سلام
راستي يه سئوال
من از اواخر تير به بعد به لايو وصل نشدم آپديت داشبورد رو هم آفلاين انجام دادم
ميخوام LTرو بريزم احتمال اينکه من بن شده باشم چقدره؟
مرسي
سلام
راستي يه سئوال
من از اواخر تير به بعد به لايو وصل نشدم آپديت داشبورد رو هم آفلاين انجام دادم
ميخوام LTرو بريزم احتمال اينکه من بن شده باشم چقدره؟
مرسي
اگر تو سال 2009 به لايو وصل شدي كلا اين كنسولت رو بيخيال شو چون 100% رفتي تو ليست سياه و وصل بشي هم بن ميشي هم هاردت ميپره .
تا بن نشدي نشيدي ردش كن بره . بده به يكي كه فقط آفلاين بازي ميكنه خودت يه كنسول بگير .
سلام
با توجه به اينكه LT اومده به بازار و ميشه به لايو وصل شد آيا شما دوستان جايي رو سراغ دارين كه به صورت كلوپ باشه و لايو بازي كنند
يكي از دوستانم يك كلوپ داره ميخوايم بريم يه امار بگيريم ببينيم چه جورياست اگه خدا بخواد ما هم به لايو بپيونديم
اگه جايي رو سراغ دارين بهم بگينممنون
این بن شدن چیه دیگه من اگه دستگاه رو بگیرم می خوام افلاین بازی کنم برا من مشکلی پیش میاد یا نه؟
من که می خوام فقط افلاین بازی کنم تنها کاری که باید بکنم فقط اینه که چند وقت یک بار داشبوردم رو اپدیت کنم درسته یا نه؟
راستی این داشبورد رو چند وقط یک بار باید اپدیت کرد؟
سلام بله اگه شما فقط قصد بازي افلاين رو داريد هيچ نگاني از بابت بن شدن نداريد
در ضمن مي تونيد از يك اپديت كه اسمش دقيق نمي دونم هست كه با اون براي مادام اخريت عمر ميتوني بازي افلاين بازي كني
و ديگه نيازي نيست هر بار بري براي اپديت. (كه ديگه هيچ وقت نبايد بري انلاين)
اين خيلي خوبه چون ادم وقتي ميبينه كه كنسول رو لته پاره كردن واسه يه اپديت ادم خون تو رگهاش يخ ميبنده ..خيلي لحظات دردناكيه.
همچین چیزی نیست
بازی بعد از نصب هم باید حتما Dvd اون داخل drive باشه برای اجرا
حامد جان فتحی الان میده 140 و مطمن از original بودن
باز هم میاد پایین تر
چون سری 2010 داره وارد میشه به ایران
تا 290 هم میاد پایین elite
با این تفاسیر arcade بگیر
شما مطمنی بازی هات سالمه ؟
جای دیگه تست کردی ؟
حامد جان ظاهرا زیاد تجربه کردی اره ؟![]()
ثامن 12 تومن گرفت البته یکی از ic های دستگاه سوخته بود و عوضش کرد و داخل کنسول هم تمیز کرد سر جمع 12 تومن شد
شما مثل اینکه نگرفتی ! یارو می گفت روشن کردم سوخت یا یکی دیگه می گفت بعد از 45 دقیقه
والا با این تفاسیر من احتمال ضعیف شدن لنز را میدم.
اون یارو یا کنسول هاش مشکل داشته یا به طرز غیر استاندارد استفاده کرده یا از اون fanboy های متعصب ضد حریف بوده برای تخریب این رو گفته
من خودم 18 ماهه کنسول دارم و برای 5 تا از دوستانم هم 17 ماه قبل خریدم همه هم falcon چون jasper نیومده بود
روزی 7 تا 8 ساعت این کنسول non stop داره کار میکنه کوچکترین مشکلی براشون پیش نیومده
با اومدن jasper و 65 نانو شدن هر دو بخش امار به زیر 5 درصد رسیده این یعنی عالی !
Last edited by pedram_sad; 24-01-2010 at 16:56.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)