تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1123 از 1219 اولاول ... 12362310231073111311191120112111221123112411251126112711331173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,221 به 11,230 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام.دوستان کنسول من 160 هست و یه هارد 250 لپتاپی اومده دستم میخوام با هارد خود کنسول عوض کنم.از لحاظ سخت افزای مشکلی ندارم و میتونم بازش کنم و اون یکی رو ببندم جاش ولی از لحاظ نرم افزاری نمیدونم چی کار کنم.مثلا میترسم نیاز به اپدیت کنسول باشه یا هارد جدید رو نشناسه .و اینکه cfw بپره.یا سیوفایل بازی مثل heavy rain بپره چون کنسول نمیذاره همه ی سیو هامو کپی کنم رو فلش.لطفا راهنمایی کنید که چه نکاتی رو رعایت کنم.
    خیلی ممنون.
    Last edited by hosein ati; 27-12-2011 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یعنی هیچکس نمیتونه کمک کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام این UNCHARTED 3 چقدر مزخرف بود...هر چند از بازی ای که طراحش یک ضعیفه باشد بیش از این نمیشود انتظار داشت...هه...هه...هه...دوستان از این بازیهای انلاین PS3 پول هم میشود به جیب زد ؟؟؟یعنی میشود جایزه نقدی هم کسب کرد ؟؟؟
    حالت خوش نیستا داداش
    یه نگاه به میانگین امتیازا بکن آی جی ان بعد چند سال به یه بازی امتیاز 10 داده اون وقت شما میگی مزخرف؟
    پرگرافیک ترین بازیه جهان اگه به نظر شما مزخرفه پس شما کلا قید بازی کردن رو بزن

4. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام.دوستان کنسول من 160 هست و یه هارد 250 لپتاپی اومده دستم میخوام با هارد خود کنسول عوض کنم.از لحاظ سخت افزای مشکلی ندارم و میتونم بازش کنم و اون یکی رو ببندم جاش ولی از لحاظ نرم افزاری نمیدونم چی کار کنم.مثلا میترسم نیاز به اپدیت کنسول باشه یا هارد جدید رو نشناسه .و اینکه cfw بپره.یا سیوفایل بازی مثل heavy rain بپره چون کنسول نمیذاره همه ی سیو هامو کپی کنم رو فلش.لطفا راهنمایی کنید که چه نکاتی رو رعایت کنم.
    خیلی ممنون.
    بعد از اینکه هارد جدید رو نصب کردید باید یه بار فرمت بشه و آماده کار میشه........................
    سیوهایی هم که کپی نمیشن داخل همون هارد قدیمی میمونن و شما با عوض کردن هارد میتونید دوباره به همونا دسترسی داشته باشید...............
    به CFW و چیزهای دیگه هم آسیبی نمیرسه،آپدیت هم لازم نداره،از اون حرفا بودا.......................

6. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بعد از اینکه هارد جدید رو نصب کردید باید یه بار فرمت بشه و آماده کار میشه........................
    سیوهایی هم که کپی نمیشن داخل همون هارد قدیمی میمونن و شما با عوض کردن هارد میتونید دوباره به همونا دسترسی داشته باشید...............
    به CFW و چیزهای دیگه هم آسیبی نمیرسه،آپدیت هم لازم نداره،از اون حرفا بودا.......................
    خیلی ممنون داداش.
    الان rebug رو نصب کردم و اپدیتش هم کردم.الان spoofer 4.0 روش نصبه.فقط یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که توی multiman اون فلشی که کنار گزینه ها بود و مشخص میکرد کدوم گزینه رو میخوای انتخاب کنی دیگه نیست.
    چی کار کنم؟عادیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

دوستان این یارو چی میگه ؟

PS3 Jailbreak 4.00 has been released by codeman and available to download, the below image is the program developed by codeman.

واقعا ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GOERING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این تاپیک تازگیها چقدر خلوت شده قبلنا خیلی بهتر بود......

11. این کاربر از GOERING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان این یارو چی میگه ؟

PS3 Jailbreak 4.00 has been released by codeman and available to download, the below image is the program developed by codeman.

واقعا ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یکی که دلم خوش نیست.برای هر نسخه ایش گفته یک jailbreak هست.اصلا با عقل جور در نمیاد.در ضمن این خبر مال 20 روز پیشه،پس احتمالا Fake!!!
    Last edited by rz21; 30-12-2011 at 18:15.

13. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من یکی که دلم خوش نیست.برای هر نسخه ایش گفته یک jailbreak هست.اصلا با عقل جور در نمیاد.در ضمن این خبر مال 20 روز پیشه،پس احتمالا Fake!!!
    احتمالا نه ,100% fake هست.من امتحان کردم.

15. 2 کاربر از hosein ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    دوستان یعد مدتها بررسی در نهایت به خاطر بازی های انحصاری ps3 تصمیم گرفتم اگه مناسب باشه پلی 3 بگیرم

چندتا سوال

کسی بین سختافزارهای کمکی پلی 3 دسته ای دیده که شبیه دسته xbox باشه؟(جای ویژه آنالوگ سمت چپ و همچنین تو رفته ای روی انالوگ) ؟

کپی خور کردن پلی 3 نسبتا آسان هست یا پوست آدمو می کنه؟
    اگه مثلا برای هر بازی 10 تومن پول داهد بشه تا روی هارد ریخته بشه آیا بعد از پر شدن هارد مجبور به پاک کردن آن و در واقع دود شدن آن 10 تومن هستیم؟

همانند ایکس امکان زدن بازی های کپی روی دیسک وجود ندارد؟

هنوز هم کیفیت بازی های مشترک بین پلی 3 و ایکس باکس خراب هست روی پلی مثل گذشته ؟

بیشتر گیم پد ها رویه PS3 جواب میدن،حتی گیم پد PS2 رو من با تبدیل زدم جواب داد،PS3 کلا همه جور گیم پدی که USB داشته باشه جواب میده....................

من یه دسته بیسیم و یه دونه اینجوری ینی دسته 2 با تبدیل یو اس بی رو تست کردم چند ماه پیش این دوتا باه هم زمان جواب نمیده
    البته جواب میده درصورتی هارد به کنسول وصل نباشه و تو درگاه یو اس بی فقط باید دسته باشه یا هارد واس همینم 55 تومن یه دست آک خریدم
    سلام عزیز من 2 تا دسته کامپیوتر که سرش usb هست دارم که کپ دسته ایکس باکس هستن
    با تبدیل یعنی روی پلی 3 کار می کنه؟
    Last edited by ehsan_; 30-12-2011 at 23:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •