلى در شرايط مختلف بازى كرده است اما اين ملوان تفاوت هايى با سال هاى قبل دارد و ملوانى كه ديگر نه مازيار زارع را دارد و نه جواد شيرزاد و نسبت به اوايل فصل تيم رو به جلو نشان داده و ثابت كرده كه تا دقيقه ۹۰ يك تيم مبارز است كه به راحتى تسليم نمى شود. براى ملوانى ها ۳ امتياز اين بازى آنقدر اهميت نداره كه متوقف كردن استقلال پراهميت و روحيه بخش است اما اگر به جدول نگاه كنيد متوجه مى شويد كه استقلال دلخوش به اتفاقات فوتبال انگيزه بسيار بالايى براى شكست ملوان دارد. چرا كه با كسب ۳ امتياز اين ديدار در صورتى كه ذوب آهن در خانه پيام پيروز نشود و پيكان قزوين هم در اهواز به فولاد خوزستان ببازد استقلال مى تواند با ۲۷ امتياز صدرنشين ليگ برتر شود و قطعاً حادث شدن اين اتفاقات و كسب ۳ امتياز اين بازى مى تواند شانس استقلال را براى رسيدن به صدر جدول دو چندان كند. استقلال مثل ملوان خود را براى بازى در يك زمين سالم و هواى مطلوب آماده كرده است اما قطعاً هر ۲ تيم تاكتيك بازى در زمين خراب را بلد هستند براى استقلال فرقى نداره ۳ امتياز اگر زير گل و لاى هم باشد دوست دارد آن را كسب كند و محمد احمدزاده هم قطعاً در خانه براى از دست دادن امتياز ننشسته و مى خواهد ثابت كند كه ملوان حريف خطرناكى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب لو: مدافعان استقلال هيچ مشكلى ندارند
    وحيد طالب لو دروازه بان استقلال طى اظهارنظرى گفت: بازى دشوارى مقابل ملوان داريم. وى همچنين اظهار كرد: ملوان همواره تيم بسيار خوبى بوده و به خصوص مقابل تيم هاى بزرگ همواره نتايج خوبى گرفته است. در هر صورت شرايط جوى انزلى نيز كار را براى ما دشوار مى كند. با اين حال تلاش مى كنيم تا به روند پيروزى هايمان در انزلى نيز ادامه دهيم. طالب لو درباره وضعيت خط دفاعى استقلال نيز گفت: خط دفاع استقلال هيچ مشكلى ندارد. مدافعان ما بسيار خوب هستند. البته تمامى تيم ها بر روى ارسال ها مشكل دارند و اين موضوع تنها مربوط به استقلال نيست اما در مجموع عملكرد مدافعان ما بازى به بازى بهتر مى شود و هيچ مشكل خاصى در خط دفاع استقلال وجود ندارد. تصور مى كنم اين موضوع در بازى مقابل ذوب آهن مشهود بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: مثل بشكه باروتى هستم كه اگر رهايم كنند منفجر مى شوم
    مهدى اميرآبادى، هافبك استقلال در آستانه ديدار تيمش مقابل ملوان انزلى شرايط تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: ملوان تيم بسيار خوبى است. آنها در انزلى بازى مى كنند و با توجه به شرايط ميزبانى تنها به ۳ امتياز اين مسابقه فكر مى كنند. با اين حال ما هم فقط براى پيروز شدن به ميدان مى رويم و نهايت تلاشمان را هم به كار خواهيم گرفت. ما بايد در جدول رده بندى بالاتر بياييم و براى محقق شدن اين امر به ۳ امتياز اين مسابقه نياز داريم. اميرآبادى در خصوص بازى نكردن خود اظهار داشت: من اعتراضى به نيمكت نشينى ام ندارم اما مانند بشكه باروتى هستم كه اگر رهايم كنند منفجر مى شوم. من سرشار از انگيزه هستم و هر وقت قلعه نويى به من ميدان دهد به خوبى پاسخ اعتماد او را خواهم داد. هيچ بازيكنى از نيمكت نشينى خوشش نمى آيد اما من ياد گرفته ام كه در فوتبال حرفه اى سرمربى حرف آخر را مى زند. فقط اميدوارم قلعه نويى به من هم ميدان دهد. وى ادامه داد: من چند سال است در استقلال حضور دارم و در اكثر مواقع نيز خوب بازى كرده ام اما هيچ گاه نتوانسته ام در تيم ملى كشورم حضورى ثابت داشته باشم. اگر اميرخان به من اعتماد كند مى توانم نظر مساعد مربى تيم ملى را هم جلب كنم.
    وى افزود: اميدوارم در بازى با ملوان بتوانيم با انجام بازى خوب پيروز ميدان نيز لقب بگيريم و خودمان را در جدول بالا بكشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ميثم منيعى: قهرمانى نيم فصل مهم نيست ، بايد قهرمان فصل شويم

در ابتداى فصل و با آمدن بيك زاده به استقلال همه تصور مى كردند كه منيعى نيمكت نشين ثابت استقلال خواهد شد و فرصت بازى به او نخواهد رسيد اما گذشت زمان عكس اين نظريه را ثابت كرد، منيعى به دليل از دست دادن تمرينات بدنسازى پيش فصل، به دليل مصدوميت در اردوى تركيه، چند بازى را از روى نيمكت نگاه كرد اما پس از آماده شدن از فرصتى كه قلعه نويى در اختيار او نهاده بود، بيشترين استفاده را برد و اين روزها بازيكن ثابت استقلال است. با توجه به فقر بازيكن چپ پا در فوتبال ما، منيعى اگر قدر خودش را بداند مى تواند جناح چپ استقلال و تيم ملى را تا سال ها بيمه كند. او را به واسطه بازى هاى خوبش در اين چند هفته به ابرار دعوت كرديم، ماحصل صحبت هاى ما را در ادامه مى خوانيد:
    دنيزلى بهترين بود
    زمان دنيزلى در پاس يكى از بهترين دوران فوتبالم بود، از آنجائى كه خود دنيزلى در زمان فوتبالش چپ پا بود، به چپ پاها بهاى زيادى مى داد. شعاع حركتى من خيلى زياد بود و در حملات تيم مشاركت فعالى داشتم و تقريباً بازيكن آزاد بودم، همين امر اعتماد به نفس فوق العاده اى به من مى داد كه با بازى هاى خوب در پاس به تيم ملى هم دعوت شدم و در اكثر اردوهاى مقدماتى جام جهانى حضور داشتم.
    يكى از دستياران باعث نيمكت نشينى من بود
    فصل گذشته در استقلال زمان ناصرخان فيكس استقلال بودم، وقتى كه فيروز كريمى هم چون از من شناخت داشت و خودش از جوانان پاس مرا مى شناخت به من بازى مى داد اما يكى از دستياران كار را خراب كرد، او ظاهراً به فوتبال من اعتقادى نداشت و همين باعث نيمكت نشينى ام شد. ما تيم خوبى داشتيم، فقط مشكل ما ناهماهنگى بود، بازيكنان زيادى از استقلال رفته بودند و بازيكنان جديد جو استقلال را نمى شناختند و همين باعث مى شد با يك باخت ما وارد بحران شويم. استقلال سال قبل از حاشيه ها لطمه فراوانى خورد.
    تحول ما از جام حذفى شروع شد
    حضور اميرخان در استقلال شوك مثبتى بود كه به تيم وارد شد و با توجه به پتانسيل بالايى كه در تيم وجود داشت و توانايى هاى قلعه نويى، قهرمانى استقلال در جام حذفى را به دست آورديم. حضور قلعه نويى به نفع من هم شد چون ايشان با سيستم ۲-۵-۳ تيم را روانه ميدان مى كند و من هم با توجه به اينكه در اين سيستم مى توانم بيشتر در هجوم ها شركت داشته باشم، فوتبالم نمايان است و بهتر مى توانم توانايى هايم را نشان دهم. شايد همين امر باعث شد كه بتوانم هم پاسور باشم و هم گلزنى كنم، البته يك تمام كننده حرفه اى نيستم و من گلزنى را دوست دارم. يك گل من را هم به اسم برهانى ثبت كردند، من هم آن را به آرش تقديم مى كنم، اميدوارم او آقاى گل شود.
    قهرمانى نيم فصل مهم نيست، بايد قهرمان فصل شويم
    استقلال امسال در تمام زمينه ها پتانسيل بالايى دارد، كادر مديريتى قوى، كادر فنى كاربلد و توانا و بازيكنانى كه هر تيمى آرزوى داشتن آنان را دارد، اوايل فصل به دليل ناهماهنگى كه وجود داشت و تغيير سيستم و بازيكنان، نتايج خوبى نگرفتيم اما روز به روز بهتر شديم و الان به خودباورى رسيده ايم، در ليگ رقيب ما خود ما هستيم و انشاءا... اين روند رو به رشد خود را تا آخر فصل ادامه مى دهيم.
    قلعه نويى از پرافتخارترين مربيان ليگ است
    اميرخان يكى از بهترين مربيانى است كه طى اين سال ها با او كار كرده ام، او هم مربى تيم ملى بوده و هم چندين سال در استقلال حضورى موفق داشته و از پرافتخارترين مربيان ليگ است. از او چيزهاى زيادى ياد گرفته ام، اميدوارم بتوانيم زير نظر او استقلال را به جايگاه اصلى اش برسانيم.
    رقيب من خودم هستم
    در طول فوتبالم هيچ وقت به اين مسائل كه چه كسى رقيبم است و چطور بازى مى كند فكر نكردم. هميشه با جديت كارم را دنبال كردم و از اين به بعد هم همين گونه خواهم بود. اين فصل استقلال در تمام پست ها چند بازيكن خوب در اختيار دارد كه من از آنان چيزهاى زيادى ياد گرفته ام. اميرخان نشان داده كه به آماده ها توجه مى كند و مسائل حاشيه اى در تصميم او نقشى ندارد، اول فصل هم مى گفتند كه با من مشكل دارد اما گذشت زمان بى اساس بودن آن شايعات را ثابت كرد.
    حتماً به تيم ملى برمى گردم
    هدف اصلى من تيم ملى است، بازى به بازى بهتر مى شوم و اگر دعوت شوم، مطمئن باشيد به اين راحتى ها جايگاهم را از دست نمى دهم. به اعتقاد خودم به حقم در اين فوتبال نرسيده ام اما هنوز ۲۵ ساله ام و فرصت زيادى دارم، اگر فرصتى دراختيارم بگذارند به راحتى آن را از دست نمى دهم.
    حق نكونام بيش از اينهاست
    جواد از دوستان صميمى من است، روزهاى خوبى در پاس با هم داشتيم، او بازيكن لايقى است و شك نكنيد او روز به روز پيشرفت بيشترى خواهد داشت.
    به شخصه فوتبال اسپانيا را دوست دارم، با توجه به نوع فوتبال ما، آنجا بهترين جا براى لژيونر شدن است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك زاده: در استقلال عليه من شيطنت مى كنند

هاشم بيك زاده هافبك راست تهاجمى استقلال به دليل مصدوميت نتوانسته در بازى هاى اخير ، تيمش را همراهى كند و اين مصدوميت فرصت خوبى شده است تا وى بازى هاى نه چندان خوبش مقابل راه آهن و پرسپوليس را فراموش كرده و دلايل نيمكت نشينى خود را فقط مصدوميت اخيرش بداند.بيك زاده كه يكى از بازيكنان مورد علاقه قلعه نويى است در تمرينات اخير توانسته آمادگى خوبى از خود به نمايش بگذارد و شايد بعد از بازى با ملوان در تركيب استقلال قرار بگيرد. هاشم بيك زاده در گفت وگويى با ابرار ورزشى از آخرين وضعيت خود گفت كه آن را مى خوانيد:
    • از مصدوميت بگو ظاهراً مشكلى ندارى؟
    - بله، خوشبختانه با تلاش دكتر نوروزى و استراحتى كه داشتم مصدوميتم نسبتاً رفع شده و در تمرينات پا به پاى بقيه كار مى كنم. البته كمى از لحاظ فرم بدنى بايد بيشتر كار كنم و قطعاً تا بازى با ملوان شرايط لازم را به دست مى آورم.
    • چرا اينقدر مصدوم مى شوى؟
    - بدشانسى است و دست من نيست، مصدوميت اول من مربوط به عمل آپانديسم بود كه در جريان تمرينات تيم ملى پيش آمد و باعث شد من تيم ملى را هم از دست بدهم و اين مصدوميت هم كه در تمرين برايم اتفاق افتاد ، خدا را شكر زياد طولانى نبود.
    • پس در مورد بازى نكردنت دلخور نيستى؟
    - مگر مى شود، وقتى شرايط بازى ندارم از بازى نكردنم ناراحت باشم، من حتى از آن بازى هايى كه با آمادگى كامل روى نيمكت بودم هم حرفى نزدم و فيكس بازى كردن خودم را به موفقيت استقلال ترجيح ندادم. من تابع استقلال هستم و امير قلعه نويى هر وقت صلاح بداند از من استفاده مى كند!
    • اما شنيده ايم در جريان بازى با پيكان از گلزنى مهاجمان استقلال خوشحال نشدى؟
    - اين شايعات را كسانى عليه من مطرح مى كنند كه كارشان در استقلال شيطنت است، هركس كه اين حرف را زده خواسته شوخى كند و حواسش نبوده همه ديدند كه من از خوشحالى از روى نيمكت بلند شدم و مثل همه خوشحال بودم.
    • دليل موفقيت استقلال در بازى هاى اخير؟
    - عوامل زيادى باعث موفقيت استقلال شده اند حمايت هواداران و صبورى آنها و همچنين نقش كادر فنى در استفاده از تاكتيك هاى مناسب و شناخت نقاط ضعف و قوت تيم ها و همدلى بازيكنان كه نسبت به قبل با هماهنگى بيشترى براى استقلال بازى مى كردند، تيم ما روز به روز هماهنگ تر از بازى قبل است و قطعاً با حمايت هواداران اين روند را حفظ خواهيم كرد.
    • مثل معروفى است كه مى گويد به تركيب تيم برنده دست نبايد زد ، به نظر شما دور بودن از تمرينات و برگشتن به تركيب تيمى كه شكست نمى خورد سخت نيست؟
    - براى من كه اهداف بزرگى در استقلال دارم هيچ كارى سخت نيست. من اين شرايط را تجربه كرده ام و با تلاش و تمرين بسيار به تركيب برمى گردم من آنقدر خوب تمرين مى كنم كه مربيان راضى شوند و مرا به تركيب راه دهند.
    • براى بازى با ملوان كه مشكلى ندارى؟
    - ملوان تيم خوبى است و من قبلاً در مقاومت سپاسى به اين تيم از روى ضربات كاشته گل زده ام. استقلال براى شكست ملوان آماده است و من هم اگر مربيان صلاح بدانند شرايطم براى اين بازى بد نيست. امير قلعه نويى از من رضايت دارد و هيچ مشكلى ندارم.
    • هاشم بيك زاده مدعى پيوستن به اروپا و ليگ آلمان بود اما با پرسپوليس قرارداد بست و از استقلال سر در آورد از اين انتخاب پشيمان نيستى؟
    - من كارم با هانزاروشتوك تمام شده بود و مشكلى براى پيوستن به اين تيم نداشتم اما وقتى اين تيم به ليگ پايين تر سقوط كرد با مدير برنامه هايم مشورت كردم و به اين نتيجه رسيدم كه در ليگ ايران بازى كنم تا بيشتر جلوى چشم باشم. من از انتخاب استقلال پشيمان نيستم و سعى دارم با درخشش در اين تيم به تيم ملى هم برسم.
    • فكر نمى كنى اين ذخيره نشينى ها كارت را براى رسيدن به تيم ملى سخت كند؟
    - اين دست من نيست و من سعى مى كنم با تلاش فراوان، آمادگى و رفع شدن مصدوميتم را ثابت كنم توكل من به خداست و اگر حقم باشد قطعاً با كمك خدا به همه خواسته هايم مى رسم.
    • چرا به پرسپوليس نرفتى؟
    - دوست ندارم در اين مورد حرفى بزنم. من به هواداران پرسپوليس احترام مى گذارم اما اجازه بدهيد در مورد گذشته ها حرفى نزنيم. فقط اين را بگويم كه آن موقع قرار بود استيلى سرمربى پرسپوليس شود و ايشان خيلى به من اعتقاد داشتند اما به هر حال شرايطى پيش آمد كه من ترجيح دادم به استقلال بروم.
    • چند وقت پيش در مصاحبه اى گفته بودى امير قلعه نويى ۴ ماه قبل از آمدن به استقلال به من زنگ زده و گفته كه به استقلال بروم آيا اين موضوع صحت دارد؟
    - من اين مصاحبه را تكذيب كردم و هرگز چنين ادعايى را مطرح نكرده بودم، من شنيده بودم كه امير قلعه نويى گفته است ما از ۴ سال پيش دنبال هاشم بيك زاده بوديم، من از ايشان ممنونم و اميدوارم لطف ايشان را جبران كنم، فكر مى كنم از زمانى كه در مقاومت و در تيم ب بودم قلعه نويى مرا پسنديد و خوشحالم كه حالا شاگرد ايشان هستم.
    •در اين چند روز هم مدام امير قلعه نويى پيگير وضعيت مصدوميتت بود؟
    -اميرخان لطف دارند و من سعى مى كنم اين بزرگوارى ايشان را جبران كنم.
    • كمى هم از مقاومت سپاسى بگو؟
    - شاغلام خيلى براى مقاومت زحمت مى كشند بازيكنان گمنام در اين تيم به بالاترين سطح مى رسند اما متأسفانه شرايط براى اينكه در اين تيم ماندگار شوند نيست و من اميدوارم وضعيت سپاسى بهتر از اين شود.
    • خيلى ها در اين فوتبال سعى دارند از راه حاشيه به خواسته هايشان برسند چه نظرى دارى؟
    - من اهل اين نيستم كه با چابلوسى و حاشيه سازى به اهدافم برسم،احترام و علاقه ام به كادر فنى در حد عرف است و هرگز طورى رفتار نمى كنم كه چابلوسى و خودشيرينى تلقى شود من اهل مبارزه ام و با تلاشم حقم را مى گيرم.
    • پيشنهاد جديدى ندارى؟
    - تا روز دوشنبه قرار است مدير برنامه هايم با يك تيم اروپايى به توافق برسد اگر اين اتفاق حاصل شود دعوتنامه اش رسماً به باشگاه استقلال ارسال مى شود و من هم اميدوارم كه شرايطى پيش بيايد كه هم به نفع من باشد و هم به نفع استقلال.
    • پس دوست دارى كه از استقلال جدا شوى؟
    - نه دوست ندارم از استقلال جدا شوم اما مثل هر فوتباليستى از پيشرفت و از اينكه در فوتبال اروپا بازى كنم بدم نمى آيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •