تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1122 از 1320 اولاول ... 122622102210721112111811191120112111221123112411251126113211721222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,211 به 11,220 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کارشناسان بخش پشتیبانی اطلاع دقیقی از وضعیت شبکه ندارند.
    سلام
    مشکلی که من دارم اینه که بعد از ترابرد سیم کارت به همراه اول ( چه از رایتل و چه از ایرانسل) سیم کارت جدید در بعضی از دیوایس ها انتن نداره ( تبلت lenovo tab 4 10 plus) و یا ( تو گوشی هواوی و مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و پیغام عدم دسترسی میده. نکته ی جالبی که هست اینه که در این حالت پیام کوتاه دریافت می شه ولی با توجه به عدم انتن ارسال پیام کوتاه نمی شه داشت.
    تست هایی که انجام دادم:
    از سیمکارت غیر ترابرد شده هر اپراتوری از جمله همراه اول استفاده کردم مشکلی نبود.
    از چند سیمکارت ترابرد شده مختلف از اپراتورهای مختلف تست کردم مشکل عدم انت دهی وجود داره.
    با توجه به این تست ها مشکل از تبلت نیست و مربوط به سیمکارت ارائه شده همراه اول و تنظیمات اونه.

حالا بنظر شما که با شبکه آشنایی دارین کجا و پیش چه کسی برم تا اولا حالیش باشه و بعد بتونه کار رو پیگیری کنه چون پشتیبان های همراه اول که کلا شوت بودن و طرف فکر می کرد من تازه اولین باره سیمکارت و تبلت دیدم

البته شکایت تو 195 دیروز زدم ولی فکر نکنم اونجام بشه مثل حضوری مطلب رو جا انداخت

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مشکلی که من دارم اینه که بعد از ترابرد سیم کارت به همراه اول ( چه از رایتل و چه از ایرانسل) سیم کارت جدید در بعضی از دیوایس ها انتن نداره ( تبلت lenovo tab 4 10 plus) و یا ( تو گوشی هواوی و مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و پیغام عدم دسترسی میده. نکته ی جالبی که هست اینه که در این حالت پیام کوتاه دریافت می شه ولی با توجه به عدم انتن ارسال پیام کوتاه نمی شه داشت.
    تست هایی که انجام دادم:
    از سیمکارت غیر ترابرد شده هر اپراتوری از جمله همراه اول استفاده کردم مشکلی نبود.
    از چند سیمکارت ترابرد شده مختلف از اپراتورهای مختلف تست کردم مشکل عدم انت دهی وجود داره.
    با توجه به این تست ها مشکل از تبلت نیست و مربوط به سیمکارت ارائه شده همراه اول و تنظیمات اونه.

حالا بنظر شما که با شبکه آشنایی دارین کجا و پیش چه کسی برم تا اولا حالیش باشه و بعد بتونه کار رو پیگیری کنه چون پشتیبان های همراه اول که کلا شوت بودن و طرف فکر می کرد من تازه اولین باره سیمکارت و تبلت دیدم

البته شکایت تو 195 دیروز زدم ولی فکر نکنم اونجام بشه مثل حضوری مطلب رو جا انداخت

ممنون
    تاجای من اطلاع دارم یکسری مشکلات تو شبکه همراه اول باعث شده اختلال ایجاد بشه نمیدونم

3. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    این بسته نوترینو که زده ویژه مشترکان جدید فقط برای یکبار قابل خرید هست یا تمدید میشه ؟![emoji8]
    از توی سایت همراه اول وقتی میرید توی "همراه من" ظاهرا میشه، لااقل تا چند وقت پیش که من نگاه کردم.
    یه بررسی بکنید شاید کارتون راه افتاد.
    Last edited by cool11; 29-12-2018 at 02:59.

5. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    تست هایی که انجام دادم:

ممنون
    رفیق منم مشکل مشابه تو رایتل داشتم
    زنگ زدم به پشتیبانی ۳ روز بعد اوکی شد
    ۱۹۵ حتما پیگیری میکنن
    نگران نباش

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

14

سلام و عرض ادب
    از طریق امتیاز باشگاه فیروزه ای همراه اول، یک بسته سه ماهه با ده گیگ ترافیک ، فعال کردم
    #سوال
    آیا این بسته فعال ، مثل بسته های خریداری شده ده گیگی که دانلود رایگان شبانه دارند، دارای دانلود رایگان شبانه است؟!
    باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    از طریق امتیاز باشگاه فیروزه ای همراه اول، یک بسته سه ماهه با ده گیگ ترافیک ، فعال کردم
    #سوال
    آیا این بسته فعال ، مثل بسته های خریداری شده ده گیگی که دانلود رایگان شبانه دارند، دارای دانلود رایگان شبانه است؟!
    باتشکر
    فکر نمیکنم، شامل بسته های جایزه نمیشه و من هم هنوز بسته دارم و نمیدونم اصلا طبق روال سابق، طوری که بعضی دوستان اینجا گفتن، هنوز طرح بدون سر و صدا، هست یا نه.
    امتحانش البته سخت نیست، و اگر دیدید جدی جدی میشه استفاده کنید. این مخابرات و همراه اول بیشتر از این حرفا به مردم بدهکارن.
    Last edited by cool11; 29-12-2018 at 22:38. دليل: نقطه گذاری

10. 2 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    #سوال
    باتشکر
    اینترنت رایگانی شبانه وسط آبان ماه به پایان رسید, حیف

12. 3 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    #سوال
    باتشکر
    اینترنت رایگانی شبانه وسط آبان ماه به پایان رسید, حیف

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آنهایی که از قبل فعال کردن هنوز دارن استفاده میگنن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

15. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

مایمو چهار در چهار هنوز استارت کارش نخورده چطور میگید مایمو چهار در چهار؟
    فوق العاده دمو تشکیلاتش هزینه بره
    منطقه ما با ۳۵ مگاهرتز (بعضی وقت ها باند سه عشقی میره رو ۲۰ بر میگرده میاد رو ۱۵ هنوز 4*4 نیست) با اینکه دارن باند سوم رو راه اندازی میکنن
    ماه بعد دهه فجر معلومه میخواد همراه واجبی ببنده به دکل هاش
    سلام خدمت اقا محمد گل
    خوبی داداش؟
    rru های مورد استفاده در شبکه از MIMO 4*4 پشتیبانی کرده و فقط اینجا بحث انتن یا همون سکتور پیش می اید که همراه اول در نقاطی که حس کرده ممکنه ترافیک بالا باشه از این سکتورها استفاده کرده است. سکتوری که از mimo 4*4 پشتیبانی میکند و به راحتی قابل تشخیص است سکتور های است که انگاری دو سکتور را بغل هم چسبانده اند.البته فعلا mimo 4*4 در فرکانس 2600 استفاده شده.
    در مناطق تهران و اطراف ان یکسری مشکلات فرکانسی وجود دارد بخاطر همین پهنای فرکانس ها ارتقا پیدا نمیکنه.ان شا الله بزودی این امر محقق میشود.

17. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •